Alekre 12690 Napisano Avgust 11, 2010 Ne silazi, 7361 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://moto-berza.com/ponuda.php?id=72435&trazi=1&ur=1&model=0&tip=slingshot&m=Suzuki-GS500E-SLINGSHOT Treba da se zamene ulje i filter, ne reg. Koliko bi realno bilo dati za ovakav primerak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4109 Napisano Avgust 12, 2010 Nemanja Stojanović, 1385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ali....nije skuter :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas daj 1300 ano nemas to ponudi ono sto imas:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Avgust 12, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan suzuki gs500 je moj prvi prvi motor koji sam hteo da kupim ;D posle toga sam imao još 5 prvih motora koje sam hteo da kupim i naravno završio sam sa nečime što nisam ni znao da postoji..uglavnom, meni je uvek bio tako lep motor..onako pravi pravcati motor. jedino je malo omanji motor pa sad ne znam ako si baš preko 190cm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Avgust 12, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan to je realna cena otprilike. ali ipak trebas da odes i da vidis kakav je uzivo. skroz je druga prica kada ga pogledas na suncu i provozas krug-dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan http://moto-berza.com/ponuda.php?id=72435&trazi=1&ur=1&model=0&tip=slingshot&m=Suzuki-GS500E-SLINGSHOT Treba da se zamene ulje i filter, ne reg. Koliko bi realno bilo dati za ovakav primerak? A lanac bregastih? Ako je prešao 50000 a nije mjenjan, taman mu je vrjeme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise das manie se brukas ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Avgust 12, 2010 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ti to moras da kupis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12690 Napisano Avgust 12, 2010 Ne silazi, 7361 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne tera me niko, ali nije odmet pitati, ne znam ja bas sve Jedino sto mi se GS 500 svidjao jos i pre, i to je neka masina u uzem izboru koju bih zeleo da vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 12, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A lanac bregastih? Ako je prešao 50000 a nije mjenjan, taman mu je vrjeme A zasto bi mu bilo vrijeme? Jel to neka GS500 mana ili ..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Avgust 12, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan A lanac bregastih? Ako je prešao 50000 a nije mjenjan, taman mu je vrjeme A zasto bi mu bilo vrijeme? Jel to neka GS500 mana ili ..? pa na gpz-u koliko ja znam na toliko odlazi lanac i lizu se brege...slicna je masina, tako da je moguce. ali opet kakve to veze ima? mozda je i bivsi vlasnik menjao sa polovnim, mozda sa novim delovima, mozda nije uopste...zato najbolje da se upali, provoza. lako se cuje lanac i bregaste Alekre, samo povedi nekoga ko se makar malo razume u motore i zajedno ga pogledajte... standard stvari. dal' nesto klepece u masini previse, da li se cuju ventili, da li semerinzi pustaju, lanac, lancanik, da li vuce u stranu u voznji, itd.... u svakom slucaju, i da taj ne valja imas jos gomilu slicnih za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12690 Napisano Avgust 12, 2010 Ne silazi, 7361 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, po recima vlasnika je okej. Sve u svemu ja u subotu palim skuter i idem da ga vidim pa javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dragan66 ima to sokocalo..inace lep motori za posle skutera..malo trosi i mala registracija..cist golac Ima jedan lepi gpz550 za 6 glava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12690 Napisano Avgust 15, 2010 Ne silazi, 7361 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih davao 100 evra vise za 50 kubika. Inace bio sam danas da pogledam motor. Okej je sve, pomalo suska nesto, mozda lanac bregaste ili ventilcici. Cena 1200 za kes, ne reg. i ono, treba servis. Vozio sam se i ide super za moje kriterijume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A lanac bregastih? Ako je prešao 50000 a nije mjenjan, taman mu je vrjeme A zasto bi mu bilo vrijeme? Jel to neka GS500 mana ili ..? pa na gpz-u koliko ja znam na toliko odlazi lanac i lizu se brege...slicna je masina, tako da je moguce. ali opet kakve to veze ima? mozda je i bivsi vlasnik menjao sa polovnim, mozda sa novim delovima, mozda nije uopste...zato najbolje da se upali, provoza. lako se cuje lanac i bregaste Alekre, samo povedi nekoga ko se makar malo razume u motore i zajedno ga pogledajte... standard stvari. dal' nesto klepece u masini previse, da li se cuju ventili, da li semerinzi pustaju, lanac, lancanik, da li vuce u stranu u voznji, itd.... u svakom slucaju, i da taj ne valja imas jos gomilu slicnih za te pare Nikakve slicnosti nemaju ta dVa agregata, a na sVim odlazi lanac na toliko i nekoliko, lizu se bregaste...... da ne OFF-ujem vise!!! GS 500 ako je u DOBROM stanju je odlican motor za te PARE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan E jeste malo OFF teme al slicno je cujte rad ovog GSa pa iskomentarisite ovde, na pp ili ima i tema koju sam otvorio Motori / Garaža / Pomoc oko zvuka Suzuki-ja GS 500 . Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Avgust 30, 2010 Andragog, 4980 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan MOTOR LEPO IZGLEDA ALI MOSLIM DA JE TO PUNO PARA ZA TO GODIŠTE, + NIJE REG. Bilo je reg primeraka za 1000 ojra, eto,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ne gledaj godiste,vec kakav je motor. Na motoru sve kosta i ne postoje "sitnice" kako to obicno prodavci kazu za nedostatke! Zato ti je bolje da kupis stariji,a ocuvan motor,nego mlad i ...da ne kazem sta. Moj ti je savet/predlog da pogledas nekog GPZ-a 500s proizvedenog od 94-te. Jeftini (u odnosu na druge motore te klase) su za odrzavanje,pouzdani i odlicno idu.Potrosnja goriva im je oko 5 l Ja ga vozim vec dve sezone i ne odricem ga se.Sad jos planiram da kupim zzr 600,ali 500-tka ne ide iz moje garaze. Ali sta god da odlucis da kupis,gledaj STANJE,a ne GODISTE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...