AIeksandar 396 Napisano Avgust 22, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Korman se ispravlja na keca i bez problema samo ti treba neko ko radi to, skine se i ispravi ko od sale, plastike lepi plasticar onda ih nosis na farbanje pre toga ako oces nabavis nalepnice i to je to.... Sve te sitne opravke se ocas posla resavaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolatj 1 Napisano Avgust 24, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Dajte koji savet da pomognemo coveku Najpametnije da povedes nekog ko se razume u motore. Ne mora to da bude majstor koji popravlja motore ( mada bi bilo najbolje) moze i neki drgugar koji ima puno kilometara na motoru i zna sta da gleda. Jer tako ces najvise USTEDETI, nije to cokolada pa da se kupuje svaki dan . U mom slucaju poveo sam majstora, platio mu dnevnicu. Gledali smo dva ERa sivi i crni slicna cena .Rekao bi neznas koji lepsi,dok majstor nije provozao sivi . I pozvao me na stranu i, kaze; dekla s leve strane farbana kao i plastike, vuce u levo, menjac teze se ubacuje u brzine , i jos par sitnica. Da neduzim od sivog smo odustali a crnog sam pazario. Savetujem ti da otvoris 4 oci, povedes nekog , vise motora da pogledas. I srecna kupovina. Pozdrav Luke, Znam da je proslo vec neko vreme od ovog posta, ali bas hocu da kupim er6n sivi 2006 god, primetio sam da ima farbanu levu deklu, ali je masina super, radi-salta bez problema, nista od navedenog nisam primetio (sem dekle). Jel se secas detalja (godiste, odakle je, a vlasnika idt). Da nije mozda rec o istom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Avgust 25, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno se nesecam, to je bilo pre tri godine. To sto je dekla farbana moze i nemora da znaci. Mozda je vlasnik neki perfekcionista pa ofarbao da se sija a mozda je klizao po betonu pa su pale popravke. To neces znati dok neskines deklu a o toga nema nista . Ima jos nesto ako na toj strani gde je farbana dekla suvozacevi sklopljeni fuzasteri izribani i drzaci istih onda je taj klizao. Sad je pri kraju sezona tako da ce se i motori vise prodavati. Prati oglase do nove godine obicno budu po normalnim cenama. Tako je to kad se kupuje polovno, macka u dzaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolatj 1 Napisano Avgust 25, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec u pregovorima za ovaj motor, pa me zato zanima ovaj konkretno. Jel se secas bar da li je bio Beograd ili Novi Sad? Cena je odlicna, motor radi ko sat, ipak brine me da mi nije nesto promaklo, nikad ne znas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Avgust 25, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pojasni samo šta znač cena je odlična, ja se spremam za kupovinu istog pa čisto da vidim da li je tvoja ODLIČNA priblizna mojoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Avgust 25, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Juče registovao 19720 dinara sa tehničkim. Iznenadio sam se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Avgust 28, 2016 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima sta je odlicna cena samo ne zbog kupovine vec zbog prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolatj 1 Napisano Avgust 29, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Juce stigoh sa mora i odmah sam otisao sa majstorom da pregledamo motor, ima ulaganja ali je generalno odlican. Cena je vise nego odlicna, 2000e. ☺ Za sad je kaparisan dok ne regulisem neke stvari, ako bog da krajem nedelje sam u sedlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Avgust 29, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan To je neka i ok cena za 2006 model, po oglasima je oko 2400+- ali na kraju 2000 je neka normalna cena ništa sada preterano povoljno Da uzivaš u voznji i daj neke slike čim ga uzmeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vla 3 Napisano Avgust 29, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da uzmem nov model za 2016. godinu, e sad, ono sto me interesuje je kad je generalno najbolje kupiti motor? Da li je to recimo decembar, januar, pre sajma, za vreme sajma.... i koliko bi moglo u tom nekom "najboljem" periodu za kupovinu da se dobije eventualno neki popust prilikom kupovine. Ako ne popust, onda recimo nesto od opreme mozda dodatno da se dobije po istoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Avgust 29, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam zašto ali meni je nalogičnije da juriš sajam ako već kupuješ nov pa da vidiš neku akcijsku cenu/popust i slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Avgust 29, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki u Srbiji ne dolazi na sajmove već jako dugo...tako da od te varijante na žalost nema niš' Ja bih predložio kraj sezone,ili čak jesen tada se mogu dobiti ''zaostali'' modeli od tekuće godine za manje novce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 31, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Decko kome sam prodao motor je imao tezak udes, udario ga neki lik koji je bas poprilicno popio. Motor po opisu mislim da je totalka... Decko je malo vise najebo ali se trenutno oporavlja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Avgust 31, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, užas.Ti si relativno skoro prodao (gledajući po postovima) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Avgust 31, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Juce stigoh sa mora i odmah sam otisao sa majstorom da pregledamo motor, ima ulaganja ali je generalno odlican. Cena je vise nego odlicna, 2000e. ☺ Za sad je kaparisan dok ne regulisem neke stvari, ako bog da krajem nedelje sam u sedlu. Čekamo slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolatj 1 Napisano Septembar 3, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika, nisam stigao ranije (ne silazim sa njega). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman032 10 Napisano Septembar 4, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Strsljen 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep.. A i cena Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan PRodao sam motor februara-marta odprilike. Niste svesni koliko se kajem sto sam prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika, nisam stigao ranije (ne silazim sa njega). 20160903_155136.jpg20160903_155143.jpg20160903_155129.jpg Nek te služi aždaja puno, puno, puno kilometara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolatj 1 Napisano Septembar 11, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki er6n Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti neki moto susret jos ove godine na podrucju Vojvodine? ☺ I kupio bih plasticni poklopac brzinometra za er6n 2006, ako neko ima neka pise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Septembar 11, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Biće ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Septembar 11, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan .greska............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 500 Napisano Septembar 13, 2016 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan drugari, ja nedavno uzeo er6f pa me zanima na koliko menjate ulje, van manuala sta se u praksi pokazalo kao prihvatljiva kilometraza? interesuje me i osim dejana iz kanjize da li jos negde moze da se nadje nesto od polovnih delova, pre svega sitnice - srafovi, zabice, buksne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Septembar 13, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Te prirode sitnice se lako prespoje, paljena zica bilo koje stovariste! Felna je muka..Manual je skroz ok, bolje ista nego nista - ispred supe pored ambara na kisi i pocinkovani oluk truli! XDPS. Buksne gore treba ih cesto cistiti i chaditi, tu pazi sto veca granulacija samo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 500 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovoru, videcemo kakav sam sa smirglom a ulje planiram da menjam na 5 - 6K iako maual kaze na 12... za sada pao bardahl engine tune up, novi filteri i ceka se sledeca sezona ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...