MilosSani 147 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je trenutna adresa servisa? Ja sam nasao na neku, Dositejeva 7, ali mi drugar kaze da su se preselili negde Institutski put 5A, a imas gore telefon pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Eto taman moze i prvi post da se prepravi sa ovom adresom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan posto sam iz nisa jel ima neki serwis za kawasaki u nisu koji bi mi preporucili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je najbliže kod Marinkovića u Čačku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je najbliže kod Marinkovića u Čačku... ja sam takodje misljenja da ti je najbolje u Cacak,Milan Marinkovic je zakon,veruj mi odlazim tamo godinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju posto sam skoro pazario svoj KLX 650 c i hteo bih generalno da ga pregledam i saznam u kakvom je stvarno stanju mimo onoga sto vec znam, definitivno bez bojazni preporucujete Culeta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre neki dan da mi provere jedan polovan motor...Sve proslo super, dobio dosta dobronamernih saveta, sve pohvale.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13443 Napisano Jul 16, 2013 Ne silazi, 6011 postova Prijavi odgovor kao problematičan I odgovorio si na dve godine star post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jul 16, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro tema je iskustva sa servisima, imao iskustvo i napisao.... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 10, 2015 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam odradio servis kod Culeta...imam samo reci hvale za servis i uslugu. Kao prvo,ljubaznost na prvom mestu...prilikom uzimanja podataka pocascen sam osmehom a dobih i produzeni espresso. Motor je imao zakazan termin u 9h u 9 01 je uzet u rad. Sve vreme sam prisustvovao radu majstora uz sto i jedno pitanje naglasavajuci da me izbace ako preteram. Rade dosta precizno,lagano u "Lala" stilu,nema nervoze i tenzije a u celom servisu vlada izuzetno jaka pozitivna energija od strane kako vlasnika,tako i svih zaposlenih. Motor mi je rekao da je jako zadovoljan,da je majstor bio jako nezan i da ga je nakon svega zavrsenog jos jednom kompletno ispregledao i isproveravao. Salu na stranu,kao sto vec rekoh,topla preporuka i samo reci hvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Jul 16, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan čitam reči hvale. cene (upzoravali su me da su velike) su verovatno takve kakve jesu sa razlogom ali znam igrom slučaja i čoveka koji hoće ili je već bio a ne verujem sobzirom na vremenske prilike, čak iz Kosjerića. verovatno mu je bliže Beograd ali me je pitao za Culeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7969 Napisano Februar 25, 2021 Drug član, 1694 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jel išao neko skoro do Culeta, jel još drže "nivo" poslovnosti? Koje motorno ulje koriste i da li možeš da ga biraš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2961 Napisano April 6, 2021 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Da, da i da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Maj 12, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo da i ja javno pohvalim culeta poslovanje na izuzetno visokom nivou pronasli su mi dva dela takoreci nemoguca za nalazenje gde cak i kod fabrike stoji cena a nema na stanju kontaktirali me u roku od dana od mog poziva realna cena za delove koji su novi jos jednom ovako javno im hvala i sve preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3178 Napisano Jun 2, 2021 Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao na 021424134. Za servis motora su me uljudno uputili na 021/63-99-140 gde mi je ljubazan zenski glas rekao da za servis motora pozovem na 063/505-141. Muski glas na tom broju telefona mi je zakazao za 2 dana servis, a za adresu mi je rekao Vojvode Stepe 36a. U petak utisci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Jun 2, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel rade samo Kawasakije ili i ostale marke, recimo Suzuki GSXR ? Bilo bi dobro znati cenu velikog servisa za R motor, recimo ciscenje dizni ultrazvucno, lanac bregaste, ventili, sinhronizacija, pregled i stelovanje ogibljenja/viljuske i tako neke normalne stvari. Moze i na PM cena. Promenio Jun 2, 2021 član bojanh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3178 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Rade samo Kawasakije. Oko cena za stavke koje si naveo ne mogu ti mnogo pomoci, ja sam radio samo osnovni servis za malog Versysa na 12.000km.Ja dosao na vreme, oni bili spremni i odmah uzeli motor u rad, a meni rekli da posla ima za neka 3 sata. Otisao na kafu i klopu, vratio se nakon 3.5 sata i motor me je cekao.Ok utisci, sve korektno, poslovno. Detalj koji su propustili (a ja nisam napomenuo) je lanac koji je mogao biti dotegnut. Cena za usluge ovlascenog servisa malo jaca, ali opet i ocekivana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cena. 4500 din za ruke za mali servis mi deluje mnogo. Ok, filt vazduha trazi dodatno vreme. Ali da uporedim sa cenom servisa u kom sam bio sef: 6600 din su ruke za mali servis za traktor do nekih 140 KS. Zamena ulja (10-20l), filter ulja, 2 filtera goriva(uglavnom). Naspram servisa za motocikl (bez oklopa) bar 3x vise posla i cimanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Jul 21, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan Rade samo Kawasakije. Oko cena za stavke koje si naveo ne mogu ti mnogo pomoci, ja sam radio samo osnovni servis za malog Versysa na 12.000km.Ja dosao na vreme, oni bili spremni i odmah uzeli motor u rad, a meni rekli da posla ima za neka 3 sata. Otisao na kafu i klopu, vratio se nakon 3.5 sata i motor me je cekao.Ok utisci, sve korektno, poslovno. Detalj koji su propustili (a ja nisam napomenuo) je lanac koji je mogao biti dotegnut. Cena za usluge ovlascenog servisa malo jaca, ali opet i ocekivana.Da si sam odradio servis, po mojoj računici, samo na materijalu bi uštedeo preko 4.000 lagano, plus jos za ruke...MenI su na prvom servisu za moj prvi motor GSR600, u ovlašćenim Suzuki servisu uzeli 24.000, i to pre 9 godina. Hvala im na tome, od tada, praktično sve radim sam.Lepo skineš service manual sa neta za svoj motor (ako ga nemaš, obrati pažnju pored modela motora i na godište, kada budeš trazio), pažljivo pročitaš, pogledaš par klipova na youtube i nema da omaneš, nikakva nauka, mali servis pogotovo.Vredi li pomenuti zadovoljstvo kada sam uradiš servis i nešto novo naučiš Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3178 Napisano Jul 21, 2021 Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam uputstva sa tim podacima, ali ovo je poslednji servis pred istek garancije. Neka bude bar jos taj pecat u servisnoj. Mozda ce neko to sutra i ceniti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...