Nadalina 883 Napisano Septembar 4, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ojsfajl, matori, je l` ti zezas ovde auditorijum i siroke narodne mase ili kako? ;D Evo, da ne bude da vam ja nesto pametujem ili sta vec, bez da ikoga uvredim, prokomentarisacu sve ovo sa strane laika i nekoga ko se navodno ne razume u sve ovo... Kao prvo, bilo kakav duzi tekst je neprakticno stavljati jer to menja velicinu nalepnice, i to u znatnoj meri. A i, da li bilo ko od nas, cak i oni koji imaju odlican vid, moze ovo da procita na udaljenosti od minimum 2, 3 metra...? Pa, nesto bas i ne verujem... Zatim ,cemu bilo kakav ovakav tekst, koji je(opet, bez da ikoga uvredim, to je moje misljenje) krajnje, pa najblaze receno, kao zvezde granda(namerno pisem naziv malim slovom). Sledece... Ovo sa prenesenim znacenjima, bla, bla... Da li zaista mislite da ce bilo ko, podvlacim bilo ko, da razmislja o tome sta znace otisci zuba, rupa i crv?! A i ako, u trenucima dosade dok ceka u autu zaglavljen negde u centru i vidi nalepnicu ispred sebe, neko pocne da razmislja o tome- to je sve individualno! Na primer, prva asocijacija kad bih videla nalepnicu sa jabukom i otiskom zuba, meni je na pastu za zube... Nekome ce biti na vocni sok, nekome na pitu od jabuka... Znaci, ovo su nalepnice za nase medjusobno prepoznavanje i to je to. U redu je da imaju neku poruku, ali opet, mislim da bi to trebalo nesto nama da znaci i to je to. Kao sto vec neko rece, nalepnice za povecanje bezbednosti su vec uradjene i veoma su lepo odradjene i mislim da sluze svrsi- bar su ljudi procitali sta pise na njima... Meni se svidjaju predlozi Poganog i Makse- krajnje jednostavni i kraj. Nekad je manje puno vise. Mislite o tome... Samo da se svima izvinim na dugackom postu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheshirdzija 4 Napisano Septembar 4, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Možda će mi neko zbog mog nick-a osporiti tvrdnju, ali nalepnica nije nalepnica ako nema šljokice. Isto tako, predlažem da umesto "Drug na drumu" piše "Dwug na dwumu! Mwah, mwah!". Sada nešto ozbiljnije, slažem se sa Znaci, ovo su nalepnice za nase medjusobno prepoznavanje i to je to. U redu je da imaju neku poruku, ali opet, mislim da bi to trebalo nesto nama da znaci i to je to. Kao sto vec neko rece, nalepnice za povecanje bezbednosti su vec uradjene i veoma su lepo odradjene i mislim da sluze svrsi- bar su ljudi procitali sta pise na njima... Meni se svidjaju predlozi Poganog i Makse- krajnje jednostavni i kraj. Nekad je manje puno vise. Mislite o tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4318 Napisano Septembar 4, 2010 Ne silazi, 6643 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Devojče, nemoj da izvrćeš sad slike. Jabuka je opšte prihvaćen znak i simbolizuje nešto zdravo, simbol ekologije svuda u svetu al očigledno mi hoćemo da budemo svet za sebe, ko u svemu, mimo . I što pa mora jabuka, može bilo koji drugi oblik, srce, elipsa, kocka... Veliš, ko će da čita. Pa sedi u tvoj jugić i provozaj krug po gradu, sve je više stajanja a ne voženja. Semafor u Ruskoj na sajmu, bio letos po 20 minuta crveno u špicu. I jel to nečitanje razlog za protiv. I znak sa natpisom beba u kolima je svetski prihvaćen, al to važi opet za tamo kamo mi ne idemo. Kažeš protiv teksta, kao ko čita a lepa nalepnica bezbednost sa više reči. Kud će nešto jednostavnije od auto=motoru i jedan od vas. Ne mi motoristi mislimo da smo nešto nad i baš nas briga za sve, glavno je da sve izgleda prelepo ne pitajući se dal su i lepi grobovi naših ubivenih. Ima tema kako da ne zaboravimo Mariju i Marka, pala u zaborav a ovde, koliko strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 4, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ajde spustimo loptu malo, nema potrebe za medjusobnim prepucavanjem Ljudi imaju razlicite ideje i to i jeste car. Ovda tema ima za cilj da se ta misljenja razmene i dodje do resenja prihvatljivog za sve ili bar vecinu. Tesko da ce ovakav razgovor kakav se sad vodi dovesti do neke odluke. Moj predlog je da se lepo par ljudi koji zele da se posvete ovome medjusobno dogovore i nadju sa Pablom (covek je lepo rekao da je voljan da pomogne), razrade ideje i eventualno na kraju par gotovih resenja izloze ovde na forumu na glasanje. A mozda neki ipak vise vole da se prepucavaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 4, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ djunta Ja nista ne izvrcem vec pisem ono sto ja smatram realnim. Procitaj moj post pa opet procitaj svoj post, i videces da si potvrdio sve sto sam ja vec rekla... Elem, nije bitno... Sustina oba posta je da se slazemo u jednom a to je kratak, upecatljiv tekst(ne vise od 3 reci, bar prema mom misljenju) i isto tako jednostavno i upecatljivo graficko resenje(i sama nalepnica Beba u autu/Baby on board- 3 reci, kratke i jasne i jos jasnija slika, a ne nesto tipa ja sam mala beba i meni paznja treba, bla, bla- je zaista jednostavno odradjena i zato je svima prepoznatljiva i upecatljiva) Da, ponovo kazem- ko ce da cita.... Niko... Mozda ce neko i da pokusa, pa ce odustati. Jer, jednostavno, to nije vidljivo ako tekst ima 5, 6 i vise reci... Pogotovu ako je napolju suncano, svetlost se prelama, soferka nikad nije preterano cista, udaljeni smo bar 2, 3 metra od auta koje se nalazi ispred nas... Zato kazem da bi trebalo da bude nesto kratko i jasno i nesto sto je dovoljno videti i iz daljine i vec se moze pretpostaviti sta pise... A, mislim da nema smisla da u ovoj temi potenciramo neke tuzne dogadjaje sa kojima se svakodnevno susrecemo... Ovde smo da svi zajedno smislimo efikasno resenje na temu Nalepnice- prepoznavanje. Edit: Evo, thelord me pretekao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4318 Napisano Septembar 4, 2010 Ne silazi, 6643 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Iznošenje za i protiv uz argument nije prepucavanje. I ja bi voleo da neko kome je posao propaganda i marketing bude uključen sa stručnog aspekta. Mi ovde samo iznosimo spisak želja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4318 Napisano Septembar 4, 2010 Ne silazi, 6643 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek danas skinuo crnu flor traku sa motora. Kamo lepe sreće da ne moramo ništa da radimo osim da se bezbedno i lagodno vozimo motorciklima. Definitivno 2-3 reči kako kažeš curice, oblik i boja dovoljno efektni da se uoči izdaleka, fluo, refleksna i uvek na istom delu auta nalepljena. Dobro je, primičemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Još samo fali da nalepnica bude tako uočljiva da nas jure i nabijaju u tur da bi je pročitali i eto đavolu šanse. Moj predlog za tekst skica motora a ispod tekst U SRCU. To je za prepoznavanje, a za bezbednost AKO VIDIŠ TEKST, PREBLIZU SI ili STE. Dizajneri to već nekako mogu da uklope. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,koliko sam ja razumeo ovu temu (mnogo je strana mrzi me da citam a siguran sam da je 90% postova offtopic) cilj je da se MI medjusobno prepoznajemo! moze da bude jednostavno kao kod ronilaca-oni na kolima imaju samo slicicu ronioca! sve je jasno! e sad ako neko hoce da ostali razumeju,neka sam stampa! to je moje misljenje i vidjenje ove teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 5, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Evo neke od mojih ideja... Ovo sam brzinski odradila u Paint-u, pa ne zamerite nesavrsenosti... P.S. Ova ideja4, to sam se vodila onim My way... Ali, kako ni sama ne volim da se koriste strane reci kad nisu preko neophodne, odlucih se za ovaj prevod na nas jezik... A da... Na primer, crna slova su uocljiva i na plavoj pozadini- nekoj svetlije plavoj.. zatim, na roze- svetlo ili pink, svejedno... Ali, meni su najbolje kombinacije ili ovako zuta ili one fluo zute, roze, zelene, narandzaste... Sta cu, volim drecave i 'vristece' boje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 598 Napisano Septembar 5, 2010 drrmrr, 770 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad i ja s obziorom da mi je lebac atelje zadnjih dvaes god... A shto ne ostavite logo BJb tj simbol a pored samo tekst !? Sajt , forum cinjenica da svi visimo ovde...www...Ipak motor + BJB( josh jedan simbol) + zelje i pozdravi....srce ,drug, drum...to jedan crtez u vektorima reshava...cak i po feng shui da budzimo jedna S krivina i bajker je dosta da docara i srce i drum i bajkera i BJB ispod kao forum i nashu pripadnost....Ovo je bila vishe kao off komparacija na sve moguce varijante Ok mozda ode ja shiroko al bolje vishe price manje crtanja, najaca resenja su uvek bila na salvetama , a ne na hameru.... Ja cu probati da nacrtam neshto pa ako prodje lokalni ziri eto ga na forumu da ga sudite i vi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 5, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jedanaest strana!!! Znate gde je laboratorija. Odo da ronim par nedelja. Kad se smislite, dođite po pare i ostavite nalepnice. Nemam živaca da čitam još 11 strana koje ćete sigurno ispisati dok se ne vratim. Aj uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 5, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A evo jedne i sa logoom.... Nadam se da ne smeta sto sam logo iskoristila sa neta... u ove, kreativne svrhe... Ako smeta, nek admini izbrisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 5, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan А да нацртамо велико срце и кажемо ВОЛИМО ВАС? Ајте молим Вас... Ево вам мој предлог.... Стим да можда би било добро да се промене боје.... да црна буде нека зелена флоросцентна и так то... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da nacrtamo mi palamar veliki a? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 5, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma da nacrtamo mi palamar veliki a? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan :o FUKITOL ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 5, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kako ja gotivim ovaj forum... i оvaкve teme ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan najbolji predlog do sad ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta se dogodi kada svima dozvolis da pametuju Pa nije diktatura dzabe smisljena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neke od mojih ideja... Ovo sam brzinski odradila u Paint-u, pa ne zamerite nesavrsenosti... P.S. Ova ideja4, to sam se vodila onim My way... Ali, kako ni sama ne volim da se koriste strane reci kad nisu preko neophodne, odlucih se za ovaj prevod na nas jezik... A da... Na primer, crna slova su uocljiva i na plavoj pozadini- nekoj svetlije plavoj.. zatim, na roze- svetlo ili pink, svejedno... Ali, meni su najbolje kombinacije ili ovako zuta ili one fluo zute, roze, zelene, narandzaste... Sta cu, volim drecave i 'vristece' boje... ideja pod rednim brojem dva mi je OK,moze ono "od"obaci da ude sastavnio deo motora kao tockovi skoro da vec tako i stoji! turite i taj bjb logo u neki cosak i odspajte vec nesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi bilo najbolje za prepoznavanje uz dodatak u nekom ćošku amblema BJB-a. Ona sa jabukom je greškom nabačena u ovu tema, ona je za bezbednost, a o njoj otom potom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4318 Napisano Septembar 5, 2010 Ne silazi, 6643 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kompletan meni, crvena BJB,( ili znak svog kluba), žuta prepoznavanje a zelena bezbednost, 3 nalepnice koje bi se izdaleka lako uočavale, ko semafor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Zastanimo ovde... Pogledajte jos jednom one nalepnice na 10-oj strani... Sta im fali? Jednostavne su, sadrze text od 3 reci, siluetu motora i logo BJB-a... Eventualno kombinacija boja da se menja. Razmislite jos jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Daj na glasanje sve četiri i posle par dana, bi moglo da se radi. Možda malo blaže boje ili one koje su jeftinije i jednostavnije za izradu. moj tip je red.br. 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...