milosj 8 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 26 postova Motocikl: 660 ccm Prijavi odgovor kao problematičan vrlo fini ljudi, sto je retko sresti u ovo vreme. sve ostalo je suvisno pisati. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i moja Afrika dobila regler by Joška, performed by Arakis. Radila i magična bočica... Danke, danke... Lepo druženje, odlična ekipa, podmazane sajle, i kokpit naprskan... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čime si prskao kokpit? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan silikonski kokpit sprej za kola, idealno sredstvo za odrzavanje plastika, guma (svih vrsta), farbe i svega ostalog, provereno dobro i najjeftinije resenje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Fala! Dobra ideja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam odusevljen ekipom,svaka cast,sve bi gotovo vrlo brzo,umece gos.Arakisa,alal vera na one zice 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Čime si prskao kokpit? Nečim na čemu je pisalo BIG I bogami -fercera! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 12, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan JA HOCU GREJACE ZA RUCKE, DEFINITIVNO!!! Vise uopste nije fora voziti motor preko leta, nego zimi...Ah, da...zamalo da zaboravim...I lance za sneg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Novembar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I Scuba je juče isto tražio A lepo sam vam još pre neki mesec pričao da naručite grejače za ručke...ali ne, vama to ne treba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 13, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa nama, mladima i ne treba. Mi se još držimo, nego smo to teli onako fore radi a i da se nađe ako baš zazimi pa da pričuvamo mladost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 13, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vala jes'... u pravu si. Nemora samo Rajko da ima 300 kablova preko motora. Jos samo gromobran da ugradi . Dok ne budem izgledao ovako nekako, necu biti zadovoljan ili ovako 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 22, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje gospodo laboranti, interesuje me izrada nosača centralnog kofera za burgman 400, 2005g. Unapred hvala !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 23, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Gos'n Arakis, doputovali grejaci za rucke. Sta cemo sad? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17582 Napisano Novembar 23, 2011 Integrisan, 8347 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ga ufatis da ti ugradi pre subote!!! Ajde, komso, istakni se. Trebace coveku a jos nije toga ni svetan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 23, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da ga ufatis da ti ugradi pre subote!!! Ajde, komso, istakni se. Trebace coveku a jos nije toga ni svetan Vidim ja da necu ni parkirati azdahu u garazu ove zime . Ukoliko se parkiram u garazu (velika, ima grejanje, ali kod drugara), nema cimanja i maltretiranja coveka....te otvori, te zatvori. Sto mi je ciniti ??? Ako se ne parkiram, opcija mi je u dvoristu, pod nekom usranom ciradom, tananom i paljenje masine svakih par dana . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17582 Napisano Novembar 23, 2011 Integrisan, 8347 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da parkiraš 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 23, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da parkiraš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan eventualno izvadi akumulator Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da ga ufatis da ti ugradi pre subote!!! Ajde, komso, istakni se. Trebace coveku a jos nije toga ni svetan Vidim ja da necu ni parkirati azdahu u garazu ove zime . Ukoliko se parkiram u garazu (velika, ima grejanje, ali kod drugara), nema cimanja i maltretiranja coveka....te otvori, te zatvori. Sto mi je ciniti ??? Ako se ne parkiram, opcija mi je u dvoristu, pod nekom usranom ciradom, tananom i paljenje masine svakih par dana . Ako sam dobro ukapirao problem je garaža preko zime? Kod mene ima mesta samo ako ti nije daleko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Novembar 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mimi, kad hoćeš, sutra ili prekosutra? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam srafove za stelovanje ventila, ali me zeza i anlaser. Čika Rajko, jel može i to da se pogleda kod vas? U medjuvremenu na terenu jasem ovo (prerastao sam 'kosačicu', ova mašina ubija) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Novembar 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može Adame Ovo na slici je prava, ozbiljna makina, kad ćemo u đir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 23, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mimi, kad hoćeš, sutra ili prekosutra? Sutra dok zavrsim obaveze, pasce mrak. U petak mozemo, bice i lepse vreme (bez padavina). Negde oko 11,30h, moze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Novembar 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Rodžer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Može Adame Ovo na slici je prava, ozbiljna makina, kad ćemo u đir? Idemo u đir čim ga gazda registruje ('Džems' 1942 god), do tad je na Suvoj planini. Čim siđem sa planine, početkom decembra, eto me kod vas. Moram da sredim motor za Sremčicu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...