Jump to content

Moto Zajednica

Maximilijan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Maximilijan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Kolko vidim, ovo su cizme za motokros ( MX ) . Ono sto je prodavac trebalo da uradi je da primi cizme nazad, napise coveku potvrdu za njih i da ih posalje il proizvodjacu il dobavljacu na reklamaciju, pa da onda sacekaju zvanican odgovor od njega. To sto mu je prodavac ponudio da mu proda neku drugu opremu sa popustom - je samo bedan pokusaj da proda svoju robu, a ne da coveku resi problem. Eventualno je mogao da kaze kupcu da prvo opere cizme, pa da ih onda donese da ih vrati. A sudeci po onoj plastikici koja je otpala i onom plehcetu na njoj koji bi trebalo da je drzi - cizme su zesci fals. A evo, nadjoh u Luisu slicne cizme za slicnu cenu : http://www.louis.de/_405370d0a38949b5a729e69b9f6c99749f/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=823&list_total=7&anzeige=0&artnr_gr=202485 A verovatno su kvalitetnije od ovih !
  2. I posle svog onog pisanija na pocetku jos uvek mi nije jasno koja je cena za kes ?
  3. Ako ti se vec pokvari motor na putu, izvadis alat pa ga popravljas - ako znas. Ako ne znas il ne mozes da ga popravis - onda gledas da zaustavis neki kombi ili kamionet koji bi mogao da te prebaci sa motorom do nekog naseljenog mesta gde mozes da nadjes mehanicara, il ostavis motor kod nekog.
  4. Lep motor. Al 400 evra ? Da se ne lazemo, za 400 evra moze da se nadje i ETZ 250 u slicnom stanju isto neregistrovan. A razlika je samo u instalaciji 6 ili 12 volti i disku na prednjem tocku. Mozda je ovaj motor negde raritet, al kod nas bas i nije. Ponudi ti coveku za ovo 250 evra, pa nek on razmislja. Motor nije vozen vise od godinu dana, a ne moze ni da upali , moze svasta da bude u njemu .
  5. Lepo sto pravite skup, al mi to bas ne deluje fer prema Moto klubu Shadows iz Nisa . Oni vec prave skup u Nisu i taj skup je vec tradicionalan i upisan u kalendar moto skupova Sad vi pravite skup na istoj lokaciji, al par nedelja ranije. Ovo deluje kao da zelite daupropastite skup MK Shadows, jer ako ljudi dodju na vas skup - veliko je pitanje dal ce moci kroz par nedelja da dodju na skup MK Shadows . Ako vec zelite da se pokazete i dokazete ovde, morate prvo da ispostujete moto klubove koji ovde postoje vec godinama. Ovo mi lici na pokusaj istiskivanja domacih klubova. Postavljac ove teme je iz panceva, pa sto onda pravi skup u Nisu. Nek napravi skup u Pancevu par nedelja pre pancevackog skupa, pa da vidimo kako ce to da prodje .
  6. Ima li nekih novih informacija o Carliju, zna li neko nesto ?
  7. Zasto se ne bi vozio ? Nije valjda crkla honda ?
  8. Za pocetak napisi za sta ti treba slavina, kako se prikljucuje, dal se usrafljuje spoljnim ili unutrasnjim navojem i kojim. Ima tu dosta toga .
  9. Pa ne verujem bas da je audi sa 100 na sat odbacio Juga dobrih 50 metara od mesta udesa, a i on se zaustavio isto tako !
  10. Motor star 26 godina kome fali klip, klipnjaca i hilzna. Dok kupis delove, platis majstora, masinsku obradu ima da izadje preko hiljadarke. Skupo je to. Mozda bi bolje proso da ga prodajes u delove ??? ??? ???
  11. Svaka mu cast, na bocnu prikolicu stavio camac, a pozadi vuce kamp kucicu. Rus je to
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja