boby/ns 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko-e ovako uzeo sam filter za ulje i ulje pa me interesuje-koliko ulja se sipa?????pozzz....svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, piše ti desnoj dekli kod prozorčeta za nivo ulja...2,5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne ide 2.5 vec 2.3 sa novim filterom... bar se secam toliko... uglavnom prospu staro ulje. stavi filter sipaj, pa gledaj koliko ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boby/ns 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ok...hvala puno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jun 20, 2010 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može NIKAKO manje ulja sa menjanjem filtera. U manualu za K6 650 kaže 2700ml u slučaju zamene filtera. Nemoj da puniš filter, nego samo namaži gumicu sa malo ulja. Obavezno se uveri da si skinuo gumicu (O-ring) od starog filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne može NIKAKO manje ulja sa menjanjem filtera. U manualu za K6 650 kaže 2700ml u slučaju zamene filtera. Nemoj da puniš filter, nego samo namaži gumicu sa malo ulja. Obavezno se uveri da si skinuo gumicu (O-ring) od starog filtera. Mislim da ipak ide kod njegovog MANJE, jer nema uljni hladnjak....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jun 21, 2010 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam ne manje nego što mu piše na na dekli, ako sam dobro shvatio šta mu malverde savetuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 21, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan bez zamene filtera 2,3l, sa zamenom filtera 2,4/2,5l. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...