Jump to content

Moto Zajednica

Potrebna velika pomoc u izboru modela za mene, hvala unapred

Recommended Posts

• U prolazu, 17 postova

Ovako dok sam bio mali palio sam se opasno na krosaljke, a posto moji nisu mogli da mi kupe nista bolje za 18 rodj. dobijem polovni ATX.

Vozio sam par godina al mozda sam 10-tak puta iso off road. Nekako vise sam se palio na njega i druge gledaju ci ih a on mi nekako bio neudoban bucan dimio ko lud jos sam pao par puta sa njim ( nestabilan )

sooo njega sam prodao kao i skuter koji sam vozio ( kinez ) te imam nesto malo novac oko 1000-1500 evra.

e sad bilo bi mi od velike pomoci da mi pomognete da kupim motor. Molio bih vas preporuke.

Svi se pale na SuperSport ( ja za to para nemam ) a nebih da kupujem krosalicu opet jer nije za grad. Ocu lep motor da kad ga parkiram ispred parka Svetog Save tj kafica tamo ili u centru li dok prolazim da se ljudi okrecu ( prvenstveno zenske ) zamnom. Svi mi govore da uzmem R a mene strah. Znam da sam lud i da svaku mosinu teram do kraja ( i motor atx i skuter biciklu a tek kola da ne pricam na golf 2 1.8 prosecna potrosnja mi je 12l-13l gorim ga plocice menjam ko ulje :) ) dakle volim gasss gass kocnica fazon. + ribe se loze na to.

Problem su moji jer zivim sa njima i oni me izdrzavaju jer nemam poso a faks mi slabo ide ( tj kao studiram a neradim da bi kao mogo da uchim :) heheh ) a pogotovo cale koji oce da kupimo nekok kineza za 2000 evra lichi mu na Harlija. Kao fazon sa njim necu da poginem... nema to veze ma nabedicu ga najmanji problem al mi terba vasa pomoc.

Ukratko za kraj :

Za duza putovanja imam kola a i motor nije za to. Kros necu za R nemam para , teraju me da uzmem chopera kineza. Kad bi imao neki bas onako sto mi i nick kaze sminkerski motor ( znaci nemora da ide vise od 200km.h al da ima jak zvuk ubrzanje cisto dok sam tu po bulevaru za ludovanje, kome je jos zanimljivo da vozi brzo na autoputu ) da izgleda jebachki a da nije skup i naravno da nije neko prdalo od 50cc ili 125cc mislim smejali bi mi se celo drustvo... Kineza ni u snu necu samo japance...

p.s. A da bildujem vec 6-7 godine pa otprilike mozete zamisliti moju konstituciju, visok sam 185cm tezak 115kg ( sada malo vise ali sam na treningu za catovanje tj definiciju 115kg sam do juna ) cisto da ne izgledam smesno ko na CBR 125cc ili Mito 125cc ( kao da sam majmun u cirkusu kad sam seo na njih )

spostovanjem, Sminker

a da p.s.s. ako dam jedan ispit do juna dace mi poklon od 1000 evra pa ce ukupan novac biti oko 2000-2500 evra znaci ako nadjemo dobar mozda i otvorim knjigu i pocnem da citam nesto

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator

Pogrešno si shvatio poentu motociklizma, drži se ti knjige, pa položi taj ispit u Junu. Žao mi je šro ovako moram da reagujem, ali možda bi mogao da smanjiš steroide. Iskreno, poslednje što želim je da pomognem nekome ko bi ludovao po Bulevaru, keva mi živi blizu i ponekad prošeta tuda.

najzli

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F krmačica

drzi se ti auta gas + kcnica + ribe se pale ove motore voze ludaci to ima samo dva tocka moras da balansiras na njemu stalno + moze ker da te ujede + moras da nosis kacigu a onde ne vide ko vozi

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
molim ? ne veoma smrtno sam ozbiljan neznam u kom delu sam bio nerazumljiv ili slicno ?
Pa na primer u CELOM gornjem pasusu za poèetak :evil: !!! Ako se zezaš imaš piæe od nas jer si nas skroz ubedio da se ne zezaš. Ako se ne zezaš... bolje da se zezaš. LM ako se ne zezaš' date=' DEBELO si pogrešio adresu ili naèin ophodjenja! Proèitaj malo par prethodnih tema, textova o bezbednosti, druženju, zajednièkim vožnjama, izletima itd da te [b']NE SMARAM sa glupostima[/b]... Lakše ti je da kažeš da si se zezao :twisted:

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: MTS 1200s DVT

a zasto ne krosaljku? Mozes da skaces po automobilima, sa krova na krov, sa kafica na kafic... K'o Vin Diesel u XXX...

• Svrati ponekad, 296 postova

Nc nc nc. . . Ne zelim da pomognem nekome ko ce zbog toga ugroziti swoj,a josh gore i tudj ziwot. Nemoj da se ljutish,ali ti si stwarno promashio profesiju (shto se motora tiche). U pogreshnoj se crkwi molish. . . Drz' se ti swoje knjige.

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Osuste paljbu po coveku a on je bar iskren u svojim namerama... Ko da se niko od vas u nekom trenutku nije eksponirao motorom pred curicama? (ja nisam jer sam vozio MZ do sada a on je vise eksponat neko eksponent :D )

@smikeraj

Sve mogu da razumem sem 2 stvari?

- Koji je to kinez koji lici na HD? Meni je ta recenica logicni neispravna :lol:

- A ove recenice su mi gramaticki, sintaksticki iliti totalno neispravne:

sooo njega sam prodao kao i skuter koji sam vozio ( kinez ) te imam nesto malo novac oko 1000-1500 evra.
padez

e sad bilo bi mi od velike pomoci da mi pomognete da kupim motor
Pleonazam

Da zanemarimo sitne greske u kucanju, meni se to stalno desava i pasus recenice bez interpunkcije, desava se kada covek pise u afektu itd... ipak student ne bi trebalo da pravi takve greske :lol:

Polozi taj ispit zbog sebe a zbog 1K evra... i sa srecom u kupovini motora jer za te pare mozes da kupis nekog matorijeg izakanog japanca a ako ga budes vozio kako planiras, racunaj da ce ti na kraju sezone trebati cirka 500-800evra da ga pripremis za sledecu (bez registracije)... A kako nemas posao (kako sam kazes) treba i o tome da razmislis.

Nije motor samo kupiti, treba isti i odrzavati a odrzavanje motora je MNOGO skuplje od menjanja plocica na golfu :D . A kako ti planiras da ga vozis, prvo ce ti otici zadnja guma, lanac i lancanici ce ti mozda i preterati sezonu a ako te neko bude naucio da pucas motorom... da ti i ne pricam koliko ce te to kostati...

To bi bili opsirno razlozi za onakve savete ranije!

• U prolazu, 75 postova

Nemoguce da ovaj student misli ozbiljno.

U slucaju da ipak misli...

Evo prave stvari za njega:

q4K8X_trotinette0002dn6.jpg

Mislim da ce ribe prosto da se oduseve. Ako vide da imas muda da se provozas ovim kroz centar...

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Sstruja kralju,sahu,.... mislim najslikovitije si mu objasnio kako stoje stvari.

A dodao bi jos i mjenjac na kraju sezone.

I mislim da bi bilo najpametnije da se obrise tema,zbog slicne je ako se ne varam i BRKA "nokautiran" i jos par nokautiranja i banovanja palo. Nemoj da palis neduzni narod,dosta je ova poostrena kontrola policije!

Neka ti je sa srecom studiranje i obavezno reci da se salis!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja