jager 3446 Napisano Jul 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu, devojke..... bravo, Bravo i BRAVO! Alal vam vera! A čekamo taj putopis iz Sirije i Jordana.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Svi potencijalni koji bi ugradili silikone neka unapred znaju da primamo samo prirodne lepotice ! A kisobran je sluzio da se odbranimo od udvaraca u disku! Nema potrebe da ugradjujem silikone, imam bas lepe prirodne sise! ;D xD A kisobran ne bih da komentarisem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu, devojke..... bravo, Bravo i BRAVO! Alal vam vera! A čekamo taj putopis iz Sirije i Jordana.... ;D Ukrasce nas neko tamo! ;D Hvala svima na lepim recima, tek mozete da zamislite koliko je nama bilo lepo, i koliko ce biti lepo na sledecim turama! Sta da vam kazem, najbitnije u putovanjima je drustvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast devojke, zanimljiv putopis i vesele fotke. Nekako, drugacije. Super sto ste se odlucili na takvu, zensku turu. Sandra, bas lepo napisano, bilo je pravo uzivanje citati. Jedva cekam sledeci putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Bas lipo. Bravo cure! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Totalno drugacije od ostalih putopisa. Zao mi je sto mi se slicice ne otvaraju pa sam "zakinut" i za vizuelni dojam. Bas mi se dopala tura, a tekst i komentari su odlicni. Hvala i cekamo sledece putesestvije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da otvoris u nekom drugom browseru, Mozilla naprimer, otvorice se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde zene recite mishevima gdje ce te posle mora samo se ti hvali!!!!! sledeca voznja je naj verovatnije u septebru a u pitanju je BOSNA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan nije to sledeca, draga! sledeca je MORE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan MORE<MORE>>>>> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3404 Napisano Jul 2, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5561 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan BOSNA <BOSNA>>>>> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan cure dogovorite se pa onda van sa konacnom odlukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta vec smo se dogovorile. Prvo ista ekipa ide na more da se malo brcne a onda se pravi plan za put u Bosnu, ali cemo to sve nakon mora. Kad razradimo detaljan plan, onda konacnu odluku kacimo na forum i skupljamo zene za put... Hvala svima na komplimentima.... :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 3, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu i ja sa vama. Ja sam sada u prelaznoj fazi. Iz muško u žensko. (44 godina života ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Ako preskocite Modricu na vasem putu kroz Bosnu, onda necu da citam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako preskocite Modricu na vasem putu kroz Bosnu, onda necu da citam! hoceš, hoceš jer smo radoznala bica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Duboki naklon moje dame. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast motorasice,otvorili ste novo poglavlje u srpskom motociklizmu,kao i poglavlje koje ce se pricati,prepricavati,pisati u istori motociklizma Srbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast motorasice,otvorili ste novo poglavlje u srpskom motociklizmu,kao i poglavlje koje ce se pricati,prepricavati,pisati u istori motociklizma Srbije. smanji malo, pa samo su se vozikale naokolo. šta su onda zaslužili oni s vespama u Portugalu - Nobelovu nagradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO.............za 4 "ribice" i to bez "bitange"............... Sjajna voznja.......lepe fotografije..........lepa prica. Pozdrav..........iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vec sledece nedelje idemo na more opet zenskom ekipom, a to cete TEK da vidite! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO.............za 4 "ribice" i to bez "bitange"............... evo ja se prijavljujem da budem "Bitanga" na sledecem putovanju ;D ;D cisto onako da me razuvere za onaj kisobran.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zenska EKIPA primecena na kondicionim pripremama u okolini Obrenovca, iz NE zvanicnih izVora saznajemo da su presle i na TEZA vozila.... Pojedini svedoci, koji su INZISTIRALI da ostanu anonimni, tvrde da su ih VIDELI na TRAKTORU.....!!!!! Vozeci se selom DrazeVac u okolini Obrenovca , napravile su totalnu pometnju, medju LOKALNIM stanovnistvom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na ovim satelitskim snimcima iz pouzdanih izvora bliskih pentagonu..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Jul 14, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, nadam se da će te nas počastiti još kojim putopisom, krajnje neuobičajenim za naše balkanske prostore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...