Ninja66 2833 Napisano April 10, 2007 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo vas u Sremsku Mitrovicu na 13. moto-susret ,koji ce se odrzati 04-06.05.2007. u organizaciji MC SREM. - Ulaz je 400 din.- obaveza Moto Asocijacije Srbije. Ali zato : - besplatna vecera (sremski gulas) petak - besplatan rucak (pasulj) subota - besplatan dorucak ( burek + kafa ) nedelja - besplatan kamp - Rock koncert ( grupa iznenadjenja ) - Igre bajkera - Trka ubrzanja 0- 300 m. - Street fight - Iznenadjenje !! - Jelen pivo - Defile - mogucnost rezervacije hotelskog smestaja Info : 063 513 633 Aca 063 511 087 Kuzma 063 513 753 Krekelja DOBRO DOSLI !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 10, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan koja je to grupa iznenadjenja??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan koja je to grupa iznenadjenja??? i ja bi voleo da znam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 11, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan e vi bas nemate smisla za iznenadjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 11, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hotju i ja da znam !!! Kvarni poshalji mi na pp ! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano April 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo vas u Sremsku Mitrovicu na 13. moto-susret ' date=' koji ce se odrzati 04-06.05.2007. u organizaciji MC SREM. - Ulaz je 400 din.- obaveza Moto Asocijacije Srbije. Ali zato : - besplatna vecera (sremski gulas) petak - besplatan rucak (pasulj) subota - besplatan dorucak ( burek + kafa ) nedelja - besplatan kamp - Rock koncert ( grupa iznenadjenja ) - Igre bajkera - Trka ubrzanja 0- 300 m. - Street fight - Iznenadjenje !! - Jelen pivo - Defile - mogucnost rezervacije hotelskog smestaja Info : 063 513 633 Aca 063 511 087 Kuzma 063 513 753 Krekelja DOBRO DOSLI !!!!! dolazimo zemo obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 11, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan e vi bas nemate smisla za iznenadjenja. ako napravim 700 kilometara da dodjem na skup onda bi bio red da se zna tko svira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 11, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Koji dan, u koje vrijeme otprilike i koliko traje street fight? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 11, 2007 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan e vi bas nemate smisla za iznenadjenja. ako napravim 700 kilometara da dodjem na skup onda bi bio red da se zna tko svira Kolega ako nameravas da dodjes pisacu na PP, cim meni kazu - ( upravni odbor ). Znaju da sam tanak na cuvanju takvih tajni. Ali znas i sam da neces uludo prelaziti 700 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 11, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Ali znas i sam da neces uludo prelaziti 700 km. Meni nije 700 km ali bi voleo da znam, pa na pm ako moze, a tajnu cuvam dok se ne ozvanici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 11, 2007 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Koji dan' date=' u koje vrijeme otprilike i koliko traje street fight?[/quote']Subota posle 12. A ako si dolazio znas i sam da je ceo dan na obilaznici priprema za potezanje i tocak. Ima i klasa 600 .... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 11, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Koji dan' date=' u koje vrijeme otprilike i koliko traje street fight?[/quote']Subota posle 12. A ako si dolazio znas i sam da je ceo dan na obilaznici priprema za potezanje i tocak. Ima i klasa 600 .... :wink: :bouncefire: :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 11, 2007 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ali znas i sam da neces uludo prelaziti 700 km. Meni nije 700 km ali bi voleo da znam' date=' pa na pm ako moze, a tajnu cuvam dok se ne ozvanici [/quote'] Tajna vise nije tajna, potvrdjeno je sa najviseg mesta , subota vece udarna grupa je RIBLJA CORBA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 11, 2007 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Molba svim clanovima moto-klubova da mi dostave e-mail adrese svojih klubova , kao i klubova koje znaju. Naravno vazi za klubove u nasoj zemlji i siiiirem okruzenju. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano April 11, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo vas u Sremsku Mitrovicu na 13. moto-susret ' date=' koji ce se odrzati 04-06.05.2007. u organizaciji MC SREM. - Ulaz je 400 din.- obaveza Moto Asocijacije Srbije. Ali zato : - besplatna vecera (sremski gulas) petak - besplatan rucak (pasulj) subota - besplatan dorucak ( burek + kafa ) nedelja - besplatan kamp - Rock koncert ( grupa iznenadjenja ) - Igre bajkera - Trka ubrzanja 0- 300 m. - Street fight - Iznenadjenje !! DOLAZIM - Jelen pivo - Defile - mogucnost rezervacije hotelskog smestaja Info : 063 513 633 Aca 063 511 087 Kuzma 063 513 753 Krekelja DOBRO DOSLI !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 11, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali znas i sam da neces uludo prelaziti 700 km. Meni nije 700 km ali bi voleo da znam' date=' pa na pm ako moze, a tajnu cuvam dok se ne ozvanici [/quote'] Tajna vise nije tajna, potvrdjeno je sa najviseg mesta , subota vece udarna grupa je RIBLJA CORBA. ekhm... cuo sam da je Bora otkazao nekakvu turneju i povukao se trenutno zbog tragicne smrti svoje bivse supruge. :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 11, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Tajna vise nije tajna' date=' potvrdjeno je sa najviseg mesta , subota vece udarna grupa je [b']RIBLJA CORBA.[/b] Pih... Nadao sam se nekom ROCK sastavu, a ne èorbuljak... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 11, 2007 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Tajna vise nije tajna' date=' potvrdjeno je sa najviseg mesta , subota vece udarna grupa je [b']RIBLJA CORBA.[/b] Pih... Nadao sam se nekom ROCK sastavu, a ne èorbuljak... :? Nisam znao da oni nisu rokeri ?! Slab sam sa klasifikacijama. A jel SVETI GRAL rock sastav ? Vidim da ih svi hvale. Bice naravno 6 ROCK grupa, nadam se za svakog po nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 11, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan .......a mislio sam ..........samo da nije Riblja Corba............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano April 15, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo... Mislim Bijeljinci... :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekoga ko bi isao a nema drustva?Ili postoji li neki grupni polazak za BJBIkerse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ili postoji li neki grupni polazak za BJBIkerse? UVEK!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 18, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ah, da....sad mozes da racunas i na kolektivan dolazak, ne samo polazak, ha Deki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano April 19, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim u sm kao i svake godine do sada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 22, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bili smo i prosle godine dolazimo i ove ako posluzi vreme ko ce raditi strefajt dali i ove godine poklanjate majice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...