Stojke 1 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Motor je Suzuki GS 500 E 1995 god... Cuje mi se neko klaparanje iz masine samo na ler gasu, kad je zagrejan, pretpostavljam da je lanac bregaste (nisam siguran)... Sta da preduzmem po pitanju ovoga? Da li moze da se dotegne lanac bregaste na ovom motoru ili mora da se kupi nov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe je automatski španer. Verovatno se istrošila opruga, pa kuka da se menja. Kolko vidim, kod tebe je isti sklop kao kod mene... a za moj bajk kažu slobodno da se istegne malo opruga ručno kao quick-fix. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe je automatski španer. Verovatno se istrošila opruga, pa kuka da se menja. Kolko vidim, kod tebe je isti sklop kao kod mene... a za moj bajk kažu slobodno da se istegne malo opruga ručno kao quick-fix. Sta podrazumevas pod tim QUICK-FIX ??? I sta mi to kuka da se menja, opruga, automatski spanel ili lanac ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 17, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Lanac. Moraces da menjas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 17, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju dva cilindra, sa zadnje strane se nalazi spaner, pricvrscen sa 2 shrafa za cilindre. (jedino ispupcenje sa zadnje strane cilindra). Izmedju ta 2 shrafa ima jos jedan u sredini (na vrhu ispupcenja). Odvrni njega. Zabodi mali shrafciger (plosnati) u rupicu. Upali motor. Sada cujes cangrljanje. Okreni lagano srafciger u smjeru kazaljki na satu. (ne upotrebljavaj silu, sa dva prsta) Okreci dok ne osjetis da otpor raste ili cim cangrljanje umukne. Ako umukne, izvadi shrafciger i pusti malo motor da radi. Mozes tu i tamo malo odvrnuti gas. Ako se cangrljanje vrati, znaci da se spaner ponovo otpustio, sto znaci da je pokvaren, sto znaci da moras da ga promjenis. Zahebi istezanje opruge. Ako nemas para za novi, prepravi taj u "rucni model" (ali to je druga tema). E, sad...novi spaner rijesi problem, ali ti to ne govori nista o stanju lanca (da li se izduzio). Za tu dijagnozu moras skinuti lanac, pa izmjeriti. Ili mozda ima neko strucniji da ti kaze simptome dotrajalog lanca bez skidanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju dva cilindra, sa zadnje strane se nalazi spaner, pricvrscen sa 2 shrafa za cilindre. (jedino ispupcenje sa zadnje strane cilindra). Izmedju ta 2 shrafa ima jos jedan u sredini (na vrhu ispupcenja). Odvrni njega. Zabodi mali shrafciger (plosnati) u rupicu. Upali motor. Sada cujes cangrljanje. Okreni lagano srafciger u smjeru kazaljki na satu. (ne upotrebljavaj silu, sa dva prsta) Okreci dok ne osjetis da otpor raste ili cim cangrljanje umukne. Ako umukne, izvadi shrafciger i pusti malo motor da radi. Mozes tu i tamo malo odvrnuti gas. Ako se cangrljanje vrati, znaci da se spaner ponovo otpustio, sto znaci da je pokvaren, sto znaci da moras da ga promjenis. Zahebi istezanje opruge. Ako nemas para za novi, prepravi taj u "rucni model" (ali to je druga tema). E, sad...novi spaner rijesi problem, ali ti to ne govori nista o stanju lanca (da li se izduzio). Za tu dijagnozu moras skinuti lanac, pa izmjeriti. Ili mozda ima neko strucniji da ti kaze simptome dotrajalog lanca bez skidanja? Sudeci po ovom, postoji resenje... Meni je motor radio dobro, ali pri kraju prosle sezone pocelo je da mi se cuje neko lupkanje, kad se motor duze vozi po gradu (semafori, verovatno visa radna temperatura), ALI SAMO NA LER GASU.... E kako vreme prolazi pocinje sve vise da se cuje taj zvuk, pa i nije potrebno da se motor mnogo zagreje da bi se culo isto lupkanje. ISTI PROBLEM IMA DRUGAR NA ISTOM MOTORU... Znam gde se nalazi spanel, SAMO STO U MOM SLUCAJU IZMEDJU ONA 2 SRAFA KOJA SU VEZANA ZA CILINDRE, NEPOSTOJI NIJEDAN U SREDINI, POSTOJI SAMO NEKA RUPICA PRECNIKA 3-4 mm, A VEROVATNO TREBA U NJU DA SE ZAVUCE SRAFCIGER ??? ??? ? RECI MI JEL TO ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Cujes bregaste kako lupkaju jer imaju mali slobodan hod. Kada se dobro zagreje motor i zvuk pojaca, nagni ga skroz na levu stranu i vidi da li prestaje. Na nekim serijama to ne moze da se spreci ni novim lancem/dotezanjem, najgori su 2004. i 2005. godiste, prvi spanci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je verovatno automatski zatezac lanca... http://gs500e.free.fr/entretien/carb_valves_chain/download/tensioner2.jpg Zavrtanjem onog srafa u sredini ne postize se nista jer se sraf uvek vraca u pocetni polozaj.... Ima ovde nesto o tome http://gs500e.free.fr/entretien/carb_valves_chain.php SAD NE ZNAM STA DA MISLIM, DAL JE LANAC, SPANER ILI SLOBODAN HOD U BREGASTIM OSOVINAMA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel zvuk prestaje kada negnes motor na levu stranu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel zvuk prestaje kada negnes motor na levu stranu? ISTINA, prestaje da lupka.... Pa do cega je to? Sta da radim da resim taj problem...Spaner mi je dobar, skidao sam ga i radi kako treba... Ponavljam...nisam imao tih problema...od skora je pocelo da lupa, i svakim danom sve jace i jace, ali samo kad je zagrejan i na LER GASU se cuje, preko 1500rpm se ne cuje nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako spaner radi i duzina lanca nije izvan granica, ne mozes nista da uradis, mnogi imaju taj zvuk i voze tako, nekima se pojavi cak i u prvih par hiljada km. Dakle proveri lanac i spaner, ako je sve ok zatvaraj i vozi. Jedno od resenja je stavljanje bregastih od modela 2006+, ali to je preskupo. (~500evra) Mozda neko iskusniji zna za neko bolje resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako spaner radi i duzina lanca nije izvan granica, ne mozes nista da uradis, mnogi imaju taj zvuk i voze tako, nekima se pojavi cak i u prvih par hiljada km. Dakle proveri lanac i spaner, ako je sve ok zatvaraj i vozi. Jedno od resenja je stavljanje bregastih od modela 2006+, ali to je preskupo. (~500evra) Mozda neko iskusniji zna za neko bolje resenje. A to oko nakretanja na levu stranu, to resava problem, a da li to nakretanje resava problem i kad su nekom lanac i spaner losi... ?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo. Bregaste se cuju tuplje, kao, klak, klak, klak, pauza, klak, klak, kalk Lanac bi trebao da zvecka i cangrlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 8, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Lanac bi trebao da zvecka i cangrlja. +1 ide mi na zivce cangrljanje...pozabavicu se problematikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo. Bregaste se cuju tuplje, kao, klak, klak, klak, pauza, klak, klak, kalk Lanac bi trebao da zvecka i cangrlja. E resio sam problem, skinuo sam poklopac glave i na jedonoj od bregastih sam zamenio neku podlosku koja se stanjila vremenom, a tu se inace i pojavio luft... Vratio sam sve na svoje mesto, upalio i sad motor radi bas kako treba.... Podloska me je kostala 100 din kod strugara.... ;) Ako neko ima slican poblem, nek se javi...lako se resava i ne kosta nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo pazi da nije predebela podloska, ne bi bilo lose da posle nekog vremena proveris da ne jede glavu. Bilo bi dobro da je podloska od aluminijuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 20, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno o kakvoj podlosci se radi. Gdje stoji i kako izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Washer, ide na bregastu osovinu sa jedne strane. Na novim modelima ide i sa druge i stavlja se talasasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Koja mu je funkcija? bregastu mozes da gledas sa svih strana pa koja je "prava" strana? Kod lancanika? Sa strane? Ispod? Iznad bregaste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5398 Napisano Jun 20, 2010 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel to ovakav zvuk? http://www.youtube.com/watch?v=w0UK0A3iHT4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 20, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel to ovakav zvuk? Ovo mi lici na spaner. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Koja mu je funkcija? bregastu mozes da gledas sa svih strana pa koja je "prava" strana? Kod lancanika? Sa strane? Ispod? Iznad bregaste? Moj suzuki je sa 2 cilindra i lancanik je na sredini bregaste, a podloska se nalazi s'leve strane (gledajuci iz pravca karburatora prema masini). Sluzi kao aksijalni lezaj i popunjava luft izmedju bregaste i lezaja bregaste... Upravo u tome je i bio problem, sto se stara podloska stanjila i pojavio se taj luft, da je bregasta od usisnih ventila imala neki slobodan hod levo-desno. Kad sam stavio novu podlosku, taj luft je nestao, a samim tim i onaj zvuk na ler gasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kada obracam vise paznje na zvuk,primecujem da zvecka i tokom voznje! Znaci nije samo u malim obrtajima i ritam hvata oko 1500 pa nadalje Skidali smo poklopac iznad bregaste,sa strane poklopac zupcanika radilice i skinuli spaner i kada ne deluje spaner na lanac i ja ga malo povucem ka unutra a "lufta" koliko hoces.... Spaner podmazao u slucaju da je zakocio i kada ga vratim(u smeru kazaljke na satu i pritiskom nadole) i kada izvucem srafciger,spaner se lepo vrati (izbaci). Bez spanera kada se lanac (koliko je labav) rukom podigne sa lancanika bregaste,ostaje mesta da se lancanik okrece sa vrlo malim dodirivanja sa lancem umesto da nema sanse (bar mislim da je tako). Nov lanac je 85 eur http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56328.msg851695#msg851695 Vratili sve na svoje mesto ali nismo vadili klizace jer i oni znaju da se poderu (ali za to su sanse male) ali brzopleto se nismo ni setili da ih prekontrolisemo. Najvise mi nije jasno da makina sa 28 000km ima problem istegnutosti lanca jer gde god procitam isti problem se javlja od 50 000 pa ... ali ajde,desava se Imam u planu da teram kod majstora(ai da pokusam kod pravog,koliko-toliko) Cuo sam za Radeta kocku pa cu oterati kod njega da da dijagnozu koja trenutno predstavlja najveci problem. Bas bi voleo da je ta podloska ali nema sanse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Sad kada obracam vise paznje na zvuk,primecujem da zvecka i tokom voznje! Znaci nije samo u malim obrtajima i ritam hvata oko 1500 pa nadalje Skidali smo poklopac iznad bregaste,sa strane poklopac zupcanika radilice i skinuli spaner i kada ne deluje spaner na lanac i ja ga malo povucem ka unutra a "lufta" koliko hoces.... Spaner podmazao u slucaju da je zakocio i kada ga vratim(u smeru kazaljke na satu i pritiskom nadole) i kada izvucem srafciger,spaner se lepo vrati (izbaci). Bez spanera kada se lanac (koliko je labav) rukom podigne sa lancanika bregaste,ostaje mesta da se lancanik okrece sa vrlo malim dodirivanja sa lancem umesto da nema sanse (bar mislim da je tako). Nov lanac je 85 eur http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56328.msg851695#msg851695 Vratili sve na svoje mesto ali nismo vadili klizace jer i oni znaju da se poderu (ali za to su sanse male) ali brzopleto se nismo ni setili da ih prekontrolisemo. Najvise mi nije jasno da makina sa 28 000km ima problem istegnutosti lanca jer gde god procitam isti problem se javlja od 50 000 pa ... ali ajde,desava se Imam u planu da teram kod majstora(ai da pokusam kod pravog,koliko-toliko) Cuo sam za Radeta kocku pa cu oterati kod njega da da dijagnozu koja trenutno predstavlja najveci problem. Bas bi voleo da je ta podloska ali nema sanse Ja sam takodje skidao spaner, jer sam morao da raspustim bregastu....Tada je lanac bio toliko labav da sam lepo podigao bregastu i zamenio podlosku, a lanac se nije ni pomerio sa lancanika. A kad sam vracao spaner, tj kad sam ga namontirao, lanac se zategao toliko da izmedju bregastih na duzini od 10 cm gore-dole ne moze da radi vise od 1-2mm.... A ta podloska kad zeza, bregasta osovina ima lufta levo-desno i to je lako uociti. Barem je kod mene bilo tako... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 18, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Zar je toliko skup lanac, 85€? Ima li negde preko da se kupi za manje pare? Koja je cena spanera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...