Jump to content

Moto Zajednica

Ausie, Ausie...

Recommended Posts

• Integrisan, 13020 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Zemljače iz Australije, ajde molim te raščini mi kad se vozi australijiski SBK i da li ima šanse da se gleda nekako na netu? Sve se  nadam da je za vreme "vašeg" leta da nekako premostim do "našeg"proleća bez da visim u "motori", "opšte teme", "moto oprema" ,"motoristi na drumu".Ako ne uspemo da provalimo neki "link" mogao bi da nas održavaš u stanju informisanosti.

Mislio sam da ti pošaljem p.m. ali ovako vršim veći pritisak. 8)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: U Potrazi

Ne znam dali je ovo upuceno meni ?? Ali i ako nije pokusacu da budem u toku trka na " Philip Island". Moto GP na Philip Islandu odrzace se 15-17 Oktobra 2010. Vise informacija  malo kasnije  ;D (naravno kad saznam nesto vise).

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: GSXR-600 K1

SBK trka na Phillip Islandu je vecinom prva trka na SBK kalendaru i odrzava se u Martu. To je kod nas prvi mesec jeseni. Jeste da je motoGP u prolece, tojest Oktobru, za SBK uvek bude lepse vreme posto je taj mesec uvek topliji i nepada toliko kisa. Znam da vozaci iz motoGP-a uvek forsiraju da se trka premesti na pocetak sezone. Zadnje tri godine idem na motoGP i svaki put se smrznem ko p!@#$.

Uglavnom SBK se ovde prikazuje samo na pretplacenom TV kanalu, dok je motoGP na obicnom, tako da nepratim SBK toliko. Ove godine sam doduse gledao SBK trku sa Phillip Islanda u pub-u :) Sledecu sezonu cu se raspitati pa cu vam nadam se poslati link :)

Pozdrav!

Ustao sam u šes' da vidim dal si tu  ;). Nisam mislio na World SBK trku u Australiji nego na Australijsko Superbike prvenstvo. To je takmičenje

iz kog dolaze Gardner, Doohan, Mladin... Da pratimo talente u razvoju!

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Ako me rođak nije slagao, onda bi trebalo da su preostale tri trke do kraja šampionata. ;)

Avgust 20-22

Queensland Raceway

Septembar 10-12

Phillip Island

Novembar 12-14

Symmonds Plains

Znači nema zimi road racing ni na silu! Možda Južno Afrički SBK ili Argentinski... Već me sad stra' od "opštih tema"...

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: GSXR-600 K1

sada kontam :)

Od prosle godine se zovu ASBK. Ovo je sajt, mislim da imaju uzivo prenos preko sajta.    www.asbk.com.au

Do prosle godine su se trkali i u Sidneju na Eastern Creek-u, (neznam dali se iko seca ali tu su se odrzavale 500cc trke '90tih), ali ove godine su prestali posto su se neki odcepili i osnovali drugi sampionat (Formula Extreme), i lik koji je predsednik ima ugovor sa Eastern Creek-om tako da nema ASBK trka u Sidneju nego samo Formula Extreme.

Jedina losa stvar u ovome je sto nisu imali dovoljno love ni kad su bili jedan sampionat, a sada kad su se odvojili i podelili sponzore imaju jos manje para.

Talenata stvarno ima, jedina losa stvar je sto je jako slabo placeno, mislim nagrade za pobedu su stvarno bedne.

Vozac koji je po meni jedan od najtalentovanijih je Josh Waters, prosle godine je bio superbajk prvak. Za zadnju trku na Phillip Islandu koja se odrzavala za isti vikend kao i motoGP, vreme sa kojim se kvalifikovao bilo je dovoljno brzo da se kvalifikuje na 12. ili 13. mestu za motoGP trku :) I to na minimalno modifikovanom GSXR1000 sa gumama koje su pravljene takoreci za ulicu a ne za stazu :)

Pre mesec dana je trebao da vozi Rockstar Makita Suzuki u AMA, na isti vikend kada je bio i motoGP u Laguni, ali na zalost par dana pre trke se povredio i nije mogao da vozi. Mislim da se trenutno oporavlja, ali najverovatnije ce sledece godine da bude u AMA, kasnije ko zna.

Jos jedan australijanac za koga Jeremy Burgess kaze da je trenutno jedan od najboljih vozaca je Josh Brooks, trenutno vozi u BSB.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja