bopk 1438 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan I treba da mete to troje na stub srama. Ja se ponudio da uzmem hemiju i kozmetiku, za beskontaktnopranje auta i motora pa ne bi voleo da mi ostane kanta voska recimo za 2 života. Treba da se zna koji su. Kad te vec toliko interesuje da ti kazem da sam ja jedan od tih. Majmun od kurira koji je trebao da mi donese posiljku nije dolazio kod mene, nije me zvao na tel da mi kaze da je nesto stiglo za mene i nije ostavio nikakvo obavestenje kod kuce. Znaci siguran sam da nije ni dolazio. Lakse mu bilo da kaze da me nije nasao i samo je vratio posiljku Zexu. Mesec dana od porucivanja sam kontaktirao Zexa da pitam sta se desava i od njega sam saznao da mu se posiljka vratila. Posto vidim da ces i ti da krenes da saljes robu ljudima znaj da uz svu dobru volju i postenje ljudi ne mozes biti siguran da ti se posiljka nece vratiti. Naravno naplatice ti postarinu. To samo kod nas moze. Verujem da je i sa ostalom dvojicom ista prica. Koliki retard neko treba da bude da naruci nesto, da iscima nekog (Zexa u ovom slucaju), da nisu u pitanju neke pare i na kraju nece da preuzme robu? Mozda i postoji takav na forumu ali da postoje tri takva lika stvarno ne verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti se izvinjavam al svakako moraš razumeti srdžbu onoga ko je otišao da uzme, slao, dao svoj novac unapred, morao da čeka otkupnine...i na kraju da ostane kratak za pare i još mu se gomiljau stvari po kući. Da, problem su kurirske službe. Ja sam imao skoro narudžbu i nije isporučen jedan komad od 3 i bilo mi jako neprijatno da reklamiram partneru al sam morao uz baš izvinjenje. Međutim, ispostavilo se da to nije ništa novo, da osoblje u kurirskim službama drpiše i robu i pare. Radi neko neko vreme, primljen samo na mobilni, sačeka neku vrednosti bilo robe a mahom para i nestane. Ne čudi me takvo ponašanje tog kurira. I šta je poseban specijalitet, može paket da sadrži više komada u prevoznom listu stoji samo 1 paket pa kad od 3 nema jedan ne može se ništa. Al sve to ne ide da se svali dobronamerniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok Djunto, stvarno nemas potrebe da mi se izvinjavas. Ni meni nikad ne bi palo na pamet da je u stvari kurirska sluzba zahebala stvar. Pomislio bi i ja da postoje neka 3 kretena na forumu da ne znam situaciju. Veruj mi da je meni najvise krivo zbog cele situacije. To je inace jedini put da mi se tako nesto desi. Zato sam i odgovorio posto vidim da ces i ti u slicnu akciju uskoro pa reko da opravdam ljude od kojih ti se posiljka vrati ;D Tebi srecno u akciji (pratio sam tvoju temu o moto kozmetici) a za ves koliko god smesno zvuci posle svega + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Meni uvek krivo kad se nešto prelomi na nekom ni krivom ni dužnom. Ele, čekamo da se momak javi, ukoliko se ne posmrzavamo. Stvarno nas je ovaj cvokot iznenadio, smrzoh se juče put Kosmaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 7, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pravi se varijanta da ves bude na DDK, ne znam jos u kojim kolicinama... ako bude, dogovarajte se izmedju sebe ko ce za koga iz unutrasnjosti da pazari i da mu posalje.... ja trenutno nisam u mogucnosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Septembar 13, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan и ја бих поручио две гарнитуре ??? ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Septembar 13, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Biće valjda velikih brojeva, kratkih i dugačkih rukava i nogavica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Septembar 13, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan јел могу некако да поручим сада два комлета ... може на пп поруку ... па да се договоримо ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Septembar 13, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Biće veša 18. kad se bude davala krv. Pogledaj spisak davalaca pa nađi nekog da ti pošalje a još bolje dođi i ti na dobrovoljno davanje. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60083.new;topicseen#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li se prodavati ves na mestu davanja krvi ili ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 14, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan hehe Odlicna ideja, kad bi ovo neko javio vlasniku one prodavnice, pa neka se provoza autom do mesta davanja krvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1899 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze telefon prodavnice ili proizvodjaca pa da ga kontaktiramo direktno i da nam salje kurirskom sluzbom.Mislim da je to naj efikasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Septembar 14, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan evo VaKo, posto je sin direktora fabrike posta bajker i clan bjb, javio mi se danas, ucinicemo da ponovo radi bioskop! ;D Ja trenutno nisam u mogucnosti da se cimam oko toga posto sam povredjen i jedva ovo kucam, vi se smislite kome sta treba pa bi mozda mogli da organizujemo da se za DDK podeli i poruceni ves...( ne saljite jos porudzbine dok vam ne javim) Videcu da li postoji mogucnost da tako bude..... Ajd sad lagano pun gas i pazite da vam 00 ne promrznu jer se niste snabdeli na vreme!!! ;D ;D ;D Ja slušam šta je Zex rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li se prodavati ves na mestu davanja krvi ili ... Hoće http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60083.msg929365;topicseen#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 18, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Posto danas nisam stigao, jel moze neko da da neki kontakt pa da odem da kupim u radnji ili kako vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikelevw 5 Napisano Septembar 18, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd/Borca Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi kupio jedan komplet XL !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Septembar 18, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupio u prodavnici. 1200din za gornji i donji deo. Ne znam nisam nesto impresioniran. U ruci mi izgleda kao obican pamuk, sta znam. Nosio sada kada sam se vracao kuci. Oseca se kao hladnoca, ali i nije hladno, cudno sve nesto. Gornji deo sam samo nosio ispod jakne i bilo je prijatno toplo, donji deo je vise izlozen vetru pa se zato i valjda cini hladnije, ali i nije hladno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan A gde se nalazi radnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17361 Napisano Septembar 19, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo prosto pitanje: Ima li ta "cheris" radnja-proizvođač (ili već šta je) neki broj telefona ili e-mail na kome mogu da se kontaktiraju i da se eventualno nešto naruči, a da mi iz "unutrašnjosti" ne opterećujemo beograđane da nam kupuju gaće i šalju nam. Adresu prodavnice znam ali je zaista glupo da "potegnem" skoro petsto kilometara zbog gaća i potkošulje. Ja sam visok 195 i težak 94kg i hoću komplet. Kako da ga kupim a da ne dolazim u BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aj podeli adresu samnom, ako ti nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Septembar 19, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Na mom pakovanju piše: Proizvođač: "Cherish doo" Beograd, Leonarda da Vincija 54. 011-2064-265 Žile, zovi sutra pa vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17361 Napisano Septembar 19, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Na mom pakovanju piše: Proizvođač: "Cherish doo" Beograd, Leonarda da Vincija 54. 011-2064-265 Žile, zovi sutra pa vidi. Rajko hvala ti. Kratak i efikasan odgovor bez "tupljenja". Ma odavno sam ja rekao da "nema udarca bez starca". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Septembar 19, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan E to! Kriju kontakt ko zmija noge )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan " Dr.Bane AMS Redar super teska ***** Na mreži Na mreži Motor:: Kawasaki GPZ 500s Lokacija: Novi Beograd-blok 61 branislav.pesic@hotmail.com Pogledaj profil E-mail Privatna poruka (Na mreži) Odg: VIII Akcija dobrovoljnog davanja krvi - 18. septembar 2010. u 10h « Odgovor #142 poslato: 17.09.2010. 15:53 » Odgovori sa citatomCitat Evo i jedno obaveštenje: Na akciji će nam se pridružiti i firma Cherish d.o.o. i moćićete po povlašćenim cenama (1040din za gornji i donji deo) da kupite njihov aktivni veš. Neki su se raspitivali da li će doći na akciju pa eto sad prilike da spojite lepo (davanje krvi) i korisno (kupovina aktivnog veša). Takodje će biti i mala prezentacija njihovih proizvoda. Za one koji ne znaju to je aktivni veš iz ove TEME . U toj temi je bilo i pomena o nekom naručavanju, pa umesto da čekate i plaćate dostavu dodjite sutra da budemo humani, da se družimo, a možda i da pazarite nešto Cheesy o firmi i proizvodu: Firma Cherish d.o.o. se već deset godina bavi proizvodnjom muškog i donjeg veša. Osim donjeg veša, koji je naš osnovni proizvod, proizvodimo i pidžame, majice i aktivni donji veš. Aktivni veš se proizvodi od dvoslojnog materijala u sastavu 45% poliamid (donji sloj, uz kožu) i 55% pamuk (gornji sloj materijala). Efekat ovoga je da pamuk sa površine materijala upija vlagu tj. znoj i samim tim ga izvlači sa donjeg sloja materijala, odnosno površine kože koja zato ostaje suva. Vlaga sa gornjeg pamučnog sloja lakše isparava jer nije u direktnom kontaktu sa kožom, a suvi donji poliamidski sloj greje i daje dodatni osećaj toplote. Jačina ovog efekta naravno zavisi od intenziteta napora i spoljašnje temperature kao i fizičkih karakteristika onoga ko veš nosi. Aktivni veš na sutrašnjoj akciji možemo ponudi u ograničenoj količini, samo u crnoj boji i sniženoj ceni od 1040 dinara (ili 10 evra) za komplet (gornji i donji deo zajedno). U slučaju bilo kojih primedbi na proizvod, neodgovarajuće veličine i slično, zamena se može izvršiti u jednoj od tri naše prodavnice u Beogradu (Ruzveltova 41, Cvijićeva 96 i Gajeva 1 (Zemun). Eto toliko i vidimo se sutra...... " Da čitate redom, našli bi ste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...