Chris95 28 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan meni delovi ne bi bili problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 10, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 10, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Momce, prvo provozaj jedan od navedenih motora pa onda nesto pricaj, a ne sto procitas i nacujes od veoma iskusnih cyber-bikera . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Januar 10, 2013 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno ono oko onog dela "niti zna ko da popravi..." Svemirska neka tehnologija u pitanju, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno ono oko onog dela "niti zna ko da popravi..." Svemirska neka tehnologija u pitanju, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Problem delova je uglavnom psiholoske prirode. Desi se kvar u jeku sezone pa aj narucuj pa cekaj da stigne, pa ako se malo u posti zagubi, ili ako diler malo pogresi adresu, pa ovim nasim ako dune aj u carinu, a u carini ako vide da je deo od vozila traze saobracajnu pa mora licno dodje lice na koje se vozilo vodi .... Ja sam na primer za krosericu hondu molio da mi navedu kao da je deo od hondinog agregata ili poljoprivredne masine da bi izbegao peripetije (a i krosici cesto nemaju papire ). Sa dilerima sam takodje imao problema , npr izmesaju adresu i moje ime i prezime tako sto uzmu ime iz adrese i upare ga sa mojim prezimenom, a moje ime upare sa prezimenom iz imena ulice. Pa onda i jezicka "barijera" narocito ako engleski nije maternji ni dileru ni meni. Npr za husaberge (a verujem i za gas gas) imaju "takmicarske" delove, npr bregaste sa vecim grebenom pa to dok ti lik objasni pa dok ti shvatis, pa dok ti posle objasni sta jos treba se promeni, a sve ide preko google translate-a. P ajos plus kad se uzme u obzir da na mailove odgovaraju jednom dnevno... Idi bre, a ti sve vreme cupkas na stolici i bas kao za inat najbolje voznje seozne (ili bar mislis u tom trenutku da su najbolje) se odigravaju bas taj vikend 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Problem delova je uglavnom psiholoske prirode. Desi se kvar u jeku sezone pa aj narucuj pa cekaj da stigne, pa ako se malo u posti zagubi, ili ako diler malo pogresi adresu, pa ovim nasim ako dune aj u carinu, a u carini ako vide da je deo od vozila traze saobracajnu pa mora licno dodje lice na koje se vozilo vodi .... Ja sam na primer za krosericu hondu molio da mi navedu kao da je deo od hondinog agregata ili poljoprivredne masine da bi izbegao peripetije (a i krosici cesto nemaju papire ). Sa dilerima sam takodje imao problema , npr izmesaju adresu i moje ime i prezime tako sto uzmu ime iz adrese i upare ga sa mojim prezimenom, a moje ime upare sa prezimenom iz imena ulice. Pa onda i jezicka "barijera" narocito ako engleski nije maternji ni dileru ni meni. Npr za husaberge (a verujem i za gas gas) imaju "takmicarske" delove, npr bregaste sa vecim grebenom pa to dok ti lik objasni pa dok ti shvatis, pa dok ti posle objasni sta jos treba se promeni, a sve ide preko google translate-a. P ajos plus kad se uzme u obzir da na mailove odgovaraju jednom dnevno... Idi bre, a ti sve vreme cupkas na stolici i bas kao za inat najbolje voznje seozne (ili bar mislis u tom trenutku da su najbolje) se odigravaju bas taj vikend zato imas dva motora pa ako jedan crkne tu je drugi pa onda mozes i da se vozis i natenane da narucujes kad nesto ode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Januar 10, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeee,pa nemaju bas svi po dva motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 11, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo realno prihvatite situaciju da delova na lageru obicno nema i da se moraju cekati i onda nece biti problema.Ako je bas frka uvek se,uz malo truda,mozete snaci da to sto trazite dobijete ranije. Marko,za Husaberga ne moras ici dalje od Viktor Motorsport-a,imao sam dobro iskustvo sa njima. Napolju je 4 stepena,mogla bi pasti jedna SM voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan zanimljiv primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Januar 11, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljiv.A sta to gledamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 11, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta je al mi se dve stvari ne svidjaju - cvaja i celicne felne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Januar 11, 2013 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan CR500AF... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano Januar 11, 2013 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Eve gi http://blog.derestricted.com/design/cr500-af-supermoto-black-diamond/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 11, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta je al mi se dve stvari ne svidjaju - cvaja i celicne felne... auuu pero sto ti zivis u neznanju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Januar 12, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni se ne svidja sto je cvaja i sto nisu zbicane felne ali bi ga rado vozio !!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo jedna stvar se NE svidja na njemu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan mogu li da pogadjam Bobane? sto nije u Obrenovcu;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 12, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta je al mi se dve stvari ne svidjaju - cvaja i celicne felne... auuu pero sto ti zivis u neznanju cuti ne kvari mi radost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Januar 12, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta vam se bre ne svidja???Kad bi ga provozali,nebi mogli da skinete kez sa lica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan mogu li da pogadjam Bobane? sto nije u Obrenovcu;-) Upravo tako, sto nije u mojoj GARAZI!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan eto ako ga neko poklanja i vama se ne svidja ja cu rado da ga udomim. Obecavam da ce spavati u garazi i da ce dok je ugasen biti mazen i pazen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 13, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 14, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan auuu...Hehehehehee...De nadje ovo brate...ahhahhahahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 14, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan eto ako ga neko poklanja i vama se ne svidja ja cu rado da ga udomim. Obecavam da ce spavati u garazi i da ce dok je ugasen biti mazen i pazen Al samo dok je ugasen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...