N.F.S. 22099 Napisano Februar 28, 2014 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Krajem sledece nedelje ocekujem poruceno... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Mart 23, 2014 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Bera se cesto ne javlja zato sto je u romingu. Posaljite mu sms i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10515 Napisano Mart 23, 2014 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan vec po 5-6 put obavljen biznis sa Sekulom, naravno uvek sve zavrseno super korektno steta sto nemam vise kinte, cesce bi poslovali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Da pohvalim Sekulu,roba stiga i pre roka,sve preporuke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano April 8, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Zbog nekih novih Evropskih pravila, roba iz Louisa koju ja donosim, stize uz proviziju od 5% na cenu sa www.louis.de.Ostalo sve funkcionise kao do sada,sms i obavezno potvrda da sam ga dobio a isporuka od 3-15 dana.Svima se izvinjavam zbog ove novine.Takodje Vam zahvaljujem na korektnoj saradnji.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1420 Napisano April 14, 2014 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan posto sam novi ovde, da pitam ima li neka minimalna vrednost porudzbine ili moze da se naruci samo jedan artikal od 10-ak eura? hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan moze,ja sam skoro narucio preko Sekule.Samo mu posalji sms sa sifrom artikla i adresom pa ce ti odgovoriti kad mozes da ocekujes robu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 24, 2014 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Iskrslo mi je da u subotu idem u Beč pa ću naravno da svratim u Louis Nord. Ako nekom nešto treba odande bez provizije, po ceni koliko košta kod njih - neka se javi! Uslovi su sledeći: - Obavezno mailom ili PP spisak sa Louis šiframa! Da ne bude greške. - Obavezno pare unapred! Na žalost, nisam pri parama da finansiram tuđe porudžbine. Danas i sutra sam u mojoj radnji u Novom Sadu od 9 do 16h. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 24, 2014 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Iskrslo mi je da u subotu idem u Beč pa ću naravno da svratim u Louis Nord. Ako nekom nešto treba odande bez provizije, po ceni koliko košta kod njih - neka se javi! Uslovi su sledeći: - Obavezno mailom ili PP spisak sa Louis šiframa! Da ne bude greške. - Obavezno pare unapred! Na žalost, nisam pri parama da finansiram tuđe porudžbine. Danas i sutra sam u mojoj radnji u Novom Sadu od 9 do 16h. Zaboravih da napišem: Oni kojima je lakše (nisu iz NS i slično), mogu da plate i na moj tekući račun u banci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Avgust 27, 2014 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Opet idem za Beč sada u subotu 30.08.2014. Pa da ponovim: Iskrslo mi je da u subotu idem u Beč pa ću naravno da svratim u Louis Nord. Ako nekom nešto treba odande bez provizije, po ceni koliko košta kod njih - neka se javi! Uslovi su sledeći: - Obavezno mailom (marko@markone-pegaz.rs) ili PP spisak sa Louis šiframa! Da ne bude greške. - Obavezno pare unapred! Na žalost, nisam pri parama da finansiram tuđe porudžbine. Do petka sam u mojoj radnji u Novom Sadu od 9 do 16h. Oni kojima je lakše (nisu iz NS i slično), mogu da plate i na moj tekući račun u banci. Moram da napomenem da se prošli put desilo da dosta stavki nisu imali u prodavnici na stanju i da ne mogu da garantujem da ono što poručite sigurno mogu da donesem. Ali, kada sam već tamo mogu da donesem ono što imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Septembar 2, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ko bi mogao nešto da donese iz Louis-a , a da bude do 12.09.2014. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11596 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Probaj cimnuti Sekulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Septembar 4, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan Poslao poruku na PP , ali niko ne odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Septembar 4, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sekulu bolje na mob , ko zna koliko prati forume a za datum jos nisam pohvatao koji ritam prati , nekad stigne za 4-5 dana a nekad za 10-12 . U svakom slucaju pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 4, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Moze li kontakt tel od sekule? Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Septembar 4, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Moze li kontakt tel od sekule? Unapred hvala! 064 933 4444 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Septembar 7, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ako neko ide u Louis, neka se javi pa da porucimo neku robu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikkos 2 Napisano Septembar 8, 2014 U prolazu, 7 postova Motocikl: Hyosung GV250 Prijavi odgovor kao problematičan ZZI ja bih porucio nesto iz Louis-a, pa ako neko ide....p,p, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Septembar 8, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan I ja , i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 8, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa Sekula, Bera, Acy itd. idu stalno pa direktno narucite kod njih. Ako Vam trebaju brojevi da napisem mada je pisano vec milion puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Septembar 8, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nisu i oni na forumu ? Ako već rade to , trebalo bi da napišu ko kad ide po robu , pa onaj ko hoće da naruči , da ima info !? Naravno ako imaju neku zaradu na svemu tome , ako je nemaju , onda je jasno zašto se niko ne javlja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Septembar 8, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan Na primer , kao što je #Markone napisao na predhodnoj stranici . Ja konkretno nisam stigao da naručim , pre nego je otišao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 8, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Druze ljudi rade i cesto su na putu,inostranstvu itd. Zar nije lakse uzmes telefon ukucas sifru artikla i pitas kada stize i po kojoj ceni(obicno po ceni koja je na sajtu u nekim slucajevima kada je na popustu dodaje se neki procenat posto oni tada ne ostvaruju popust na kom inace imaju zaradu).Poruku posaljes svoj trojici na primer i vidis sta ti odgovara. Prosto ko pasulj , ma sta ko pasulj , ko dva pasulja a ne da cekas odgovor u temi. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Septembar 8, 2014 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Imas i onaj MOTOBUNKER iz Horgosa. Probaj preko njih. Ja nisam narucivao doduse pa ne znam kakvi su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 8, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Roba od Sekule stize na svakih 15 dana odprilike,tako je bar ranije bilo kad sam nesto narucivao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...