markone 454 Napisano April 13, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam nov u ovom svetu... znam za Dva toèka, Moto Magazin, Motobike... ? Šta se u kom može proèitati? Mnogo mi da kupujem sve pa da idem po sistemu eliminacije A i nemam kad da sve proèitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 13, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan kupujem Motoreviju i Moto Puls i uglavnom sta pise u jednom skoro isto pise i u drugom,jako su male razlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 13, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dva Tocka je najbolji casopis koji se moze naci kod nas. Odlicni iscrpni italijanski testovi (saradnja sa Due Ruote), cijene novih i polovnih motora, moto oprema kod nas... odlican casopis, svjetski. Pored njega jedino sto moze proci je Moto Puls, takodje dobar, ostalao je promasaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 13, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Citam sta mi padne saka. Mislim da je kod nas slaba ponuda kvalitetnih casopisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 13, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Dva tocka mi deluju kao da ih pishu ljudi koju su motor videli samo na posteru, mozda je tu problem u malo nespretnom prevodu sa Italijanskog, a mozda je to ipas samo moje misljenje... U svakom slucaju Moto Puls mi deluje onako najobjektivniji i najsveobuhvatniji, a i cena im je skroz korektna, nas MM mi se u pocetku cinio kao dobar, medjutim sad su spali na testiranje kineskih skutera, a casopis prodaju po neadekvatnoj ceni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 13, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan MOTO PULS ubedljivo najbolji na BHS jezickom podrucju... :fcab: steta je samo sto kod nas stize dosta kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 13, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan MotoPuls po mom misljenju, samo je steta sto kod nas stize ono sto se ne proda na HR trzistu, tj stize sa zakaznjenjem.... Posle njega MotoMagazin, mada se oseca siromastvo u odnosu na MotoPuls... I na kraju kao nuzno zlo 2 tocka... Kada citam taj casopis imam utisak da su ga pisali ljudi koji nikad u zivotu nisu seli na motor... u najboljem slucaju prosli pored istog... Znaci sve se prevodi i nema nasih tekstova (barem nije bilo dok sam ga kupovao) U MotoPulsu se oseca siromastvo, ruku na srce i trziste nam je siromasno... ali se trude, ima domacih tekstova, nisu sve prevodi sa neta itd... trude se dosta, sad, cena im jesta malo jaca al to je opet ona prica o siromasnom trzistu, gde nemaju mnogo ni spoznora itd... Mada otkako sam na forumu i nemam neke porive da kupujem casopise te tematike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 13, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan tutto moto, zabarski. bas mi 'nako... fin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano April 13, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan moto puls mi je zakon na s-h govornom podrucju, korisna i lijepa knjiga koju redovno kupim ali mi ispara oko sto neko tamo spava sa hondom u krevet, ajde neka voli covjek ali toliki presing... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 13, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Dva Tocka je najbolji casopis koji se moze naci kod nas. Odlicni iscrpni italijanski testovi (saradnja sa Due Ruote)' date=' cijene novih i polovnih motora, moto oprema kod nas... odlican casopis, svjetski. Pored njega jedino sto moze proci je Moto Puls, takodje dobar, ostalao je promasaj...[/quote'] pa gde ga naðe... jooooooj... u tom èasopisu, mislim na dva toèka, ima toliko glupih reèenica da je to sramota. problem je izgleda u prevodu (ili želji da zvuèe pametno) pošto ne verujem da italijanu mogu onako nešto da napišu. nad nekim reèenicama se zamislim da bi shvatio šta su hteli da kažu i nakraju ne provalim i onda se iznerviram do jaja. evo primer. no sve ovo je moglo da se uradi korišæenjem jednog ventila sa elipsastim ventilom, koji omoguæava da se osovina kanala približi delovima glave. broj 8, starna 15. ko mi kaže šta su mislili ovom reèenicom ima pivo. pogledaj samo tu nebulozu. inaèe èasopis je stvarno kompletan, ima testova motocikala, skutera, opreme, tu su i cene, još samo kad bi prevodioci imali malo tehnièkog znanja da ne pišu ovakve gluposti. moto magazin mi je odlièan ali sam ipak dao glas motopulsu (teška srca jer ipak najviše volim domaæe proizvode ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 14, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ma OK za prevod, to ce se nadam se vremenom srediti kada nadju nekoga ko se razumije u problematiku, ali mi se koncepcija i nacin testiranja kod italijana dpada, mnogo je bolji nego bilo koji test sa balkana. A plus to, kao sto nekeo rece, casopis je kompletan. Mislim, na ovu temu je mozda malo i smijesno govoriti kada pored ova dva imamo samo MM koji je stvarno ruglo :? Mada, ja sam sa ta dva potpuno zadovoljan :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan citam sve casopise koji imaju veze sa moto tematikom!Za sada bih izdvoji Dva tocka(dosta kvalitetnih tekstova i testova),Moto magazin(lokal patriota) ,i naravno Moto plus(nedavno sam ih otkrio,i ukapirao da i nisu tako losi,sem sto ima dosta reci koje se ipak ne mogu na prvi mah razumeti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano April 14, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan MOTO PULS kupim svaki broj koji stigne u Crnu Goru, katalog obavezno. Neke brojeve sam kupio u Dubrovniku (nisu dolazili u CG). Najbolja novina po meni, najbliži našem (balkanskom) poimanju dva točka MOTOREVIJA, profesionalna novina, ali mi nekako djeluje, ne znam da definisem, ali uzmimo da mi nedostaje onog balkanskog šarma MOTO KLUB, vrlo rijetko dolazi u CG, no ono sto sam vidio ne moze da konkurise MOTO PULSU i MOTOREVIJI, ukratko bacanje para DVA TOCKA, odlican casopis, slicno kao Motorevija, samo sto oni rade sa italijanima s' tim sto su uspjeli dati malo balkanskog sarma. Znaju da se ,,prospu'' sa nekim tehničkim izrazom, al' ajde, valjda prevodioc nije tehnički potkovan. MOTO MAGAZIN, hm, hm, najkrace, nemaju odgovarajuci nivo, a i finansijski najslabije stoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano April 14, 2007 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 tocka - OK Moto magazin - tuga Moto puls -OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1667 Napisano April 14, 2007 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan MOTO PULS .Totalno kulturno i profesionalno bez kokurencije u ex yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Motopuls - odliène hrvatske novine, posle njih motorevija (hrvatska) koja je èlan grupacije motorrad i od kojih preuzima veæinu testova, 2 toèka koji prevode italijanski duo rote. Ostalo je sranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan U svojoj kolekciji koju stvaram 20-ak god. i koja tezi oko 200 kg. imam svega i svacega.Od onoga sto se moze kupiti kod nas i sto je na srpskom ili hrvatskom moto puls je br.1.Kvalitetan casopis u svakom pogledu i to za samo 150 din.Slede dva tocka sa prepisanim italijanskim testovima i moto magazin koga kupujem od prvog broja uglavnom zbog desavanja kod nas.U BG-u se moze naci dosta dobrih stranih casopisa,a vidim da na boljim pumpama stize motorrad po ceni od oko 5-6 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 14, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan MotoPuls najjaèi èasopis na našem jeziku ali ipak TuttoMoto moja prva ljubav (iako ni reè Italijanskog ne znam) :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice mojih potreba, a one se odnose iskljucivo na chopper/cruiser motorcikle, situacija je toliko losa da mogu slobodno da kazem ocajna! Ne mogu da verujem da se vise paznje poklanja skuterima nego pomenutim motorima! Moja dva favorita su Easy rider i Horses,mada ponekad i Motorciklist.U pitanju su iskljicivo americki casopisi koji mi stizu na kucnu adresu preko beogradske firme DATASTATUS! Toliko,ako ovi nasi ovo gledaju mozda i nauce nesto od americkih kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 15, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Licno preferiram Motopuls,nudi dosta vise od ostalihm(ima vise testova,opsirniji su,vise slika) a nije mnogo skuplji od konkurenata.Radije bih dao i 300 din za dobar casopis,ali da bar znam sta sam platio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 15, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od prvog broja kupujem Dva Tocka,niste specijalno.Ali velim kad sam poceo da jedem vnago da ih jedem do kraja .Kao sto vecina kaze siromasno nam trziste,slaba konkurencija.......ITD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 15, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Motopuls mnogo bolji od 2 tocka, ali distribucija mu nije bas na zavidnom nivou sto se tice naseg podrucja.. Recimo trazio sam onaj katalog sa novim modelima motora i nigde ga nije bilo!! ..Elem, dobar je i 2 tocka i svoj glas sam dao njemu jer mislim da ce biti sve bolji, a evo i jedne male zanimljivosti iz ovog casopisa...pogledajte sliku i obratite paznju na oznaku modela koja pise ispod HONDA....Desava se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 15, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan da da èuvena honda CRB600rr! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 16, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moto puls je najlepse upakovan, godisnji katalog im je odlican, kalendari i posteri takodje, testovi koje rade na masinama i reportaze o putovanjima su bez greske i sveobuhvatne. Dva tocka je relativno novi casopis i ima jos da kaska za ovim jacima ali pozelimo mu svu srecu da polako prestigne po kvalitetu i kvantitetu Moto puls. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 16, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ma ljudi imate sve na netu ko jos cita papirna izdanja necega. Milion sajtova na engleskom jedva cekaju da ih posetite a o forumima da ne pricam. Jednostavno svaki dan bez 5-6 sati nemogu da pregledam sve !!! ima svega na netu zasto kupovati jeftine kopije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...