mali_zmaj 1449 Napisano Avgust 12, 2010 prisutan, 1185 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan isti slucaj kod mene, juce u po Banja Luke,samo bez posljedica posto nije bilo velike brzine,glupson sa stranim tablicama iz krajnje lijeve na raskrsnici pređe u krajnju desnu za skretanje u desno, preko pune,isjece me najstrasnije,ja po kocnici,a svi znate kakve KLE ima kocnice,stanem nekako i krenem da galamim i psujem,kad njegov suvozac meni kaze nemas potrebe za galamom!!! ali ja posto sam se lijepo provozao a i izgalamio na njega nisam imao sekunde agresive u sebi, pustim ga naravno uz jos koje spominjanje njegovog zenskog djela porodice!!! mada da sam isao samo malo brze zakucao bih se u njega direktno!! pitam se dali tako krsi pravila kad je u njemackoj,svedskoj.....,tamo bi ga odrali od kazni!!! Ovo je copy paste iz teme nesreća na TC ušće,ja sam to napisao i zapoceo novu temu posto sam vise puta bio svjedok iživljavanja nasih i stranih bjelosvjetskih tzv vozača koji sa svojim "makinama" misle da su bogom dani ako imaju malo vise evrića u džepu i jači auto!! bas se pitam dali to arde u inostranstvu!! ja mislim da ne,a vi se nadovezite svojim iskustvom i znanjem!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1449 Napisano Avgust 12, 2010 prisutan, 1185 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ah da i vise sam puta bio svjedok kada izbace vrecicu sa smećem iz auta u kretanju usred svega!! kako da im stanemo u kraj!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa sto ih ne naucis da slusaju? oni su bre gosti u nasoj zemlji! ne znaci da su to srbi sa stranim tablama tj to je retko slucaj. ja sam npr na auito putu pokusavao da sklonim sleper nazad u levu traku sviranjem i blicanjem a on ne jebe zuri mu se valjda (ima tir oznaku i to su profesionalci i uglavnom su dobra iskustva cak se npr na obilaznici svi sami pomeraju u zaustavnu traku da bih obisao) e rekoh zuri ti se a? e sad ces qrac da stignes jer se meni ne zuri toliko-obidjem ga desnom trakom i prestrojim se ispred njega i zakocim,ubacim u prvu i pustim ga da ide 20km/h on u desnu traku ja u desnu traku,on u levu ja u levu i na kraju smo oboje zavrsili u desnoj traci vozeci 20km/h od plavog mosta pa sve do iskljucenja za novosadski iako ispred mene nije bilo nikog tj nije bilo guzve eto da je se sklonio na vreme brze bi stigao e sad je naucio i ne verujem da se ikom od stranaca kaci sudara ili bije sa nekim u tudjoj zemlji pa kad ga iznapusavas uglavnom svi slusaju da ne bi najebali na kraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ah da i vise sam puta bio svjedok kada izbace vrecicu sa smećem iz auta u kretanju usred svega!! kako da im stanemo u kraj!! Pazi, svaki pametan covek gleda kako se ponasaju lokalci, pa onda tako i on. Nema tu nikakve misterije. Kad se stane u kraj lokalnim dziberima, sa strancima cemo lako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1449 Napisano Avgust 12, 2010 prisutan, 1185 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ma dali su stranci ili nasi nema veze,uglavnom moj zadnji slucaj je sa nasim seronjom!! a definitivno se slazem sa tvojim nacinom kulturizovanja dotične gospode!! ako nećeš milom....,uvalim ti silom... stara srpska!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1449 Napisano Avgust 12, 2010 prisutan, 1185 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Ćili ima i u tome istine,ali sto odsto sam siguran da se u Njemačkoj npr. ne kurče da izvineš!! Mada su oni nekad bili lokalci pa se vrlo brzo vrate na staro!! Samo da ti dam primjer da su na našim semaforima i nekim cestama postavili radare sa aparatima koji uslikaju vozilo u kršenju propisa,ali strancima ne mogu ništa jer nemaju sporazum "ovaj onaj" sa EU,pa ti vidi,ali zato pravi lokalci obraše bostan.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kurce se u Nemackoj 100%. Znas kako, poslom sam vezan za kojekakve strance, veruj da se lako presaltuju na ovdasnji model ponasanja, ne u potpunosti, ali u nekim oblastima postanu pravi Srbi. Evropljani jos lakse nego Ameri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4708 Napisano Avgust 13, 2010 Advanced Member, 2041 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ne kurce se u Nemackoj 100%. Znas kako, poslom sam vezan za kojekakve strance, veruj da se lako presaltuju na ovdasnji model ponasanja, ne u potpunosti, ali u nekim oblastima postanu pravi Srbi. Evropljani jos lakse nego Ameri. Jednom prilikom sam citao putopis Amera koji je dosao u posetu Srbiji. Iznajmio covek kola i krenuo na put. Vidi jedan ga prestigne na punoj liniji, posle par minuta jos jedan uradi isto. Negov zakljucak i komentar? "Hm, izgleda da je ovde normalno da se ne postuju propisi. Do kraja dana sam bar 50 puta nekoga prestigao po punoj liniji..." Murija ga zaustavila u neka doba da li zbog ogranicenja ili bas tog prestizanja ali mu naplatili pojas jer im je bio simpatican kao stranac... Drugim recima lako se navici na nesto sto ti u datom trenutku odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1449 Napisano Avgust 13, 2010 prisutan, 1185 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan U bre kakav smo mi narod,da primimo što dobroga od drugih nema šanse,a za pokvarit čovjeka tu smo šampioni!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Avgust 13, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ima naravno svakakvih, ali sto se opisane situacije tice, mi "starnci" smo navikli da nema 1% sanse da neko ide preko 50kmh u naseljenom mestu, pa malo hrabrije krsimo propise ne ocekujuci probleme :-\ A ti reci iskreno, jesi isao bar 70? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Avgust 13, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Cuvajte se RU tablica...ne, Beograd je veci, tu ima vise budala, cuvajte se BG tablica, ...ma jok, stranci, njih se posebno treba paziti." Treba se cuvati od zenskih vozaca, a o muskim da i ne govorim. Jedino nisam siguran sta sa onim Tajlandskim ribama sto im jaja vire ispod suknje, jos me ni jedna nije isjekla...... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Avgust 13, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj "Cuvajte se RU tablica...ne, Beograd je veci, tu ima vise budala, cuvajte se BG tablica, ...ma jok, stranci, njih se posebno treba paziti." Treba se cuvati od zenskih vozaca, a o muskim da i ne govorim. Jedino nisam siguran sta sa onim Tajlandskim ribama sto im jaja vire ispod suknje, jos me ni jedna nije isjekla...... :-\ Uh, Mile, ti si bas pun predrasuda... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Avgust 13, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj ah da i vise sam puta bio svjedok kada izbace vrecicu sa smećem iz auta u kretanju usred svega!! kako da im stanemo u kraj!! Pazi, svaki pametan covek gleda kako se ponasaju lokalci, pa onda tako i on. Nema tu nikakve misterije. Kad se stane u kraj lokalnim dziberima, sa strancima cemo lako. Grešiš, kulturan čovek se ponaša kulturno i kada su lokalci nekulturni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kroz Bg na autoputu, redovno obilazim strance desnom trakom, jer uzjasu levu i ne mrdaju preko 80kmh. koliko je i ogranicenje, a desna im je pa spora...Uglavnom delju malo drogirano, ali i ja kad odem u inostranstvo, vozim manje vise po ps-u... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Avgust 14, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu moja top lista izgleda ovako: SLOVENSKe table - Ja znam da se tamo vozi samo drugom, jer ako se presalta u trecu presli ste granicu. Ali ono je strasno kako oni voze. Nema tu ku**enja previse koliko nepoznavanja saobracajnih pravila. Da li oni znaju ako imaju uslovno desno, da moraju propustiti sve prioritetne pravce. Da li oni znaju da se zmigavac daje malo prije skretanja, jer dzabe ga davati kad vec pocnes okretati volan (ovi su jos i dobri) ili kad mi odjednom naglo zakoci pa krene gdje je njemu volja. Daje lijevi a skrece desno (ima i ovoga) ITALIJANSKE - ovi ne gledaju gdje idu. Kad ne pogibo od neke zene, ide ona ladno skrece desno a ne gleda ko joj dolazi sa lijeve strane. Da je bar pogledala... Isto nepoznavanje propisa, i to osnovnih. AUSTRIJANCI - oni su strasni kao i gore navedeni, prosto nisam znao koje prvo da stavim... Sve u svemu, sa mnom je bio covjek koji je polagao testove 7-i put, prije 2 i nesto godine kad sam polagao za motor. I pao je, imao je 36 negativnih (od mogucih 100, a dozvoljenih 10). Znaci morace i osmi put. Duduk... Nakon godinu i nesto dolazi auto, slovenske table, on vozi... Gdje si polozio kralju? U sloveniji, sve iz prve!!!! Alal ti cufta... Svaki dan bar jednom izbjegnem sudar sa ovima, al jos malo odose i oni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1449 Napisano Avgust 14, 2010 prisutan, 1185 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ima naravno svakakvih, ali sto se opisane situacije tice, mi "starnci" smo navikli da nema 1% sanse da neko ide preko 50kmh u naseljenom mestu, pa malo hrabrije krsimo propise ne ocekujuci probleme :-\ A ti reci iskreno, jesi isao bar 70? naravno da sam isao 70 ali znam gdje,a nisam isjekao nikog i nisam ugrozio nikog,a kamoli se prestrojio iz krajne lijeve do krajnje desne na punoj! iz mog auta je zabranjeno izbaciti bilo šta,sem ogriska od jabuke,kore od banane,i to pod uslovom da smo pored oranice da covjeku bar pođubrim njivu!! ;D papiri, pa makar i najmanji ostaju u kolima!! a sto bi kolega rekao ko je kulturan,uvjek je kulturan,a ne samo pod prisilom lokalnih zakona gdje mora da ga ne bi odrali kaznama!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1851 Napisano Avgust 14, 2010 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Auuuu moja top lista izgleda ovako: SLOVENSKe table - Ja znam da se tamo vozi samo drugom, jer ako se presalta u trecu presli ste granicu. Ali ono je strasno kako oni voze. Nema tu ku**enja previse koliko nepoznavanja saobracajnih pravila. Da li oni znaju ako imaju uslovno desno, da moraju propustiti sve prioritetne pravce. Da li oni znaju da se zmigavac daje malo prije skretanja, jer dzabe ga davati kad vec pocnes okretati volan (ovi su jos i dobri) ili kad mi odjednom naglo zakoci pa krene gdje je njemu volja. Daje lijevi a skrece desno (ima i ovoga) ITALIJANSKE - ovi ne gledaju gdje idu. Kad ne pogibo od neke zene, ide ona ladno skrece desno a ne gleda ko joj dolazi sa lijeve strane. Da je bar pogledala... Isto nepoznavanje propisa, i to osnovnih. AUSTRIJANCI - oni su strasni kao i gore navedeni, prosto nisam znao koje prvo da stavim... Sve u svemu, sa mnom je bio covjek koji je polagao testove 7-i put, prije 2 i nesto godine kad sam polagao za motor. I pao je, imao je 36 negativnih (od mogucih 100, a dozvoljenih 10). Znaci morace i osmi put. Duduk... Nakon godinu i nesto dolazi auto, slovenske table, on vozi... Gdje si polozio kralju? U sloveniji, sve iz prve!!!! Alal ti cufta... Svaki dan bar jednom izbjegnem sudar sa ovima, al jos malo odose i oni... Interesantno, kako poznaješ vožnju u inostranstvu.....a jesi li bio kada preko grane?..... kod nas nema "uslovno desno"......tako da verujem, da se to pravilo ne poznaje..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 401 Napisano Avgust 14, 2010 jedan od DDMZ, 818 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Auuuu moja top lista izgleda ovako: SLOVENSKe table - Ja znam da se tamo vozi samo drugom, jer ako se presalta u trecu presli ste granicu. Ali ono je strasno kako oni voze. Nema tu ku**enja previse koliko nepoznavanja saobracajnih pravila. Da li oni znaju ako imaju uslovno desno, da moraju propustiti sve prioritetne pravce. Da li oni znaju da se zmigavac daje malo prije skretanja, jer dzabe ga davati kad vec pocnes okretati volan (ovi su jos i dobri) ili kad mi odjednom naglo zakoci pa krene gdje je njemu volja. Daje lijevi a skrece desno (ima i ovoga) ITALIJANSKE - ovi ne gledaju gdje idu. Kad ne pogibo od neke zene, ide ona ladno skrece desno a ne gleda ko joj dolazi sa lijeve strane. Da je bar pogledala... Isto nepoznavanje propisa, i to osnovnih. AUSTRIJANCI - oni su strasni kao i gore navedeni, prosto nisam znao koje prvo da stavim... Sve u svemu, sa mnom je bio covjek koji je polagao testove 7-i put, prije 2 i nesto godine kad sam polagao za motor. I pao je, imao je 36 negativnih (od mogucih 100, a dozvoljenih 10). Znaci morace i osmi put. Duduk... Nakon godinu i nesto dolazi auto, slovenske table, on vozi... Gdje si polozio kralju? U sloveniji, sve iz prve!!!! Alal ti cufta... Svaki dan bar jednom izbjegnem sudar sa ovima, al jos malo odose i oni... Ja vozio po Sloveniji sa prijateljima iz Novog Mesta pa sam ih jedva stizao. A nisam bas pocetnik. Ti koje si pomenou nisu reprezentativni uzorak. Mozda nisu ni ovi sa kojima sam ja bio ali ovih brzih je bilo bas mnogo. Tako da ne vredi generalizacija ljudi, vozaca,... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Avgust 14, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Ima naravno svakakvih, ali sto se opisane situacije tice, mi "starnci" smo navikli da nema 1% sanse da neko ide preko 50kmh u naseljenom mestu, pa malo hrabrije krsimo propise ne ocekujuci probleme :-\ A ti reci iskreno, jesi isao bar 70? naravno da sam isao 70 ali znam gdje,a nisam isjekao nikog i nisam ugrozio nikog,a kamoli se prestrojio iz krajne lijeve do krajnje desne na punoj! iz mog auta je zabranjeno izbaciti bilo šta,sem ogriska od jabuke,kore od banane,i to pod uslovom da smo pored oranice da covjeku bar pođubrim njivu!! ;D papiri, pa makar i najmanji ostaju u kolima!! a sto bi kolega rekao ko je kulturan,uvjek je kulturan,a ne samo pod prisilom lokalnih zakona gdje mora da ga ne bi odrali kaznama!!!! Pokusaj to da sagledas iz njihove perspektive, ocekuje da svi iza njega idu 50, on sa 45 skapira da mora da se iskljuci bas tu (znas kako je kad navigacija podvikne...), prestroji se kroz jednu traku vise od dozvoljenog, ocekujuci da ce onaj iza morati da uspori u najgorem slucaju sa 50 na 40 da ga propusti. Nit' je hteo koga da ugrozi, nit' je hteo da bude bahat, nit' mu je na kraj pameti bilo da po retrovizoru procenjuje tvoju brzinu... Reakcija je bila takva zato sto im nije bilo ni jasno u kakvu su te opasnost stavili. Ponavljam, stvarno ima svakakvih, ali nikakvo generalizovanje ne stoji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Avgust 15, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Kakva glupa tema ne mogu da verujem. U Republici Srpskoj i Srbiji su svi problemi oko saobraćaja rešeni i svi voze vrlo bezbedno, znalački i kolegijalno, pa da se diže hajka na strance i gastarbajtere? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 15, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ajde stavite se u poziciju tih stranaca! Dodjes neznas kraj neznas ulice.Pa kao poplasen si a lokalci voze kao sumanuti.Posle nekog vremena postajes kao i lokalci. Bahat kao i oni,a mogu vam reci da svaki stranac se pridrzava vise pravila i propisa nego svaki lokalac.A zasto?Pa jednostavno panduri deru strance.A i naucili su da voze po propisima i zakonu. To sto se tice smeca,licno nebacam smece gde mu nije mesto.Ali kad vidim nase kako bacaju zapitam se pa sta je ovo?Ja pazim a vidi njih!Pa jesam ja lud ili oni. Sve ove dobre i pozitivne stvari naucis u inostranstvu.Recimo izlazim na sporedn u ulicu vozila pice li pice,ma niko da prikoci i pokaze da se ukljucis,mozes satima da stojis i cekas,znaci moras automatski da budes bezobrazan i preseces nekog.Preko necekas nikad vise od 5 min.Odam staju i propustaju.Preko nema nervoze kao kod nas.Ovde ima red i postovanje. Dakle saobracajna kultura je veoma vazna koliko i sami propisi.A Srbija je daleko ispod tog nivoa. Vozio sam 20 godina u srbiji a sad vozim u inostranstvu i znam o cemu pricam. Kakva drzava takvi i vozaci Eto ja toliko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1449 Napisano Avgust 15, 2010 prisutan, 1185 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Kakva glupa tema ne mogu da verujem. U Republici Srpskoj i Srbiji su svi problemi oko saobraćaja rešeni i svi voze vrlo bezbedno, znalački i kolegijalno, pa da se diže hajka na strance i gastarbajtere? Tema glupa nije,ja nisam pustio maštu na volju,nego dozivio neugodnost,čitaj umalo se zakucao u idiota,za koga mislio da ga je evropa naucila necemu!!! A hajke nema,da je ima,ne bi bila u ovom konceptu!! A sto se tiče rješenog saobraćaja ovdje tu si u pravu,ironično!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Avgust 15, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Tema glupa nije,ja nisam pustio maštu na volju,nego dozivio neugodnost,čitaj umalo se zakucao u idiota,za koga mislio da ga je evropa naucila necemu!!! A hajke nema,da je ima,ne bi bila u ovom konceptu!! A sto se tiče rješenog saobraćaja ovdje tu si u pravu,ironično!! Nije Evropa iza ogledala, pa da hodaju karte i svi budu nauceni i kulturni, vec odmah tu iza medje. Karte ne plesu, a budala ima fala bogu. Tablica nema ama bash nikakve veze ni sa cim, pogotovo "evropska" koju koriste sve moguce rase i plemena ove planete. Zato je tema malo pogresno usmjerena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gangsterbajter 0 Napisano Avgust 16, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tema je bas na mestu posto ja vozim i ovde i tamo mogu reci da nasi ljudi oce da se bahate kad dodu kuci ali to je vec stvar vaspitanja i vozacke kulture.Ako je neko glup i ne zna da vozi on nezna i ovde i tamo samo sto ovde moz da prodje jeftinije i da mu se nesto oprosti uz mali ''dogovor''. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1449 Napisano Avgust 16, 2010 prisutan, 1185 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Totalno si u pravu Gangsterbajteru!! A GhostMile i ti imaš pravo,ne određuje tabla kućni a kamoli saobraćajni odgoj!! Al ja ipak mislim da se malko kur.e kad dođi ovdje,i stranci ali i nasi!1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...