h0use 320 Napisano Novembar 12, 2024 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @serdarevic Daj snimi da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Novembar 14, 2024 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @serdarevic Imaš Hondu NR 750? Daj bre neku sliku od te egzotike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Novembar 14, 2024 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve mislim da je neka greška kad piše NR750R. Taj motor je koštao kao vrag i mislim da je napravljeno tipa nešto ni 500 komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12887 Napisano Novembar 18, 2024 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je VFR 750 nije NR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 320 Napisano Novembar 18, 2024 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Alekre said: Ovo je VFR 750 nije NR. Ma seva vatra iz auspuha bre 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Novembar 18, 2024 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Troluje lik 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 320 Napisano Novembar 18, 2024 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne troluje, puca i seva ljuta vatra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Decembar 18, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ako na vrlo optimalno radi kako treba vidi s majstorom da ti naštima na strašno optimalno ima da pali i bez ključa i bez kontakta a neće biti ljute vatre ni žestokog pucanja iz auspuha. A krljaju li kočnice? Promenio Decembar 18, 2024 član igogitar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Decembar 18, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Može....ali mora original. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1289 Napisano Decembar 18, 2024 Drug član, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @serdarevic Mi tebi serdare, ti nama vojvode i tako nam zaključaše temu. Mene je iskreno zainteresovao problem oko krljanja kočnica i raskačene sajle na vespi. Kako je onaj što je kupio stigao do Mančestera. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Decembar 18, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... na jednom od motora sam imao "Serdarevic" auspuh. Nije pucalo ali je grmelo dobrano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 159 Napisano Decembar 18, 2024 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, serdarevic said: to krljanje kocnica i pucanje iz auspuha uz crni dim je iskljucivo rezervisano za kineske skutere i vespe Druze, ima li neke teme gde ti nisi objavio da vespi krljaju kocnice i dimi crn dim i puca na auspuh? Postajes dosadan , crni serdarevicu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Decembar 19, 2024 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan A jel zbog toga i ljuta vatra sijeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Decembar 19, 2024 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne to je jer je Vespa u pitanju Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Decembar 20, 2024 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro Kinezi su izmislili vatromet i ja mislim da oni namjerno prave skutere da iz njih sijeva ljuta vatra i da pucaju iz auspuha da budu kao vatromet a ne zato što su krševi. Sad kome puca i sijeva ljuta vatra ne mora da troši pare na vatromet i petarde za Novu godinu i Božić. Sila si ti Kinezi bajo moj ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 248 Napisano Decembar 28, 2024 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan A ljuta vatra ništa,a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...