Jump to content

Moto Zajednica

Watreno krshtenje

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 296 postova

Kratko i jasno: ja pao. Sa kawe,a taman sam ga bio sredio. Pad sa nekih 60/70km,zbog kasnog kochenja,i peska i rizle na putu. Izleteo iz kriwine, pao na lewu stranu. Ischashio koleno,pokidao mishicna wlakna,nategao tetiwe,sjebao meniskus i ligamente. Oljushtio se ko banana. Na motoru otishao retrowizor,iskriwio hladnjak (nije puko),wetrobran i ceo prednji deo maske,mashina je ok. Sjebao prednji lanchanik. Odmah nakon pada ustao i nastawio da wozim,tek posle 50-ak predjenih km osetio sam da me boli lewo koleno i da ne mogu da je sawijem. Odmah urgentni,nameshtanje,gips. . . Jbg. A taman sam motor spremio za motorijadu u Sd,owako ce biti kao streetfighter :roll:

Jbg,shta da wam kazem,pamet u glawu,chowek se na greshkama uchi- budala na swojim,pametan na tudjim! Widimo se u Sd-u :wink:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 553 postova
  • Motocikl: Trenutno 0 bodova...

Nije mi se dopao onaj deo sa iscasenjem kolena i propratnim pojavama, ali bitno je da ce to da zaraste i da ti nisi duhovno klonuo! Drzi se, zelim ti brz oporavak, kao i motoru, ali on je sada malo manje bitan..pozz ;)

• Aktivirao se na času, 3279 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

DOBRO je, Kawasaki! Veæ sam se uplašio za onu Yamahu sa slike :wink: . Šala mala! Brz oporavak želim!

• Svrati ponekad, 173 postova

I ja pala,iliti pao motor ispod mene ja ostala na nogama. Skliznuo zadnji tocak po travi. Malo sam udarila nogu,nista strasno. Bitno je da ces biti dobro i da si naucio nesto iz greske koju si napravio. Trazicu u Smederevu nekog sa gipsom i stakama,valjda ih nece biti puno.

\ je napisao:
Nije mi se dopao onaj deo sa iscasenjem kolena i propratnim pojavama' date=' ali bitno je da ce to da zaraste i da ti nisi duhovno klonuo! Drzi se, zelim ti brz oporavak, kao i motoru, ali on je sada malo manje bitan..pozz ;)[/quote']

Jbg,mislish da se meni dopao. . . Bash ni malo. . . U swemu owome najwishe me boli motor :roll:

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i

Brz oporavak i vidjenje u SD.

Slicna situacija i kod mene 2005-te.Na povratku iz Virovitice ,rekoh da se ne vracam auto-putem( dosada ziva od voznje) udarim ja preko Save pa na Bosansku stranu paralelno sa auto putem.Sve je bilo OK do ispred Brckog.A onda S krivina a sa strane kukuruz, put ti se otvara na 10 metara.Blago obaranje , brzina 40-45 km/h i onda odjednom traka sodera po sred putanje. Ne smem vise da obaram da ne otklizam i sta cu ,poceh da ispravljam krivinu i prelazim na drugu traku.I onda odjednom iz suprotnog pravca DOBAR DAN,A KO TO MENI DOSO? -RENO 4.Lupio sam ga posred znaka.Na srecu polozaj u kome se vozi custom ( Honda Steed 600) pomogao mi je da ne preletim preko motora nego sam se prakticno podvukao-skliznuo na rezervoar i pao.Pokrivljena viljuska i ugruvotine.Pomoc mi je pruzio nas brat motomehanicar iz okoline Brckog cije ime sam zaboravio.Ispravio stapove koliko je moglo ,dovoljno da se vratim u Nis.Ovim putem mu se zahvaljujem.

Hwala swima na lepim zeljama. Zaborawio sam da napomenem da je se pad dogodio treceg aprila,tako da sam wec pri kraju faze oporawka. Waljda ce mi skinuti gips do motorijade (swrbi u p. m. :evil: ) Dragice,bolje potrazi zelenog streetfightera od 125 ccm,sa chuknutim rezerwoarom i izuvijanim hladnjakom, jer sam shtake batalio,umalo da zeznem i drugu nogu zbog njih :roll:

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600
  \ je napisao:
  Citiraj
Nije mi se dopao onaj deo sa iscasenjem kolena i propratnim pojavama' date=' ali bitno je da ce to da zaraste i da ti nisi duhovno klonuo! Drzi se, zelim ti brz oporavak, kao i motoru, ali on je sada malo manje bitan..pozz ;)[/quote']

Jbg,mislish da se meni dopao. . . Bash ni malo. . . U swemu owome najwishe me boli motor :roll:

Sad te boli motor, posle ce koleno... To su povrede koje ne mozes zaleciti, motor se proda, sredi...

kazem imam terapije na selters banji owde u Mld-u, pa mi stawljaju plochice kroz koje pushtaju struju (ne sstruju :D ) na bolna mesta u kolenu,i tako se saw tresem 30 minuta,pa opet,i opet. . . . :roll:

• Aktivirao se na času, 3279 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
  \ je napisao:
kazem imam terapije na selters banji owde u Mld-u' date=' pa mi stawljaju plochice kroz koje pushtaju struju (ne sstruju :D ) na bolna mesta u kolenu,i tako se saw tresem 30 minuta,pa opet,i opet. . . . :roll:[/quote'] Može to i ljuæe, jeftino si proš'o... :twisted: Šta kukaš k'o baba, sutra æeš opet na bajk i brrrrrrrmmmm :wink:

• Ne silazi, 5483 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS
  \ je napisao:
Prepisane mi terapije' date='ubishe me strujom. . . :cry: Tek sad osecam posledice.[/quote']

U kako sam ja uzivao dok sam isao na terapiju sa strujom,kad mi je vrisnuo misic. Sta se zalis,mora da je neka ruzna sestra!? :wink:

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Ako ti rade elektroforezu, mali savet - obrij koleno, ako je dlakavo (zvuci smesno, jel da?) pecka kada dlake prodju kroz zavoj i dodirnu elektrode. :)

• Zainteresovan, 655 postova
  \ je napisao:
kazem imam terapije na selters banji owde u Mld-u' date=' pa mi stawljaju plochice kroz koje pushtaju struju (ne sstruju :D ) na bolna mesta u kolenu,i tako se saw tresem 30 minuta,pa opet,i opet. . . . :roll:[/quote']

Drz' se! :wink:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja