Goshke 2786 Napisano Avgust 24, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Motor u super stanju, odrzavan, mazen, pazen ;D vlasnik sam 3 godine, bez ikakvih ulaganja, nov lanac, lancanici, mandzetne, rucice, akumulator i plocice(brembo), srednja potrosnja 4l, ide sasvim dobro za svoju kubikazu... Registrovan do 26. januara 2011! spreman je za sezonu. Presao je oko 28500km, pravih (ja ga kupio sa 15000), godiste je 1989. Moguca zamena za motor do 500ccm priblizne vrednosti ili uz moju doplatu, prednost imaju Kawasaki KLE ili GPZ 500 do 1500, 1600 evra, planiram u malo dalje voznje. Odgovaram i na mail i na sms... A da, skoro sam skinuo originalni drzac tablice sa svetlom, radi lepseg izgleda Slikacu i njega, citav je, nepolomljen, da ne mislite da sam preterao sa tockarenjem ;D Ako vas jos nesto zanima, pitajte... 0642816065 Slobodan slobodansg@gmail.com Cena 1000e, u zameni 1200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 24, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nija padano... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 24, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 24, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 24, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Koriscena full sintetika, pre neki dan sam ga napunio pun ulja ;D Ko dodje ovih dana ima podmazan lanac, opran motor, i pun rezervoar goriva ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 24, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan @markodjurovic Bude on i prljav, ali se pere stalno, jer volim kad se sija A i gde cu zenske na prljav motor ;D @cparty Ma nista, Da to je taj motor E da smo bili malo blize, i ja bih sada vozio malo jacu masinu Da napomenem, ko hoce da se sit navoza, ovo je pravi motorcic. Potrosnja je krajnje smesna sa 6 litara (koliko staje u rezervoar + 1 rezerve prelazi uvek 150 km, ponekad i 170, buduci kupac moze da proba i da vrati motor ako sam slagao A tek sto ideeee, za sve pare :o :o :o A da, motor je 2006 uvezao jedan policajac, pa ga je meni prosledio, tako da sam ja takoreci prvi vlasnik ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Topla preporuka za ovaj motor... ;D ;D ;D Viđam ga svaki put kad sam kod kuće, a i znam kako je održavan! Kao što Goshke reče, mažen i pažen! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao TS 125 i menjao ga za Suzuki GS 500.... Vozio sam TSa oko 2-3 god, na njemu polozio i naucio da vozim i prezadovoljan sam bio, sluzio me extra, sit sam se navozao... Cini mi se da mu nema ravne 125ice u klasi (mislim na DT125, MTX125, KDX125). SRECNO sa prodajom, mada tesko se prodaju danas motori, bolje pojuri i neku zamenu, za sta ti odgovara. Ja sam moj prodavao celu sezonu i na kraju mi je iskocila zamena. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 26, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Da to si upravu, za to godiste, najlepse izgleda, jaci je od odtalih, ima bolje ogibljenje... Pa i moze i zamena, napomenuo sam kle 500 ima prednost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 27, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje, 1200 evra Ili zamena za motor do 500ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 1, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1150 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 5, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 1100 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 12, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Slikica od danas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 18, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Za kes moze jeftinije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 18, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 1000 evra za kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 22, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti odg da i dam atx i da ti doplatim (mislim da ces pre atx da prodas nego ts ). Veruj mi i ja sam sad u istoj situaciji kao ti i ja bi voleo nesto vece. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 23, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ajte, nasao sam motor em lep em blizu samo nemam kesa 1000 e + dogovor, mozda spustim jos malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 23, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre mi stiglo ulje za menjac, promenjeno i ono Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 12, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ispod cene 950 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao TS 125 i menjao ga za Suzuki GS 500.... Vozio sam TSa oko 2-3 god, na njemu polozio i naucio da vozim i prezadovoljan sam bio, sluzio me extra, sit sam se navozao... Cini mi se da mu nema ravne 125ice u klasi (mislim na DT125, MTX125, KDX125). SRECNO sa prodajom, mada tesko se prodaju danas motori, bolje pojuri i neku zamenu, za sta ti odgovara. Ja sam moj prodavao celu sezonu i na kraju mi je iskocila zamena. Pozdrav Zasto nailazim na razlke u podacima o snazi: 12,24hp (9kw) i 22,3hp (16,5kw) za isti motor TS 125 R? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno da ima 12,24 hp sa blokadama,a 22,3 hp bez blokada... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 29, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Bas kao sto rece clan Neki Moj je bez blokade Aktuelno i dalje cena 950 evra fiksna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 5, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno cena 950 evra! Motor se ne vozi stoji u garazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 5, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje! Motor sam palio pre dva-tri dana na minusu, pali radi, ide bez problema! Kome treba dobar motorcic nek se javi!!! Molio bih moderatore da promene nazive teme u "Suzuki TS 125 R 950e" jer ja ili sam glup, ili sad ne moze da se promeni naziv teme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 26, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat, moze lock :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...