đunta 4226 Napisano Avgust 29, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Mojsa doživeo slično, izašo mu čovek sa parkinga i on mu svirno, čova ga napljuvo kao Vi motori...A Mojsa, jel bre, da je kamion jel bi izašo, ovaj reče, pa ne bi. Sad si nam dao domaći, da projektujemo tenkovsku cev za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Mojsa doživeo slično, izašo mu čovek sa parkinga i on mu svirno, čova ga napljuvo kao Vi motori...A Mojsa, jel bre, da je kamion jel bi izašo, ovaj reče, pa ne bi. Sad si nam dao domaći, da projektujemo tenkovsku cev za motor. Ne mora da radi. Samo neka izgleda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Avgust 29, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja već imam trbušinu koja je ko tenkovska kupola, još samo cev da bidne ko makar u T-34. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ja već imam trbušinu koja je ko tenkovska kupola, još samo cev da bidne ko makar u T-34. Šta? Zar nije? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Avgust 29, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad uperim nišanski durbin, čini mi se da je ko na T-84 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Da, da... nišanske sprave umeju da slažu po pitanju veličine ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, odosmo u off ;D izvinte, momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Avgust 29, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa ponoć davno prošla. Da malo uozbiljimo temu. Možda neka nalepnica, "takođe vozač motorcikla", sileta motora i ono, "budi drug na drumu". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je silueta motora dovoljna i jasna. Ko bi drugi trpao motor na kola ako nije "od naših"? Bitno je, što neko reče, da je uočljiva iz daljine dok se vidi samo kao fleka. Tekst može ali će se jasno videti tek izbliza. Ili silueta kacige. Samo nemojte da otvorimo raspravu dal treba da je full-face, jett, flip-up... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nego... di mi je nišanski durbin da pogledam nešto ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Avgust 29, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da vozači, telci, na neki način zaključe da je u autu ispred ujedno i vozač motorcikla pa kad se pomeri u desno da mu napravi prolaz recimo, nauči nešto. Nego... di mi je nišanski durbin da pogledam nešto ;D ;D ;D Paz da ga ne okrenes naopako slučajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 29, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da vozači, telci, na neki način zaključe da je u autu ispred ujedno i vozač motorcikla pa kad se pomeri u desno da mu napravi prolaz recimo, nauči nešto. To bi i trebalo da bude cilj. Isto kao i sa nalepnicama "ja pazim na motoriste" a i da se mi prepoznamo kad smo u kolima. Paz da ga ne okrenes naopako slučajno. Ma nešto mi je ista slika kako god da ga obrnem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Abrebre..i mate vi tamo vasu + 1000 godina temu...pa si ga merite binokularom..kad vam okular nije dovoljan ;D LM..moze jedna trouglasta nalepnica sa bajkom..i zuta vec osmisljena sa blagom modifikacijom iz JA u MOLIMO? Onda bi mogla trouglasta napred na shoferku..a i nazad sa zutom..ili bez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Avgust 30, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Može trouglasta, odlično, al sa ne dvosmislenom naznakom da je u pitanju vozač motorcikla. PS. Znači ne pomaže okular nikako. Možda onaj IC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan More za ispod lada..treba vam mikroskop..e onda ce biti ko pecaroska stuka U trouglu bajk..sa bebom..i mozda neki tekst..a mozda i ne ili bajk..koji nailazi na dva putica..jedan vodi ka groblju a drugi u raj Dobro, sad ga pretera..ali trougao crveni bi mogao biti osnova za ovu novu nalepnicu.. malo prokopah po gugletu.. Da ne izmisljamo mnogo toplu vodu..neko je vec odavno muckao glavom oko toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog Figuara sa poznatom nalepnicom Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Avgust 30, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ne pričamo o nalepnicama- bezbednost koje smo odradili i hoćemo nove, već vidnom prepoznatljivom obeležavanju vozača motorcikla u automobilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Opet ce da izmisljate toplu vodu i pored odlicnih jednostavnih resenja koja vec postoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Avgust 30, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako mora uvek kod nas. Ima rešenja već koja mogu da se grafički iskoriste al naglašavam da svakom tupcu iza bude jasno da u autu sedi vozač motorcikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan naglašavam da svakom tupcu iza bude jasno da u autu sedi vozač motorcikla. E pa nisam siguran da u autu vozimo motor i kacigu nasrafimo na krov i povucemo bilbord sa slikom da bi opet svima bilo jasno. A i koliko sam shvatio (ispravite me ako gresim) ove nalepnice su namenjene iskljucivo za prepoznavanje " nas" kada smo u kolima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E sto bi bila dobra fora..mini kaciga na magnet pa na krov sokocala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako mora uvek kod nas. Ima rešenja već koja mogu da se grafički iskoriste al naglašavam da svakom tupcu iza bude jasno da u autu sedi vozač motorcikla. My other ride is KTM sta ces jasnije od toga jbt?? i jebe mi se da li ce da shvate ili ne ostali vozaci automobila poenta je valjda da kad bajker naidje od pozadi i vidi on zna da cemo da mu napravimo mesta da prodje a moze i da se javi uz put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1120 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako mora uvek kod nas. Ima rešenja već koja mogu da se grafički iskoriste al naglašavam da svakom tupcu iza bude jasno da u autu sedi vozač motorcikla. My other ride is KTM sta ces jasnije od toga jbt?? i jebe mi se da li ce da shvate ili ne ostali vozaci automobila poenta je valjda da kad bajker naidje od pozadi i vidi on zna da cemo da mu napravimo mesta da prodje a moze i da se javi uz put Upravo tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Avgust 30, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi, vi opet ono JA pa JA. Ja ću na motoru po vožnji da zaključim da je bajker ili neko naklonjen u autu . Potrebna je nalepnica da se svi znaju da je u autu vozač motorcikla, da se vidi da i on zna da vozi na 4 točka ko i svi ostali ali bolje od tupana i da motoristi nisu izdvojena sekta za sebe već da sedaju i za okrugli volan. Naravno, nalepnica će mi dodatno uliti poverenje i sigurnost. Što komplikujemo. Trouga sa siluetom motora i natpis ispod " vozač motorcikla", stavi se napred i pozadi na centar šajbne na vrhu, svi vide relativno dobro, mi motori po truglu zaključimo izdaleka ko je, onaj kad pročita naučiće isto i zdravo i ukapiraće kako se pravi zašto prolaz motzoru i da to nije ništa ponižavajuće niti teško. A posebna je nalepnica za bezbedbost, ono pazimo na motore, zalepi se negde uz donju ivicu zadnje šoferšajbne. Idem sad do večeras, nemogu da tupim više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Može trouglasta, odlično! Trouglasta ne moze, jer taj oblik vec imaju nalepnice "BEBA U AUTU"! Eventualno obrnut trougao... EVENTUALNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...