KRX 82 48 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba da balansiram prednju gumu posto sam juce stavio novu! U Srbiji izgleda retko ko balansira skuterske gume! Pa ako moze mala pomoc a da je siguran da moze za skuter i koja je cena? Hvala i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Auto centar tadic, Dum doo bgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Auto centar Tadic nemoze da balansira moj tocak! Sada sam isao dzabe isto kao i svi ostali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Balansiraj sam. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9373.msg123107#msg123107 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Mate u Mladenovcu. Mata sigurno moze da balansira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mata sigurno ne,presao sam 100 km i nista! U svakom slucaju hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan mata nema tako tanku osovinu za balansiranje tockova od skutera, ali sve ostalo moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan mata nema tako tanku osovinu za balansiranje tockova od skutera, ali sve ostalo moze Pa zar je osovina problem.............. Kod strugara i cas posla...... eto osovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Ako zatreba strug daj skicu sa merama, imam ja strug kod kuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan A ako se odlucis na varijantu da sam balansiras javi se i ti i svi zainteresovani za samolepive tegice, imam ih kamaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci! Guma balansirana rucno! Pozdrav!] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Super, samo napisi sta si i kako radio da ljudi koji prate pokusaju da se pozabave svojim tockovima. pozzzzzz bbbrrrrrmmmmmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kada treba nekome balansiranje gume za skutere a precnik osovine je manji od 14mm,posto je osovina citavih 200e i niko je nema! Odete do Centra Tadic i centrirate gumu za 300 din! Decko iz centra Tadic ce uspesno i ljubazno da vam centrira ako to sami niste sposobni kao Ja! Ako ima neko neko pitanje,slobodno da pita! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan sta je u vezi sa zbicama za vece motore jel radi neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan sta je u vezi sa zbicama za vece motore jel radi neko Ovo i mene zanima ako neko radi u BG. Znam jedino za Petar Pana malo severnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan sta je u vezi sa zbicama za vece motore jel radi neko Ovo i mene zanima ako neko radi u BG. Znam jedino za Petar Pana malo severnije. gde ti je to severnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Temerin... Peterpan, nas kolega sa foruma. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=profile;u=2306 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Jul 2, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan A ako se odlucis na varijantu da sam balansiras javi se i ti i svi zainteresovani za samolepive tegice, imam ih kamaru. Evo ja se javljam za te samolepljive tegice.Ali pod uslovom da mi pravis drustvo dok balansiram kotac na Vespi, treba samo da srces sokic koji dolazi u robno-robnoj razmeni za tegice. Ili pivo ili sta god... `fala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4238 Napisano Jul 7, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56770.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Temerin... Peterpan, nas kolega sa foruma. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=profile;u=2306 jel moze sve vrste od tockova tj sa zbicama da radi... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne posaljes PM coveku i pitas ga? Pitanje da li ce videti ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 9, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam video temu. Hvala Fibra! Mogu odraditi uglavnom sve tockove. Popravka jedino moze da potraje ukoliko je u pitanju neki specifican tocak, odnosno zahvali neka specificna zbica. Moj broj telefona je 063/7-005-145. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ika990 0 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Caggiva Freccia Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zna li neko gde moze da se izbalansira zadnji tocak...u blizini okolini Nisa,Zajecara...treba mi balansiranje za Caggivu Frecciu 125....rucno balansiranje je od pomoci ali bih ipak hteo i ovako da proverim....Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...