Jump to content

Moto Zajednica

cavka

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bgd
  • Motocikl
    suzuki gn 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

cavka's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Imam isti problem sa Exide akumulatorom,koji je kupljen nov i vrlo malo koristen zbog mehanickih problema sa motorom,koji su,nadam se,napokon sredjeni.Prosle godine sam farbao nosac akumulatora jer je zardjao gde god je iscurela kiselina,kad ove godine vidim opet.Sada mi se cini da curi na mestu gde se gornji poklopac na kome su cepovi,spaja sa telom akumulatora pa sam ceo taj spoj zadihtovao sa plastikom.Elektrika je proverena,cak je malo i smanjeno punjenje.Ako ni to ne pomogne,bacicu ovaj krs i kupiti Vartu.
  2. cavka

    Pantalone

    Protektori,zimski ulozak,koje su tvoje dimenzije?
  3. Svuda po oglasima za Virago 125 cc traze od 1500 pa navise,mislim da komentar za visoku cenu nije na mestu.Ovo je sad i vise nego povoljna ponuda,cak i da nema dodatnu opremu.Motor je lep,sretno sa prodajom.
  4. cavka

    BMW F650

    Lep motor,zavidim tom sretniku koji ce ga kupiti.Sretno sa prodajom
  5. Kada sam ja hteo da kupim to motorce u septembru,ponude su bile nerealne,ovo je sasvim ok cena.A i lepa masina.Srecno sa prodajom
  6. Ako te zanima brzinomer i obrtomer,kupljeno od kolege sa foruma ali sam u medjuvremenu nabavio original za moj motor pa su mi ovi visak.Eventualno bih zadrzao pokazivac temperature,ako majstor moze da mi montira.Inace,oba sata sam platio 6000,toliko i trazim.
  7. Malo si preterao sa kolicinom benzina koju si napumpao,treba malo vezbe i gareza u stanu dok ne provalis kako radi,a onda kafa natenane.
  8. Ja ga kupio pre 3 nedelje ali covek zaboravio da zakljuca temu.Osim ako nema i treci na prodaju.
  9. Onda sam ja mali za to sa 183/89,sorry.Srecno sa prodajom.
  10. Za koju velicinu je 3xl,odnosno koliko ti je veca,u odnosu na tvoje dimenzije?
  11. Video motor,ko kupi nece se pokajati.
  12. cavka

    Satovi

    Jel` to moze na svaki motor ili je samo za neke modele?Nikada nisam gledao kakvi su izlazi na mom satu.Cena je za oba sata ili samo jedan?
  13. Uzeo sam u Louisu za 10e,Galenika neka mi se napase...Kakav nastavak za vestacko disanje,ko me je tome ucio,treba nekome da slomim rebra i da ga ubijem zato sto sam tako video da rade na tv-u masazu srca.Najbolje da svi zavrsimo medicinski fakultet pa tek onda na motor.A ti koji te zaustave da ti kontrolisu sadrzaj prve pomoci,ako sa tim budu zadovovljni,trazice nesto drugo i uvek ce naci da nesto nije u redu.Mozda na kraju izvade kilo kljuc da provere kako su ti stegnute matice na osovinama.
  14. cavka

    Modeka jakna

    Da,danas sam je isprobao u voznji,odlicna je.Trebace mi sva zastita kada budem polagao u petak,najavljuju kisu,bez snega,nadam se.
  15. Lep motor,steta za tih par sitnica sto nedostaju.Ako je sve drugo stvarno u redu,nemoj da ga dajes za mnogo manje para.Srecno sa prodajom.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja