Chronomaniac 51 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan How low can you go!!!! Nova cena $1750 Uzela sam ga prosle godine sa predjenih 15 000km, i odlicno izgleda. Ocuvan je i vidi se da nije posebno vozen. Ja sam presla jos toliko i odradjena su tri servisa za to vreme, pre mesec dana sam stavila nov lanac i lancanik, potpuno novu prednju gumu, zadnju sam uzela polovnu ali u odlicnom stanju. Registrovan je do Aprila 2011. Motor je odlican i meni je posluzio samo tako, cak i za putovanje van Srbije ali je vreme da se krene dalje. Tako da moze i neka zamena za 600ccm. Interesuje me nesto putnije a nize, Hornet na primer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Jul 17, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro gde su te ponude, ajde da vas cujem. Ko daje i sta? Kamion, auto, ves masinu, Cbf 600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 18, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, a i jako lepo ide . Nadjosmo se jednom u voznji, ja mislio da je 535 Virago - kako ide. Kad ono 250 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Spustena cena - 1950evra. Hitno!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Jul 22, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi ti odovarala zamena za TDM-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Da sam par cm visa, moglo bi, al ja malena Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 26, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sta, jos nije otisao ? Ajmo ljudi, lep motor, devojka ga vozila - kraj sporeta ga cuvala ( vidi prvu sliku ) :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximilijan 8 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan devojka ga vozila - kraj sporeta ga cuvala :) ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da te dobijem na tel. Ajde pp,pa da vidimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da trgujemo, je l moguce da nikog ne zanima ??? Pa ovo je sjajan motoric za grad, mali potrosac....mala registracija oko 80e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika mu je potrosnja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 2, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika mu je potrosnja? Koliko može da razvije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan a cemu ovo pitanje za potrosnju ? Ja ne vozim motor da bi merio potrosnju.. Ko nema za benzin taj nema ni za motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Sve to ima svoje, i ja volim da znam koliko trosi... Verovali ili ne, 2,8l Nova i poslednja cena, sad ako ne ode, udacu se za njega 1850e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru! Vaistina interesantno motorče, pogotovo za početnike! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Nova i poslednja cena, sad ako ne ode, udacu se za njega 1850e :o Nije valjda da te ucenio :o Ako ga ne prodas moras da se udas za njega cccccccc Ajde bikeri kupujte inace se devojka udade ;D ;D ;D ;D Fino izgleda motor,srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno smesha cena za tako lep motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno smesha cena za tako lep motor. Nije smesna nego realna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mogla neka varijanta da se odradi u smislu zamene za maxi skuter? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan I dalje cekam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibojca 2 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda NT 650 deauville Prijavi odgovor kao problematičan jaooo, sestro slatka....dve nedelje gledam u tvoj oglas i razmišljam kako da eskiviram ženu i kupim motor. nije što je čuvan pored šporeta ili da bih sprečio tvoju udaju već što je taman za moje godine i potrebe. izvinjavam se ako neko misli da je ovo off ali vozio sam jedan ovakav i pravo je uživanje koje može da se meri samo sa deset ćevapa i jagodinskim pivom. želim ti brzu i dobru prodaju a ako pobedim u ubeđivanju - javljam se [tt] pozz[/tt] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Daj zenin broj, ce je ubedimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavka 8 Napisano Avgust 21, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: suzuki gn 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se,ako ne ode dok sakupim dovoljno,moj je.Ako i ode,neka je sa srecom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...