markone 447 Napisano Avgust 27, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram ovu temu zbog toga što dosta članova iz okoline BG nije upoznato da smo otvorili prodavnicu i u Zemunu. PEGAZ-MOTO Ugrinovačka 118 Zemun 011 31-63-793 011 26-13-135 www.pegaz-moto.rs Radno vreme: 13-20h radnim danima a subotom od 10-15h. Svim članovima BJB-a 5% popusta na sve što nudimo u prodavnici. Dovoljno je da se pozovete na vaš nik i to je to. Kada idete autoputem prema Novom Sadu, Ugrinovačka ulica je poslednja ulica sa desne strane pre "lakat" krivine. Prodavnica je sa leve strane, preko puta male Jugopetrolove pumpe. Iz centra Zemuna to je jedna od glavnih ulica, a prodavnica je sa desne strane posle servisa BMW Alone. Prodavnica je označena tablom na banderi ispred dvorišta u kojem se nalazi. Motore možete parkirati u dvorištu, a ako dolazite automobilom slobodno parkirajte ispred dvorišta. Dobrodošli! PS Što reče igorxt: Ovde mozete napisati iskljucivo licna iskustva o radu navedene prodavnice moto opreme. Molimo vas da u ovoj temi ne vrsite porudzbine. Sve porudzbine i ostale informacije isljucivo na PP. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan usluga na vrhunskom nivou,prodavacica veoma ljubazna,kupio lepu kappa tank torbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 2, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za osoblje,asortiman i uslugu. Reci cu vam da sam juce proveo sat vremena u radnji i da nisam bio gladan,ostao bi jos sat sigurno. Maksimalno korektne cene,dobar kvalitet,i alo bre ljudi,dobijete sve informacije uz osmeh i puno poklanjanje paznje. Jos jednom,sve pohvale.Tako se radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam ugradio scotoiller, mra touring vetrobran, kupio jos neke sitnice i dobio solidan popust na opremu koju sam uzeo. Sve pohvale za osoblje narocito za "majstor" Dave-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Septembar 3, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan MRA se prodaje u Pegazu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Svratio juce na 5 minuta, a zadrzao se 3 sata u prijatnoj atmosferi. Prijateljsko mjesto za preporuku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio danas i pazario letnje Buffalo coolflow pantalone. Jes da nisam otisao po njih ali one sto su mi se svidele ( Duchinni Quantum ) su mnogo debele za moj ukus. A posto ne mislim da vozim na -15 mislim da sam napravio pravi izbor. Pohvale i za momka koji mi je mnogo pomogao u izboru , inace bi se debelo za%ebo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Septembar 17, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas sa drugarom da pogledamo neke kacige za njega. Nismo nista kupili, mada ne znaci da necemo. Za sada samo pohvale za devojku koja radi. Nastavite tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam svratio da pogledam kacigu i zadrzao se dok nije pao mrak. Proslo mi tih par sati kao pet minuta. Prijatno mjesto gdje su svi dobrodosli P.S. David je CUDO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Septembar 22, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas, otisao da pogledam stingray a zavrsio sa race-om, svaka cast za izbor i cene, ostanite takvi (ne bunim se da postanete bolji ) Sve pohvale za devojku koja radi i za Djeva. I pozz za tomerca P.S. Prezadovoljan jaknom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Sandra (koliko se sećam njenog imena) je uvek ljubazna i predusretljiva. Svaka joj čast! K'o za baksuz u petak baš žurim i doletim da pokupim Belray ulje 2x1L, kad ostala samo 1...Zvala je koleginicu iz radnje na Nbgd i obezbedila mi 2L po istoj ceni. Hvala :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala..ljubazno osoblje i zdrava klima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za radnju i asortiman, juce sam pazario cizme ovde i cena je vise nego korektna jos sam i popust dobio , usluga na nivo sto bi reko Zika, od mene preporuka Dobro je da ima sve vise ovakvih radnji za nas bajkere. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ste odlicni. Kupih danas pantalone quantum, bas sam trazio zimske i ove su pun pogodak. Vozio se do malo pre na nekih 5-6 stepeni nisam ni osetio hladnocu, kao da sam u kolima. Moja svaka preporuka ako neko trazi zimske pantalone. Vidim ja da cu postati redovna musterija jer je usluga odlicna, sandra vise nego pristojna i sto je najbolje razume su u ono sto prodaje, posto sam shvatio da se i ona stalno vozi na motoru. Sve pohvale. Vidimo se uskoro SIGURNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Duchinni Quantum pantalone su stvarno 100% vodonepropusne. Testirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam odusevljen Duchinni Quantum pantalonama zao mi je sto nemam i Duchinni jaknu. Svaka preporuka za pantalone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas POHVALIM, Danas sam bio kod vas u radnji i kupio punjac za akomulator (odlicna stvar) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 22, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan danas pazarih rukavice 322 Sumer Red, izasao sa osmehom. ++ za osoblje(Zemun) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Decembar 24, 2010 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Bio juce u Zemunu pazario akumulator i disclock. Extra radnja ima svasta i popusti vaze kao sto pise. Sve pohvale:takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan U Pegazu sam kupio Duccini jaknu pre nekoliko meseci. Radnju sam, pre kupovine, obilazio više puta, i mogu da pohvalim uslugu. Ipak, Duccini oprema je jako niskog kvaliteta. Moja jakna puca po šavovima, končići se vade, a rajsferšlus na džepu koji nisam ni tri puta otvorio, je zinuo. Jaknu imam svega nekoliko meseci, a u vožnji nije provela ni 2000 km. Iskreno, žao mi je što nisam dao nekoliko hiljada dinara više i kupio neku malo ozbiljniju marku. Pozdrav, Bane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Januar 13, 2011 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupila duchini pantalone na sajmu prošle godine i sa njima prešla jedno 9000 i izgledaju kao iz radnje. Čak sam imala i malo klizanje sa njima i na tom mewstu su ostale skroz čitave. Vozila sam na +2 C i nije mi bilo hladno i nisu propuštale vetar. Tek preko 80-90 km/h.... U svakom slučaju pohvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Februar 4, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja pridruzim sa pohvalama za Pegaz Moto, odlicna saradnja , vise nego odlicna poslovna strategija. Pozdrav za Pegaz tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja da pohvalim Pegaz! Odlicna usluga, poslovnost.... samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bili...izabrali..probali..pazarili..sve pohvale za Pegaz tim u Zemunu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio danas po pod-rukavice. Usluga ocekivana, samo pohvale. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...