Duxill 1276 Napisano Octobar 7, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se nadovezem Ova tvoja je bolja! Za one koji ne znaju, ovaj krajnji levo je MIĆKO - KRALJ MAGISTRALE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Octobar 10, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo ako se ima malo vremena i malo kesa za gorivo. Super slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Octobar 10, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo ! Jeste li ulazili unutra samo da pitate "koliko moze da razvije". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Octobar 16, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan A ti kao ne znaš kolko može da razvije...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 24, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел може линк ка оном велико каталогу делова BMW-a где се виде цене у доларима и каталошки бројеви?! Хвала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 24, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ascycles.com/ Klikni na dugme desno, gde piše "Shop for OEM Parts" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Octobar 26, 2013 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mark Huggett GmbH Takodje zanimljiv on line shop gde cene možeš da vidiš u švajcarskim francima, eurima ili dolarima kada ubaciš deo u kolica za kupovinu. Cene u eurima su približne cenama koje sam plaćao kada sam kupovao u Drinjak-BMW radnji u Beogradu. Razlikovalo se oko 5%. I kataloški brojevi su O.K., po njima sam i poručivao delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 26, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sekto! Ovo su Maja i Marko iz Podgorice na putu oko sveta: Bili su kod Kristin i mene nekoliko dana u Los Anđelesu (slike je ispred naše kuće), a danas nastaviše dalje. Možete ih pratiti na njihovom sajtu: http://www.doklestignemo.me/ Upravo citam ovo i naidjem na lika sa advridera- Noah na ktm-u 690, njega pratim redovno Ekstra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 28, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ascycles.com/ Klikni na dugme desno, gde piše "Shop for OEM Parts" хвала, имао сам некада линк али га загубих а никако да се сетим.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Octobar 29, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan хвала, имао сам некада линк али га загубих а никако да се сетим.... Kako zagubi? Pa imash sve linkove na guglu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 30, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan хвала, имао сам некада линк али га загубих а никако да се сетим.... Kako zagubi? Pa imash sve linkove na guglu.. Изгубио сам и гугл Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Novembar 2, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je Furuna u mojoj garaži, ja ću da ti odgovorim. Na Ebay-u je kupljena standardna suspenzija za 50e (koliko se sećam), koju je KOcka ugradio za nekih 10e. Motor se uzdigao bukvalno 10cm. Vraćanje u "normalu" je generisalo novi problem, kratku ćopavu i centralni štender, što je rešeno preko dragog nam kolege sa foruma koji se bavi nosačima kofera, rol barovima itd, a umetničko ime mu je SEBA. Bezbolno je izvršio produžavanje ortopedskih pomagala, tako da ni oni najpedantniji ne mogu da uoče varove. Mislim da će Džigi okačiti sve fotke predjašnjeg i sadašnjeg stanja Furune, a ako nekom treba kit za spuštanje vešanja (ili bolje napisati za devojčice), mislim da je to na prodaju za smešne pare... Дечкоња, а да ли би могао да премериш ту суспенѕију, малко бих придигао мојју фуруницу, па покушавам да пронађем праву али ми нешто не иде, чак ни на ебају , сем неких нових од око 250 америчких, или да неко не зна где их набавити. Или ми преостаје да ми неко прави те полугице Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CyberDJ 5 Napisano Novembar 17, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekome dobro dodje, moje iskustvo sa bendixom: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/97335-popravka-bendiksa-na-bmw-u-f650/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Decembar 15, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Samo da osvežim temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Decembar 19, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, svaka pomoc je dobrodosla. Idem sutra da gledam ovaj motor... Misljenja, cena, kvalitet isl. http://www.polovniautomobili.com/oglas4188932/bmw_f_650_gs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Decembar 19, 2013 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje da je bas dobar. Malopre sam zvao drugara da mu javim za taj oglas, posto trazi GS-a. Treba to videti uzivo, upaliti, probati, ali ovoliko koliko se vidi iz oglasa je full. Javi kakav je da znamo vredi li ga gledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Decembar 19, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Javljam, nema brines... A cena? Jel preterana? Gde je merac za ulje na ovom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Decembar 19, 2013 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj malo da mu skineš cenu. Inače deluje barem na slikama kao potpuno O.K. motor. Ja sam se sa takvim slatko navozao evo već 5 godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Decembar 19, 2013 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je ovakav ko na slikama, onda je cena realna. Samo ovi bocni koferi kostaju 200-300e. Ipak, moze to da se spusti jos malo. Ovaj motor ima staklo za merenje nivoa ulja. Na laznom rezervoaru, na levoj strani ima cep za ulje, a ispred njega je i staklo za merenje. Samo njemu je nivo ulja jako zajebano izmeriti jer ima suvi karter pa nivo na da varira dosta... Vidi da ne curi vodena pumpa, i da sve brzine rade ok. Provozaj ga 10-15km (ako mozes) i vidi da li ide lepo i tecno... (pogotovo od 3500-4500 obrtaja u 3-4. brzini) To je ono sto bih ja proverio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Decembar 19, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan O.K Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Decembar 20, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje fino na slikama. Pitanje je koliko je motor ulickan za prodaju, to mozes videti samo uzivo. Slazem se za nivo ulja. Najbolje je da provozas motor, da se zagreje, pa kad zavrsis voznju, sacekas 5-10min i onda izmeris nivo. Ako ga budes merio dok je vruc, nivo ce biti previsok, pa mozes pomisliti da je semering na vodenoj pumpi zviznuo i pustio antifriz u uljno kolo. To im nazalost jeste mana, mada ako ovaj primerak ima 20kila kilometara, verovatno je ok. Mene je F650GS sluzio bolje nego bilo koji drugi motor, samo je mali za 2 osobe. Mozda ti je to od znacaja kao meni, a mozda i ne. Jos jedan detalj, 20000km je vreme velikog servisa. A to ukljucuje zamenu filtera za gorivo. Njegov filter za gorivo ima ugradjen regulator pritiska, pa je malko skuplji. Oko 90-100ak evrica. Pogledaj u servisnoj knjizi, za koju prodavac tvrdi da je poseduje. Ako je originalna, shvajcarci se ne zezaju sa time. Kazne u CH su visoke, pa im je jeftinije da promene sve po uputstvu proizvodjaca. Sretno i pun gas polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Decembar 20, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratio iz kupovine, doduse neuspele. Motor je generalno dobar, sa brdo opreme... Osim losih-nikakvih plocica i zadnjeg diska svog u risevima sto mi je bacilo sumnju na istinitost predjenje kilometraze, nisam nasao vece mane. Menjan je desni retrovizor i bocne,zadnje plastike nemaju F650 nalepnicu, sto ne mora da znaci nista... Sve bih progutao, ali probna voznja je bila razocarenje. Trom mi je jednostavno, mozda neki znak zivota posle 5000 rpm. Moze biti da ima blokadu, iako u saob stoji 50ks. Sve u svemu, dobro stanje, ali nije me "iskezio". Za eventualne druge interesente, pohvala za prodavca, ljubazan i ima prostora za dogovor oko cene. Ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Decembar 23, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za kolege, da li i koliko dve zaokruzene plastike sa slike, mogu i smeju da imaju lufta-zazora izmedju sebe? U pitanju je F650 GS 2003 god Na motoru koji gledam da kupim, zazor je poprilican, vidim izmedju njih zice od sata ili fara... Ne lici mi to na Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Decembar 23, 2013 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se opusti... Taj zazor zavisi od strpljenja da ga pakuješ polako ali on će uvek postojati jer treba te torxe navrtati (ja ih vrtim sa električnim odvijačem). Ako si sam u poslu, verovatnoća da se taj zazor napravi je veća. Ako je to jedina zamerka na tom primerku, nemoj da razmišljaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Decembar 23, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja se iskreno plasim da je prodavac skidao kilometrazu, pa mu je za pristup satovim smetala ta plastika, a da je kod montiranja nazad imao manjka zivaca i vremena, pa je ostavio "promaju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...