Jump to content

Moto Zajednica

Supermoto

Recommended Posts

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Problem delova je uglavnom psiholoske prirode. Desi se kvar u jeku sezone pa aj narucuj pa cekaj da stigne, pa ako se malo u posti zagubi, ili ako diler malo pogresi adresu, pa ovim nasim ako dune aj u carinu, a u carini ako vide da je deo od vozila traze saobracajnu pa mora licno dodje lice na koje se vozilo vodi .... Ja sam na primer za krosericu hondu molio da mi navedu kao da je deo od hondinog agregata ili poljoprivredne masine da bi izbegao peripetije (a i krosici cesto nemaju papire :) ).

Sa dilerima sam takodje imao problema , npr izmesaju adresu i moje ime i prezime tako sto uzmu ime iz adrese i upare ga sa mojim prezimenom, a moje ime upare sa prezimenom iz imena ulice. Pa onda i jezicka "barijera" narocito ako engleski nije maternji ni dileru ni meni. Npr za husaberge (a verujem i za gas gas) imaju "takmicarske" delove, npr bregaste sa vecim grebenom pa to dok ti lik objasni pa dok ti shvatis, pa dok ti posle objasni sta jos treba se promeni, a sve ide preko google translate-a. P ajos plus kad se uzme u obzir da na mailove odgovaraju jednom dnevno...

Idi bre, a ti sve vreme cupkas na stolici i bas kao za inat najbolje voznje seozne (ili bar mislis u tom trenutku da su najbolje) se odigravaju bas taj vikend :)

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: suzuki dr 650
Problem delova je uglavnom psiholoske prirode. Desi se kvar u jeku sezone pa aj narucuj pa cekaj da stigne, pa ako se malo u posti zagubi, ili ako diler malo pogresi adresu, pa ovim nasim ako dune aj u carinu, a u carini ako vide da je deo od vozila traze saobracajnu pa mora licno dodje lice na koje se vozilo vodi .... Ja sam na primer za krosericu hondu molio da mi navedu kao da je deo od hondinog agregata ili poljoprivredne masine da bi izbegao peripetije (a i krosici cesto nemaju papire :) ).

Sa dilerima sam takodje imao problema , npr izmesaju adresu i moje ime i prezime tako sto uzmu ime iz adrese i upare ga sa mojim prezimenom, a moje ime upare sa prezimenom iz imena ulice. Pa onda i jezicka "barijera" narocito ako engleski nije maternji ni dileru ni meni. Npr za husaberge (a verujem i za gas gas) imaju "takmicarske" delove, npr bregaste sa vecim grebenom pa to dok ti lik objasni pa dok ti shvatis, pa dok ti posle objasni sta jos treba se promeni, a sve ide preko google translate-a. P ajos plus kad se uzme u obzir da na mailove odgovaraju jednom dnevno...

Idi bre, a ti sve vreme cupkas na stolici i bas kao za inat najbolje voznje seozne (ili bar mislis u tom trenutku da su najbolje) se odigravaju bas taj vikend :)

zato imas dva motora pa ako jedan crkne tu je drugi :moto3:

pa onda mozes i da se vozis i natenane da narucujes kad nesto ode...

• Drug član, 1125 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Samo realno prihvatite situaciju da delova na lageru obicno nema i da se moraju cekati i onda nece biti problema.Ako je bas frka uvek se,uz malo truda,mozete snaci da to sto trazite dobijete ranije.

Marko,za Husaberga ne moras ici dalje od Viktor Motorsport-a,imao sam dobro iskustvo sa njima.

Napolju je 4 stepena,mogla bi pasti jedna SM voznja :hej:

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

ne znam sta je al mi se dve stvari ne svidjaju - cvaja i celicne felne...

auuu pero sto ti zivis u neznanju :D

cuti ne kvari mi radost! :takoje:

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

eto ako ga neko poklanja i vama se ne svidja ja cu rado da ga udomim. Obecavam da ce spavati u garazi i da ce dok je ugasen biti mazen i pazen

• Svrati ponekad, 427 postova
  • Motocikl: U potrazi

eto ako ga neko poklanja i vama se ne svidja ja cu rado da ga udomim. Obecavam da ce spavati u garazi i da ce dok je ugasen biti mazen i pazen

Al samo dok je ugasen 1moto3.gif1care.gif1lol.gif0takoje.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja