siny 139 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Prvo cestitke za motor i neka ti bude vjeran duugo godina, a onda hvala i za putopis. Kad si na pocetku napisao kako se sve poce uklapati bi me malo strah gdje ce te nesto lose docekati. Jer uglavnom kad krene tako lijepo i dobro pojavi se nesto sto poprilicno sve pokvari. A kad si napisao da ti se pokvario GPS laknulo mi je. Pogotovo sto si se brzo snasao za zamjenu. Hvala jos jednom na vremenu koje si odvojio za nas, dugo te nije bilo na ovakav nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu komsija,kao prvo uzivao sam u predivnom putopisu,ja dosta putujem ali ovako ne umem da pisem. Drugo,drago mi je da si ostvario svoj cilj,u zdravlju ga dugo,dugo vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke...i ovde! Daj, kad budes nahvatao vremena i utisaka, uporedi predhodni motor i Black Mamba-u! Unapred zahvalan! ja bi ga pre zvao Black Rhyno nego mamba al aj sad ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1254 Napisano Avgust 4, 2010 prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!! Sta ti je Jevropa brate!! Samo cu to da kazem!! Lep motor i lep putopis,a i poučan!! Svaka cast!! Sit ga se navoži!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3233 Napisano Avgust 4, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom. P.S. Odlican putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, cestitam ti na ostvarenju zelje i na veoma zanimljivoj turi i putopisu. Iskreno mi je drago zbog tebe! Puno bezbednih kilometara da predjete zajedno i nikad da te ne ostavi na putu. PS. Veoma mi se dopada pocetak price o kockicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Perfektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Uđe i ti u sektu! Čestitam druže, neka te služi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 4, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom , mada mnogi nece dobro podnijeti ovu izdaju i prelazak u drugu sektu :D . Salu na stranu, ako nije tajna, koliko E je kostao motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na motoru! Odlicna je putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Avgust 4, 2010 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći nego: Čestitam i Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Avgust 4, 2010 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dragane, Jako sam se obradovao kad sam video da si ostvario svoj san na divan način. U zdravlju i puno kilometara ga vozio (nadam se da bi mogao neki poziv u vožnju ) ŽIVELI ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan cestitke na motoru i reci hvale za putopis! ps. nadam se da ti grupa sada nece begati naredne godine!! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam ti Dragane na motoru, ostvarila ti se zelja za Bavarcem i da se dugo godina lepo druzite i vozite. Putopis je fenomenalan, tako si ga lepo opisao kao da sam ja bio ucesnik dogadjaja a ne ti. I jos nesto, sto se neraspita za neke tamo doktore da dodju i pregledaju ove nase Ludvige, ne bili i nama svanulo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Puno srecnih kilometara, Lalajko, sektasu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 4, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sta reci sto vec nije receno...U zdravlju i sreci da ga poderes i novi da kupis uz isto ovako lijep putopis. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo, bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 4, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan To care! ;D Sve si dobro ispricao osim onog o "benzinskim na svakom koraku na autoputu kroz HR". To je poluistina, tj. istina je samo u tvom pravcu (ka istoku). U suprotnom smjeru, ne gine guranje..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Avgust 4, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na motoru i u zdravlju da te sluzi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan ufff mnogo dobar motor, srecno sa novom masinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Odabrao si pravi poklon za sebe. Srecna voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece i uzdravlje da ga vozis na mnogo BJB susreta. San ti je postao stvarnost a to je nesto najlepse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Avgust 4, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I zasluzio si ga ....neka ti je sa srecom debeli , i puno kilometara presli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo na lepom motoru i još više na ostvarenom snu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan prelep putopis,uzivao sam citajuci i gledajuci slike posebno zamak :o cuo sam sinoc da si uzeo motor i bas me je zanimalo kakav je!ali kada sam cuo da je iz nemacke i da si isao po njega da ga vratis kuci osmeh mi se razvukao od uveta do uveta! svaka cast,motor je prelep i da te sluzi bar 300.000 km ;D posle kupi neki drugi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...