Snake 06 7 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Kratko i jasno: ja pao. Sa kawe,a taman sam ga bio sredio. Pad sa nekih 60/70km,zbog kasnog kochenja,i peska i rizle na putu. Izleteo iz kriwine, pao na lewu stranu. Ischashio koleno,pokidao mishicna wlakna,nategao tetiwe,sjebao meniskus i ligamente. Oljushtio se ko banana. Na motoru otishao retrowizor,iskriwio hladnjak (nije puko),wetrobran i ceo prednji deo maske,mashina je ok. Sjebao prednji lanchanik. Odmah nakon pada ustao i nastawio da wozim,tek posle 50-ak predjenih km osetio sam da me boli lewo koleno i da ne mogu da je sawijem. Odmah urgentni,nameshtanje,gips. . . Jbg. A taman sam motor spremio za motorijadu u Sd,owako ce biti kao streetfighter :roll: Jbg,shta da wam kazem,pamet u glawu,chowek se na greshkama uchi- budala na swojim,pametan na tudjim! Widimo se u Sd-u :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano April 20, 2007 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi se dopao onaj deo sa iscasenjem kolena i propratnim pojavama, ali bitno je da ce to da zaraste i da ti nisi duhovno klonuo! Drzi se, zelim ti brz oporavak, kao i motoru, ali on je sada malo manje bitan..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano April 20, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Bedak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1971 Napisano April 20, 2007 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO je, Kawasaki! Veæ sam se uplašio za onu Yamahu sa slike :wink: . Šala mala! Brz oporavak želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sranje.... Samo da s kolenom i ostatkom tebe bude ok!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan I ja pala,iliti pao motor ispod mene ja ostala na nogama. Skliznuo zadnji tocak po travi. Malo sam udarila nogu,nista strasno. Bitno je da ces biti dobro i da si naucio nesto iz greske koju si napravio. Trazicu u Smederevu nekog sa gipsom i stakama,valjda ih nece biti puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Nije mi se dopao onaj deo sa iscasenjem kolena i propratnim pojavama' date=' ali bitno je da ce to da zaraste i da ti nisi duhovno klonuo! Drzi se, zelim ti brz oporavak, kao i motoru, ali on je sada malo manje bitan..pozz [/quote']Jbg,mislish da se meni dopao. . . Bash ni malo. . . U swemu owome najwishe me boli motor :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1072 Napisano April 20, 2007 Ne silazi, 5483 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da koljeno bude u dure,lako ces za motor! Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak!!! Desava se, sledeci put pamet u glavu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano April 20, 2007 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak,a motor ces srediti.... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti brz oporavak...i da sto pre zaboravis na taj dogadjaj....sve ostalo ce doci na svoje.... pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano April 20, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti brz oporavak i ponovo da voziš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 20, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak i jos bolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano April 20, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak i vidjenje u SD. Slicna situacija i kod mene 2005-te.Na povratku iz Virovitice ,rekoh da se ne vracam auto-putem( dosada ziva od voznje) udarim ja preko Save pa na Bosansku stranu paralelno sa auto putem.Sve je bilo OK do ispred Brckog.A onda S krivina a sa strane kukuruz, put ti se otvara na 10 metara.Blago obaranje , brzina 40-45 km/h i onda odjednom traka sodera po sred putanje. Ne smem vise da obaram da ne otklizam i sta cu ,poceh da ispravljam krivinu i prelazim na drugu traku.I onda odjednom iz suprotnog pravca DOBAR DAN,A KO TO MENI DOSO? -RENO 4.Lupio sam ga posred znaka.Na srecu polozaj u kome se vozi custom ( Honda Steed 600) pomogao mi je da ne preletim preko motora nego sam se prakticno podvukao-skliznuo na rezervoar i pao.Pokrivljena viljuska i ugruvotine.Pomoc mi je pruzio nas brat motomehanicar iz okoline Brckog cije ime sam zaboravio.Ispravio stapove koliko je moglo ,dovoljno da se vratim u Nis.Ovim putem mu se zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 21, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Hwala swima na lepim zeljama. Zaborawio sam da napomenem da je se pad dogodio treceg aprila,tako da sam wec pri kraju faze oporawka. Waljda ce mi skinuti gips do motorijade (swrbi u p. m. :evil: ) Dragice,bolje potrazi zelenog streetfightera od 125 ccm,sa chuknutim rezerwoarom i izuvijanim hladnjakom, jer sam shtake batalio,umalo da zeznem i drugu nogu zbog njih :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano April 21, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Citiraj Nije mi se dopao onaj deo sa iscasenjem kolena i propratnim pojavama' date=' ali bitno je da ce to da zaraste i da ti nisi duhovno klonuo! Drzi se, zelim ti brz oporavak, kao i motoru, ali on je sada malo manje bitan..pozz [/quote']Jbg,mislish da se meni dopao. . . Bash ni malo. . . U swemu owome najwishe me boli motor :roll: Sad te boli motor, posle ce koleno... To su povrede koje ne mozes zaleciti, motor se proda, sredi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 23, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Prepisane mi terapije,ubishe me strujom. . . :cry: Tek sad osecam posledice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 23, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Prepisane mi terapije' date='ubishe me [b']strujom[/b]. . . :cry: Tek sad osecam posledice. Molim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 23, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan kazem imam terapije na selters banji owde u Mld-u, pa mi stawljaju plochice kroz koje pushtaju struju (ne sstruju ) na bolna mesta u kolenu,i tako se saw tresem 30 minuta,pa opet,i opet. . . . :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1971 Napisano April 23, 2007 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: kazem imam terapije na selters banji owde u Mld-u' date=' pa mi stawljaju plochice kroz koje pushtaju struju (ne sstruju ) na bolna mesta u kolenu,i tako se saw tresem 30 minuta,pa opet,i opet. . . . :roll:[/quote'] Može to i ljuæe, jeftino si proš'o... :twisted: Šta kukaš k'o baba, sutra æeš opet na bajk i brrrrrrrmmmm :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Snake "06 :: Prepisane mi terapije,ubishe me strujom. . . Tek sad osecam posledice. Molim? Hahahahahahaha!!! Eee sstrujo, koji si ti lik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1072 Napisano April 23, 2007 Ne silazi, 5483 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Prepisane mi terapije' date='ubishe me strujom. . . :cry: Tek sad osecam posledice.[/quote'] U kako sam ja uzivao dok sam isao na terapiju sa strujom,kad mi je vrisnuo misic. Sta se zalis,mora da je neka ruzna sestra!? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 23, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti rade elektroforezu, mali savet - obrij koleno, ako je dlakavo (zvuci smesno, jel da?) pecka kada dlake prodju kroz zavoj i dodirnu elektrode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: kazem imam terapije na selters banji owde u Mld-u' date=' pa mi stawljaju plochice kroz koje pushtaju struju (ne sstruju ) na bolna mesta u kolenu,i tako se saw tresem 30 minuta,pa opet,i opet. . . . :roll:[/quote'] Drz' se! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano April 23, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan :boca: RAKIJA BRALE LECI SVE BOLJKE. Brrrrrrz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...