NenadKV 25 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Avgust 28, 2011 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda,to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 6, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan motor snova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 6, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan @NenadKV Đe ga nađe, ovako plavog, skockanog....mmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto zanimljivo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Moj Tdm ako neko zna da ubaci slike da ne bude link neka uradi ja neznam (hvala) http://imageshack.us/g/707/sdc11764c.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano April 28, 2012 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy Dorchol 4 Napisano Maj 2, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR800 VTEC (RC46) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam od juce ponosni vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Johnns 5 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HD Sportster Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da kaze koliko tacno kosta registracija? (npr. 2000. god. 850 ccm) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan U Temerinu za 1993 850 22 000dinara bez tehnickog,za novijeg 1996 850 25 i nesto zaboravio sam koliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy Dorchol 4 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR800 VTEC (RC46) Prijavi odgovor kao problematičan Mene je na Dorcolu, centar boban, registracija sa novim tablicama, saobracajnom i tehnickim izasla 22500. Obavezno uzmi basler osiguranje jer ti je onda tehnicki 500din umesto 1500din a samo osiguranje je jeftinije od dunava... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 12, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Krajem aprila nesto sitno preko 20000, s timda mi nije trebala nova tablica i saobracajna za `99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 13, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan matory "Nije baš idealan primerak. Kada prodje sezona pada farbanje felni 100%, a i promena ovih buljičastih nalepnica. Ako imate predloge za boju felni pišite." Evo mogao bi da uradiš ovo pa da nam javiš valja li i koliko para i sl... http://www.kupujempr...02360-oglas.htm i moj motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 18, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo konačno i fotografija našeg novog ljubimca. Nikako da stignemo da ga uslikamo Da ovog vikenda nismo bili na vožnji mislim da naš TDM još uvek ne bi bio uslikan. Ko hoće može i da proviri u putopis Kom obojci, kom obronci A sad nekoliko fotki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jun 19, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Evo konačno i fotografija našeg novog ljubimca. Nikako da stignemo da ga uslikamo Da nije bilo potpisa na slikama, zaKLEo bih se da je ovo Dakijev TDM. Jeste li se dogovorili čija je crrrna, a čija beeela strana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 19, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego što smo krenuli bili smo u dilemi kojim motorom da idemo na vožnju. Belim koji je Bandolera kupila ili crnim koji je bio moj izbor Odlučili smo da krenemo sa oba, najbolje je tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Johnns 5 Napisano Jun 19, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HD Sportster Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama u vezi sa registracijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Jun 19, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Gdje da predstavim svoj motor ? Novi sam u svemu ovome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 19, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa baš ovde, dobro ti ide...pozzzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego što smo krenuli bili smo u dilemi kojim motorom da idemo na vožnju. Belim koji je Bandolera kupila ili crnim koji je bio moj izbor Odlučili smo da krenemo sa oba, najbolje je tako. Ima se, moze se. Sve cestitke, i sa srecom da se vozite. A i primeceni ste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 20, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno!!! E tako ti je to moj Dane kada kupiš crno - beli motor koji apsolutno odgovara našoj prirodi - kao da ga je prethodni vlasnik, Daki, kada ga je sređivao za svoju dragu i sebe ustvari sređivao u perspektivi i za nas! - Yin i Yang ( Jin i Jang ) je filozofski koncept koji potiče iz drevne kineske filozofije i metafizike i opisuje dve glavne suprotstavljene, ali komplementarne sile koje se mogu pronaći u svim predmetima u svemiru..... simbolizuje dvojnosti u prirodi kao što su primjerice: svetlo i tama, muško i žensko načelo, visoko i nisko, toplo i hladno. Jin Jang je dakle simbol suprotnosti ali ne na taj način na koji mi mislimo vec suprotnosti koje se harmonišu.Ovaj naš svet je baš tako napravljen- nama se čini kao dualan- crn i beli mada nije ni crn ni beli.... već je harmonija ove dve sile! Za njih dvoje je ova priča potpuno pogođena a Boga mi i za nas apsolutno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14857 Napisano Mart 8, 2013 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mali face lifting preko zime i evo rezultata! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlazar 2 Napisano Mart 12, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo moze aždaje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 19, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan novi izgled mog starog TDM-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Mart 20, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je ispalo Dobro izgledaju crne felne... mnogo bolje od crvenih Radio si i plastifikaciju volana i tegica? Trebalo bi da radim pocetkom Aprila u Dragonu auspuhe kao tvoje... zvuk tvog TDM-a me odusevio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...