Jump to content

Moto Zajednica

Imao sam sreće što postoje dobri ljudi

Recommended Posts

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Sinoć, 22. 8. mi se desio peh na putu kod Uljme. Ništa strašno, ispustila zadnja guma. Drž vamo, drž onamo, nemam sprej, imam novu unutrašnju ali u garaži u Bg, pola 9 uveče, nigde nikog...

I tu se setim da imam papir sa obaveštenjem da KNM BMW Vršac organizuje okupljanje. Na papiru dva telefona, izvesni Kidža i izvesni Borko. Obrnem Kidužu jer je prvi na spisku, isplačem se čoveku na ramenu i tu počinje čarolija.

Kaže Kidža "nema problema, sad ću da dođem". Staje Jetta, izlazi čovek kog vidim prvi put u životu, nasmejan, nosi sprej i komplet za čepovanje i "baca se na posao". Nisam mu dao da se prlja iako je 'teo. Sipasmo sprej koji nije obavio posao i Kidža kaže da strpam kofere u kola da rasteretim motor i on će polako za mnom pa dokle stignemo. Mene blam, em sam izvukao čoveka iz kuće, em sad treba da se vuče za mnom al nema mi druge.

Epilog:

dovukosmo se nekako do ulaska u Vršac kad je Kidži pukao film pa je otišao po prikolicu te utovarismo tenAk i tako smo ga dovezli do odredišta. Dođoše još njih par koji su nam pomogli da ga skinemo sa prikolice i još me ljudi ponudiše ribljom čorbom i pivom u njihovom klubu.

Da mi je neko pričao da će neko zbog mene izlaziti u po noći iz kuće, voziti 15km da bi mi sipao sprej u gumu a posle išao kući po prikolicu i tovario moj motor i na kraju me pojio pivom i hranio ribljom čorbom, rekao bi mu da ni Dizni ne snima tako idilične filmove. Ali zaista moram javno da se zahvalim momcima iz KNM BMW Vršac na nesebičnoj pomoći totalnom strancu. Teško da bi to doživeo negde van Srbije a sobzirom na sopstveno iskustvo u sred Beograda kad su me kolege bajkeri gledali ko popišan cvet i za dva sata je samo jedan stao da pita "šta ne valja?" ovo je prosto za neverovati da ima tako dobrih ljudi raspoloženih i spremnih da pomognu.

Momci iz KNM, svaka vam čast i čest i mnogo vam hvala na pomoći.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Svaka čast  ;D ;D ;D  i nemo slučajno da si mi rekao da je zadnja ispustila zato što si mene vozio onih 2km  ;D

• Çelebi, 2415 postova

Svaka čast  ;D ;D ;D  i nemo slučajno da si mi rekao da je zadnja ispustila zato što si mene vozio onih 2km  ;D

Jok, ispustila je jer joj se ćefnulo  ::)

Znaš li ti šta je 400 kila duž 2 km  ;D

Ti i ja smo teži od TenAka  ;D ;D ;D

• Çelebi, 2415 postova

Šalim se Popsy, naravno da nije od toga crkla. To je još uvek ona krpa koju su mi dali onda kod Gazele. Platio sam rođenu lenjost da je zamenim iako imam novu unutrašnju u garaži.

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125

Sinoć, 22. 8. mi se desio peh na putu kod Uljme. Ništa strašno, ispustila zadnja guma. Drž vamo, drž onamo, nemam sprej, imam novu unutrašnju ali u garaži u Bg, pola 9 uveče, nigde nikog...

I tu se setim da imam papir sa obaveštenjem da KNM BMW Vršac organizuje okupljanje. Na papiru dva telefona, izvesni Kidža i izvesni Borko. Obrnem Kidužu jer je prvi na spisku, isplačem se čoveku na ramenu i tu počinje čarolija.

Kaže Kidža "nema problema, sad ću da dođem". Staje Jetta, izlazi čovek kog vidim prvi put u životu, nasmejan, nosi sprej i komplet za čepovanje i "baca se na posao". Nisam mu dao da se prlja iako je 'teo. Sipasmo sprej koji nije obavio posao i Kidža kaže da strpam kofere u kola da rasteretim motor i on će polako za mnom pa dokle stignemo. Mene blam, em sam izvukao čoveka iz kuće, em sad treba da se vuče za mnom al nema mi druge.

Epilog:

dovukosmo se nekako do ulaska u Vršac kad je Kidži pukao film pa je otišao po prikolicu te utovarismo tenAk i tako smo ga dovezli do odredišta. Dođoše još njih par koji su nam pomogli da ga skinemo sa prikolice i još me ljudi ponudiše ribljom čorbom i pivom u njihovom klubu.

Da mi je neko pričao da će neko zbog mene izlaziti u po noći iz kuće, voziti 15km da bi mi sipao sprej u gumu a posle išao kući po prikolicu i tovario moj motor i na kraju me pojio pivom i hranio ribljom čorbom, rekao bi mu da ni Dizni ne snima tako idilične filmove. Ali zaista moram javno da se zahvalim momcima iz KNM BMW Vršac na nesebičnoj pomoći totalnom strancu. Teško da bi to doživeo negde van Srbije a sobzirom na sopstveno iskustvo u sred Beograda kad su me kolege bajkeri gledali ko popišan cvet i za dva sata je samo jedan stao da pita "šta ne valja?" ovo je prosto za neverovati da ima tako dobrih ljudi raspoloženih i spremnih da pomognu.

Momci iz KNM, svaka vam čast i čest i mnogo vam hvala na pomoći.

... Znam! Ti si zgodna plavuša u najboljim godinama?  :)

Ima svugde ljudi i dobrih i loših. Mada kontam da ova gomila sranja u našoj zemlji (besparica, korupcija, kriminal...) izvlači ono najgore iz većine. I oni koji bi u normalnoj zemlji bili sasvim OK, ovde mogu biti drugačiji. U svakom slučaju, pamti šta si doživeo, pa pomozi nekom drugom u sličnoj situaciji.

• Çelebi, 2415 postova

... Znam! Ti si zgodna plavuša u najboljim godinama?   :)

Ima svugde ljudi i dobrih i loših. Mada kontam da ova gomila sranja u našoj zemlji (besparica, korupcija, kriminal...) izvlači ono najgore iz većine. I oni koji bi u normalnoj zemlji bili sasvim OK, ovde mogu biti drugačiji. U svakom slučaju, pamti šta si doživeo, pa pomozi nekom drugom u sličnoj situaciji.

Kako si pogodio kako izgledam?  ;D

A što se tiče pomoći drugima, davno sam od oca naučio da stajem pored puta ako vidim da neko ima problem sa vozilom. Otac je stajao usput dok sam bio klinac i to sam zapamtio. A ovo je valjda nagrada što i sam stajem kad vidim motor pored puta i obavezno pitam "jel sve u redu?". Mada na ovo ne gledam kao na nagradu nego kao na svetlu tačku da nas još uvek ima pristojnih i plemenitih koji su spremni da pomognu čoveku u nevolji. Tačno je da nas je trenutna situacija napravila u manje-više zveri koje se bore za opstanak ali i na ovaj način se možemo boriti za opstanak.

• Zainteresovan, 914 postova
  • Motocikl: BMW R50/5

Ljudima svaka cast.

Ja te pre par meseci zamolih da izmeris zavesicu na zadnjem blatobranu i ti rece sutra.

A bi malo sutra. Mora da imas neki kredit kod onoga gore.

Nisam ljut ili zlopamtilo, samo mi  interesantan paradoks.

• Çelebi, 2415 postova

Ljudima svaka cast.

Ja te pre par meseci zamolih da izmeris zavesicu na zadnjem blatobranu i ti rece sutra.

A bi malo sutra. Mora da imas neki kredit kod onoga gore.

Nisam ljut ili zlopamtilo, samo mi  interesantan paradoks.

??? ??? ???

Prekopaj PP-ove

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja