Duxill 1276 Napisano Octobar 8, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, ovo već boli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Octobar 8, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan @Luchka i zaboravih...je li iko uspio da uradi ista dobro po pitanju ovog fara sa zastave 101 ??? Maglenke i xenoni u 1001 varijanti. Centralni far i masku nisam nigde video, niti našao da je neko odradjivao u aftermarket varijanti... DzOks je okacio link sa Facebook-a o Fundurašima (klikni ovde), pa sam tamo našao ovu fotku, po meni prelepog primerka F650, far mi deluje kaao aftermarket proizvod, pa probaj da kontaktiraš lika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3399 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam sinoć jedan film i zapazio nešto interesantno Nije samo Ducati u Holivudu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 17, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan super slike ps. da li si primetio da na prvoj slici ima puig a na ostalim ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Da, verovatno je izgledao suviše moderno sa njim pa su rešili da ga skinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 17, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan O, па вас двојица сте живи...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Furunaši, mislio sam prvo ovu fotku da zakačim na "moja omiljena moto fotka" ali ovde joj je bolje mesto. Napravljena je letos na trajektu na relaciji Kefalonija - Lefkada. Švaba, 55 godina, motocross majica BAVARIA motorrad, peglao je Furunu na 38 stepeni u julu, "bez da je" žalio sebe a ni motor. Pretekao sam ga (naravno kolima) negde na 20km po silasku na kopno i mislio da se tu priča završava. Put prema Solunu, oko 450km, 2/3 autoput, ali 30tak tunela, prevoji preko 1100m.n.v. Peglao sam kolima u proseku 100 na putu i 150 na auto putu, napravio jednu pauzu od 45 minuta na Shell-u i nastavio dalje. Negde na 50 km ispred Soluna, provalim Švabu i Furunu ispred sebe kako se isključuje na pumpu da natoči gorivo i da verovatno otoči iz sebe. Stade mi dah... Meni je pokazivalo 41 Celzijusa, a on je nosio sve vreme Jet kacigu. Svaka mu čast! Naravučenije: ako ne verujete u BMW, treba da verujete Naravučenije #2: Nijedan BMW nije star Naravučenije #3: Sve što može Švaba, Može i Srbin Vezana zver 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Octobar 30, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan U prethodnom postu, tema je bio Nemac. U ovom, tema je: "Srpska posla"... Tri brata ...pod budnim okom Velikog brata O, kako malo čoveku treba da bude srećan! Ako 6. novembra vreme posluži, možda... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 30, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Auuu sto je lepa fotka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 31, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Играте се а не зовете...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 31, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Играте се а не зовете...... Pa DzOkS ovo je bilo spontano i na brzinu ali kao sto vidis 06.11. planirano nesto slicno pa te ocekujemo Ne samo tebe vec i druge sektase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Novembar 7, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel menjao neko skoro antifriz u motoru... ??? Jel moze da se sipa ovaj obican za auto ili da uzmem motulov u masu,ili mozda onaj iz luisa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 8, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Играте се а не зовете...... Pa DzOkS ovo je bilo spontano i na brzinu ali kao sto vidis 06.11. planirano nesto slicno pa te ocekujemo Ne samo tebe vec i druge sektase Сад видех, шта се дешавало, слике нешто? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Novembar 8, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo voznje Doduse ni vreme nije bilo nesto za voznju duvao je jak vetar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Novembar 30, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji dan novembra. Hajde malo da osvežimo temu. Sekta je dobila novog člana, odavno prisutnog na forumu. Mislim da će se detaljno oglasiti sa svim fazama sredjivanja Furunice pred novu sezonu. Čekamo da se oglasi... Uvodni deo: kamerman - novi vlasnik, vozač kola - ex furundžija, ludak na motociklu - Nepoznat (ali zasigurno poreklom prekodrinski Srbin, autor clipa na YouTube-u) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Decembar 1, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 1, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ухуууу секта нам се шири..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Decembar 1, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Moj je! Bice slika i detaljnog opisa stanja furune. Mogu samo reci jedno da me je kupio servisnom knjigom i kako kaze majstor definitivno originalnom kilometrazom. Na satu 31000km.A zadnji servis uradjen u nemackoj 22000km 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 1, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Džigi, neka je sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Decembar 1, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Evo slicice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Decembar 1, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Džigi, neka je sa srećom! Džigi dobio si čestitke od GS komandanta, znači aminovan ti je ulazak u sektu! Dobrodošao, nek ti je sa srećom, mada crvena boja, da nije malo za devojčice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Decembar 1, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Bice mis siv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Decembar 1, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Smanjicu slike, ovo je bilo zbog guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Decembar 1, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan OOOO...... pa dobrodosao u sektu i neka je sa srecom. Puno bezbednih i lepih kilometara zelim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...