Lucky70 20 Napisano Septembar 8, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan Ja do sada nisam naručivao ništa iz Louis-a , pa iz tog razloga ne znam kako ide "procedura" . U svakom slučaju , hvala za info Ako može br.tel. #Bera i #Acy , pošto sekulin ima na početku ove strane . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Septembar 8, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Bera: 062/8240866 A Acy-u posalji PP svakodnevno je na forumu posto sam izgubio broj. http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/3919-acy/ Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Septembar 8, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Septembar 9, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan E da. Javi se Acy-u. Ponedeljkom uvece narucuje i stize za 10-ak dana. Ja sam bas juce narucio preko njega neke zajebancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Mart 27, 2015 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da slucajno ne ide neko skorije do Luisa? Uzgred, da li znate jel Sekula jos radi, odnosno da li jos neko donosi bez provizije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Mart 27, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Radi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano April 21, 2015 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale za sekulu. naruceno, javio kada stize roba, covek od reci, pa jos sve bez provizije. jos jednom, svaka cast. nadam se da cemo saradjivati i ubuduce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2237 Napisano Maj 27, 2015 Drug član, 1028 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Mene je Bera u par zadnjih zahteva za robu iskulirao, a čuli se kao nema problema (naručio mehanički omekšivač kvačila), izgleda na nije previše pouzdan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Maj 27, 2015 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Meni juce stigla sajla iz Louisa preko Sekule, sve kao i uvek bez problema i na vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11139 Napisano Maj 28, 2015 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi ljudi rekli "dok ne probam lava za mene je prase kralj životinja" tako je isto i sa Sekulom jedino me nervira sto nikad nece da uzme ni cast za pivo bar ali ajde... Donosi sve kako jeste i u rekordnom roku nikad nisam cekao nista duze od 6 dana,mi sremci ga uglavnom cekamo u selu Jarak kad se vraca ili odemo do kluba u Sabac ne treba nam ni brza posta Pozdrav i sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Jun 29, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ima li nekih limita u smislu carine na vrednost robe preko Sekule? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jun 29, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Avgust 12, 2015 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog nekih novih Evropskih pravila, roba iz Louisa koju ja donosim, stize uz proviziju od 5% na cenu sa www.louis.de.Ostalo sve funkcionise kao do sada,sms i obavezno potvrda da sam ga dobio a isporuka od 3-15 dana.Svima se izvinjavam zbog ove novine.Takodje Vam zahvaljujem na korektnoj saradnji.. Da li Sekula i dalje ne naplaćuje proviziju ili je ovih 5% aktuelno? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Avgust 13, 2015 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ne naplacuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan al se i ne javlja ni na viber Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 14, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan posalji mu sms sa brojem artikla i dobices odgovor cim bude u mogucnosti da se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupujem od njega par god nije mi prvi put i uvek bilo super po dogovoru možda je sad na odmoru ko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Avgust 15, 2015 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Javio se...na odmoru je do kraja avgusta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Septembar 9, 2015 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigo šlajm...Hvala Sekula! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Octobar 13, 2015 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od pomenutih zalazi i u Auner? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Octobar 14, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja pre dve nedelje u Auner-u u Gracu. Znaci radnja je "Meka" za one sto voze SuperMoto, Kroserice, Endure. Nema sta nema za tu vrstu motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Octobar 19, 2015 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugi put se javi unapred, Bera je nesto proredio, a trebaju mi dve sitnice. Bio ja pre dve nedelje u Auner-u u Gracu. Znaci radnja je "Meka" za one sto voze SuperMoto, Kroserice, Endure. Nema sta nema za tu vrstu motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Octobar 19, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugi put se javi unapred, Bera je nesto proredio, a trebaju mi dve sitnice. Mozda si me pogresno razumeo druze ili sam se ja pogresno izrazio, ne donosim ja robu, nego sam samo napisao da sam bio u toj radnji i napisao svoj utisak o njoj da mi se jako svidja. Nesporazum Ima jedan lik ovde u NS donosi robu za endure i kroserice. Viktor se zove, a i ima servis za KTM. Ako ti nesto znaci, probacu da nabavim njegov br. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Octobar 21, 2015 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugi put se javi unapred, Bera je nesto proredio, a trebaju mi dve sitnice. Mozda si me pogresno razumeo druze ili sam se ja pogresno izrazio, ne donosim ja robu, nego sam samo napisao da sam bio u toj radnji i napisao svoj utisak o njoj da mi se jako svidja. Nesporazum Ima jedan lik ovde u NS donosi robu za endure i kroserice. Viktor se zove, a i ima servis za KTM. Ako ti nesto znaci, probacu da nabavim njegov br. Zahvaljujem! Ponekad mi zatreba stvarcica koje nema u Louisu, inace bi Sekula to odradio kao i uvek. Nisam znao da je Viktor u igri, hvala na informaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugi put se javi unapred, Bera je nesto proredio, a trebaju mi dve sitnice. Bio ja pre dve nedelje u Auner-u u Gracu. Znaci radnja je "Meka" za one sto voze SuperMoto, Kroserice, Endure. Nema sta nema za tu vrstu motora. Ako te sitnice mogu ovdje da se nadju mogu ja da ih ponesem, dolazim za 10-ak dana i nije mi problem. www.24mx.se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...