Mlekadžija 8 Napisano Maj 25, 2012 IT on Yamaha, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-SA Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uzeo kacigu preko Moto Gajic-a sa louis.de sajta. Stiglo sve super, samo je trebalo 3 nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sekula to je sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 27, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da napiše Sekulin broj,imam neki ali neznam da li je taj aktivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Maj 27, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da napiše Sekulin broj,imam neki ali neznam da li je taj aktivan. 064/933-4444 Sekula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za Sekulu. Narucio sam dve cirade i stigle su mi oko 9-10. maja ali sam ih otpakovao tek pre par dana. Lepo kompaktno spakovano, cirade super, cena kao iz Louise kataloga, jedino doplata 200tinak din za domacu kurirsku sluzbu. Narucio preko SMS-a, ponudio avans, kaze ne mora, rekao mi je okvirno datum stizanja, i dan pre isporuke mi je poslao poruku : "Sutra saljem Bexom". Preporuka ++++ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12748 Napisano Jun 13, 2012 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje preporuka za Sekulu. Narucio sam set torbi (bocne i tank), medjutim pojedinacno su bile na snizenju, pa ih je uzeo tako i ustedeo mi nesto evrica, a nije morao. Bas sam se obradovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chiptuning013 16 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Gajići su krajnje neprofesionalni.. a pritom i lažu.. Totalno nekorektni i lazu kao sto kaze kolega. Narucio sam kacigu koja je "stigla" za 15ak dana, zatim mi sutradan javljaju da greskom ipak nije stigla. Smarao sam ih tako jedno 30ak dana posto su lagali da ce stici iz nedlje u nedelju i na kraju nista od toga. Tako da nikako kod Gajica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna pohvala za Sekulu stiglo sve sto je poruceno u roku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Jun 13, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan porucio sam pre par dana neku robu ali nisam dobio nikakvu potvrdu da je porudzbina primljena pa ni odgovor kad se otprilike ocekuje isporuka - da li Sekula jos radi i odnosno da li je to tako uobicajeno (mozda imam neki stari broj mob. ili ja nisam duze porucivao?) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 14, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Kako poručujete robu Sekuli, na njegov mob ili preko pm-a na forumu?? uzeo bih par stvarčica iz Luisa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Na njegov mobilni pošalješ poruku sa kataloškim brojem onoga šta ti treba i to je to . A možeš i da ga pozoveš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 14, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Na njegov mobilni pošalješ poruku sa kataloškim brojem onoga šta ti treba i to je to . A možeš i da ga pozoveš... ok,hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Jun 14, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna preporuka za Sekulu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan SMS je sasvim dovoljan.Razlog ne javljanja je ili voznja ili roming ili ...Takodje,da napomenem da sve ide normalno sa porudzbinama do 20.jula a isporuke do 01.avgusta.Od 20.07. do 10.08.porudzbine nece ici,a razlog je odmor.Od 10.08. nastavljamo sve po starom. Za opremu takodje mozete kontaktirati Beru,sasvim korektan momak. Vodite racun prilikom porucivanja,narandzasti motorcic sa brojem pored oznacava nedelju kad je artikl u prodaji.Evo jednog primera http://www.louis.de/_109e844b248c61ca146d960d60d3fbdc22/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=821&list_total=10&anzeige=0&page=0&artnr_gr=202570 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle patike ja prezadovoljan. Hvala Sekula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja upisem kao zadovoljni Sekulin klijent. Poslao SMS-om narudzbu, za manje od 10 dana mi stigla tank torba kur. sluzbom po ceni na sajtu. Nije ni pitao za placanje. Svaka cast. Saradjivacemo opet, sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 11, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu, našim drugarima, što donose robu iz Louisa na obostranu korist...živi bili . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Svima hvala za preporuke.Meni je takodje zadovoljstvo saradjivati sa vama. Od danas sam na godisnjem odmoru.Do 10.08.porudzbine necu primati.Svima kojima je hitno,mogu se slobodno javiti nasem kolegi Beri.Posle 10.08. Vase porudzbine mozete slati,a prva isporuka je kraj avgusta.Hvala 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Jul 28, 2012 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Danas se upoznao sa Sekulom i preuzeo robu u Sapcu.Sve pohvale za profesionalnost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano Avgust 2, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan sve reci hvale za Akosa,nekoliko puta uzimao preko njega od kaciga do raznih gluposti!! pridruzujem se pohvalama, vrlo korektan momak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Avgust 2, 2012 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Saradjujem sa Akošom iz B.Topole već dosta dugo dugo i uzimao svašta što iz louis-a i zodiac-a.... plus što se tiče HD prepravki tu tek rastura.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano Avgust 3, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka i za Sekulu i za Beru. Obojica su profiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Avgust 3, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel moze neko da mi posalje broj od Sekule i Bere u PP posto bih se malo ponovio. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sekula je na odmoru do 10. avg. bera je nedostupan i ne odgovara mi na sms. radi, ne radi? ima jos neko? treba mi nesto dok se ne rasproda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan sekula je na odmoru do 10. avg. bera je nedostupan i ne odgovara mi na sms. radi, ne radi? ima jos neko? treba mi nesto dok se ne rasproda... Imaš na forumu kolega ACY donosi,a imaš i Gajić Kruševac 037/493349. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...