Dzigorius 134 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji upravo sam se vratio sa jedne vikendice na Fruskoj Gori, sve to ne bi bilo interesantno da kad sam hteo da krenem ( udvojeno ) osetio sam da tesko krecem kao da mi je kocnica stisnuta.......vratio sam instiktivno polugu zadnje kocnice na gore ( nista je nije poboljsalo ) stao sam pogledao zadnju gumi i video da sam na felni...jbg. Odma sam se snasao i rekao curi da sidje, i odma sam zvao taxi, koji je nekao nasao gde treba do dodje i odvezao je kuci..... Uglavnom ja sam odmah za njima upalio motocikl i krenuo prema gradu na felni, imao sam oko 20 km i vozio sam izmedju 40 i 60.....nisam naglo dodavao gas a u nekim ostrijim krivinama sam se zabavljao pustajuci da se Anakee na felni zanosi i to pristojno... Kao god stigao sam u garazu i upravo skinuo tocak koji je jako vruc i ujutru odma nosim kod vulkanizera da resima taj problem, imam i unutrasnju gumu koja mi se provali po putovanjima ali je nisam do sad upotrebio..... Postavlja se pitanje da li se guma ostetila i da li sam otkinuo ventili unutrasnje gume koji sam se trudio da sacuvam...... Moje je misljene da je sve u dobrom stanju a da imam neki exer u Anakiju.......a da je i unutrasnja u dobrom stanju.... Videcemo ujutru a prilozicu i neku fotku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kada skines videces u kakvom je stanju platno,mada ja mislim da je felna ostetila platno na gumi,srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemora da znaci da je ostecena, vozio sam tako vise puta, 10 - 15 km i nikakav problem. Bitno je da si rupe na putu izbegavao i ivicnjake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne bih igrao sa takvom gumom. Jbga treba je zameniti.... Glava je u pitanju. Posle te kilometraze na felni sigurno da nije ista kao pre. Platno se deformisalo i mozda nece moci da se izbalansira... Ti odluci, ali ja se ne bi igrao....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gumu u kantu za smeće, i to da je iseckaš na froncle da se niko ne zezne da je uzme i namontira ponovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nikakve posledice, bez i majmanjeg traga da je bila na felni, exer je probusio, a ni ventil se nije otkinuo, kolega vulkanizer ( bajker ) je zalepio gumu po demokratskoj ceni od 250 dinara....... Znaci guma iznutra nova novcata, kao sto i jeste......tako da sam opet u igri, inace guma je presla 3000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, ovo sam i ja radio, sednes na rezervoar i polako. Nista se ne desi sem sto je mnogo cudno iskustvo voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, ovo sam i ja radio, sednes na rezervoar i polako. Nista se ne desi sem sto je mnogo cudno iskustvo voznje... Veoma interesantno iskustvo voznje ja to praktikujem stojeci na fuzasterima i skroz nagnut na ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan +1 Ali kad prednja pukne to je sprdnja. Bilo je to 90 tih od Temerina do drugog kraja NSa na CTXu znaČI otpadoh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa nabio sam se na razervoar i terao, mada i da sam sedeo sasvim normalo nista mu ne bi bilo.... A kad prednja pukna onda je pravi souu, kad dodajes gas lepo ide ali kad oduzmes aaaaaaaaaaa frkaaa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uh braco moja mila Michelin je to ! Ja imam na motoru Anakee i svakog dana sam sve sretniji sa njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Uh braco moja mila Michelin je to ! Ja imam na motoru Anakee i svakog dana sam sve sretniji sa njima... Ko nije vozio Anakieea ne zna sta ta guma sve nudi. Ja derem ovu moji na momente do krajnjih granica i kad se preforsiram ona nece proklizati nego se rasteze, potpuno drugacije od drugih guma, a par puta sam izleteo po suvom vremenu u krivinu gde je bilo mokro i na tren sam mislio da ce biti jakoo cupavo, ali nista se nije desilo.......a da ne pricam sta radim ovim R vozacima na Miseluku hehehhhe jako ih boli kad vide da im moja skela bezi kroz krivine......onda oni mene na pravcu obidju sa 300 a ja ih pokosim po krivinama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 19, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Heheh, ja sam pre oko mesecipo ostao sa probušenom prednjom... Nije bilo druge nego sesti skoooooz nazad, volan dodirivati vrhovima prstiju i PIČI. Ali beži KO NENORMALNO .... eeeeeee, TO je zanimljivo iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kad dodajes gas kad je prednja probusena sve je OK. a kad ga oduzmes mamaaaaaaaa......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...