Jump to content

Moto Zajednica

Goxy Dorchol

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Goxy Dorchol

  • Rođendan 17.10.1979.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda VFR800 VTEC (RC46)

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Goxy Dorchol's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Pa tako bi trebalo da bude... Hvala na odgovoru.
  2. Meni je istekla registracija 9.04.2018 da li to znaci da i ako ne registrujem motor do 9.04.2019 necu morati da menjam tablice i saobracajnu?
  3. Zivim 200m odavde i svakodnevno prolazim kroz ulicu i ovu raskrsnicu. Problem se verovatno desio na delu pred raskrsnicu gde ulica sa 2 trake prelazi u 3 trake. Motociklista je verovatno drzao desnu stranu i ranije se ukljucio u desnu traku a automobil koji je verovatno kasnije skontao da postoji i desna traka za desno krenuo prestrojavanje bez da pogleda desni retrovizor i preko ramena.
  4. Molio bih za malu pomoc... Ako neko ima originalni top case za VFR800 V-TEC 2002- zamolio bih ga da mi slika ove zavrtnje i podloske na ploci. Nesto mi tu fali ili je pogresno namontirano. Hvala unapred!
  5. Nazalost i moje drusto i ja smo danas bili na mestu nesrece, mozda 5min nakon sto se desilo... Sta reci, uzasna scena... Dok nije dosla policija neki automobili ne zeleci da cekaju zavrsetak uvidjaja su prolazili preki mesta nesrece i pored tela. U najmanju ruku vrlo bezosecajno. Da napomenem da nas je jedan od tih vozaca automobila ludacki preticao u tunelu!
  6. Vozio sam danas jedan GSX 750F i vec posle 10ak minuta voznje osetio sam trnjenje ruku usled ocigledno jakih vibracija na rucicama... Da li je ovo normalna pojava ili nesto nije u redu sa motorom? Mozda tegici?
  7. Od skoro imam par Sencor SMR600, u pitanju je PMR varijanta Brondi FX Dynamic, Voxtel mr 950, Binatone Action 950 itd. Sada mi trebaju slusalice sa ptt tasterom. Cackao sam malo na ebay-u i nasao ovo: http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Helmet-PTT-Headset-Earpiece-for-Ham-Radio-for-Motorola-Radio-2-5mm-/190897192563?pt=US_Radio_Comm_Headsets_Earpieces&hash=item2c725bfe73 Moje pitanje je da li ovaj Headset odgovara i za Brondi, ako ne sta da trazim? Takodje mi treba shema za vezivanje slusalica, mikrofona i ptt tastera za brondi ako neko ima.
  8. Mislim da je 0.3 kao i sa B, neka me neko ispravi ako gresim...

  9. nisu normalni panduri.koliko promila je dozv.za motoriste ?

  10. Zaustavi me sad pandur ispod brankovog mosta u karadjordjevoj i uradi mi covek alko test u 3 popodne?! :) Kaze akcija provere motorista na alkohol :o

    1. Prikaži prethodne komentare  4 more
    2. bracabgd

      bracabgd

      Па реално, кад је неког зауставио пандур док је био на мотору да дува????

    3. DaliborBP

      DaliborBP

      Mene je na automatiku zaustavio pre 4 godine :)

    4. GagiBgd

      GagiBgd

      eto ti sad :)

  11. Mene je na Dorcolu, centar boban, registracija sa novim tablicama, saobracajnom i tehnickim izasla 22500. Obavezno uzmi basler osiguranje jer ti je onda tehnicki 500din umesto 1500din a samo osiguranje je jeftinije od dunava...
  12. baš dobro što si iskopao ovo sa 4511, nego jesi li isprobabao ovaj spoj i uverio se da radi? Probano i radi! Proslog vikenda drugar mi je izvukao kontakte sa senzora, sada mi ostaje da rasturim plastike provucem kablove povezem elektroniku i postavim led displej na zgodno mesto oko table. Postavljam slike kada bude gotovo...
  13. Ovo je resenje! Ima na ebay-u za 15e + troskovi aj javi ako hoces da uzmemo zajedno bice nam jeftinija postarina
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja