DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nisam dosad pisao u ovim temama... :-[ nadao sam se da je vest pogresna! najiskrenije saucesce porodici :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dragan je bio porodični prijatelj, ljudina! Uvek nasmejan, uvek spreman da pomogne. Šta god da zatreba on je bio tu. Ne mogu da verujem. Počivaj u miru. Saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Maj 9, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Diskutovao sam sa njim u raznim temama (na forumu). Često smo imali suprotna mišljenja o nekom problemu ili događaju. Ipak mi obični smrtnici upravljamo samo motorima i drugim "prizemnim" stvarima. Sudbinom i svetom upravlja neko ili nešto mnogo jače i veće od nas. Draganu želim široke nebeske staze. Rodbini i prijateljima moje duboko saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo bili na skupu u Koceljevi kad se culo da je jos neko nazalost poginuo na magistrali Valjevo Sabac...dokle vise ? Ova godina je bas ruzno pocela... Iskreno saucesce porodici,pocivaj u miru kolega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan skoro se Dragan javio na forumu u vezi mojih auspuha za Varadera...on je jednim delom zasužan što sam odlučio da kupim LeoVince izduve za moj motor. Još uvek su mi u glavi njegove reči, citiram: "E Sloperu,Kakvu ti muku imas.Potpuno te razumem,kupuj kako znas i umes jer svaki put kada sednes na motor bices jos srecniji.Sreca nema cenu.Ja sam kupip Akrapa i kada ga cujem smejem se oko glave,puno mi srce" Mnogo mi je krivo i žao što Dragan nije više među nama :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( saučešće rodbini :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 9, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iako ga ne znam licno, razmijenili smo po koju ovdje, sto je dovoljno da shok bude poprilican. Citam poruku za porukom i cekam njegov "demanti".... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuuh.... i ja sam sa njim razmenio par rečenica ovde i strašno mi je što ovo čujem Najiskrenije saučešće rodbini i prijateljima :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Maj 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je kad čoveka virtuelno upoznaš, dopisuješ se, menjaš mišljenja...još samo da smo se i lično upoznali siguran sam da bi pričali kao da se godinama znamo.... Neka su ti laki putevi nebeski, druže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta napisati...Ne znam momka, ali to ne menja stvari..ovakve vesti su uvek tmurne... Dragane, siroki ti putevi nebeski... Porodici i prijateljima iskreno saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MunjaV 1 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao priliku lično da ga upoznam, u četvrtak me je bodrio, a danas ga nema medju nama, još uvek ne verujem. Tragedija, nemam reči... Iskreno saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ako se to desilo kod kamenoloma kako kazu sigurno je isklizao na onoj prasini od mlevenog kamena uvek je ima natom delu puta cak je iza auto opasno pogotovo kad orosi kisa cuvajte se na toj denici puta za valjevo iskreno saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 9, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nek su mu siroki putevi nebeski.... :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aero 0 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zr Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko sta se dogodilo? Od sinoc ne mogu da se sastavim, jos kad je Uff rekao: pa sad je neko logovan pod tim imenom, ponadah se, a onda se setih da sam ja stalno ulogovan, i bio bi jos par dana, verovatno... Lose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko sta se dogodilo? Od sinoc ne mogu da se sastavim, jos kad je Uff rekao: pa sad je neko logovan pod tim imenom, ponadah se, a onda se setih da sam ja stalno ulogovan, i bio bi jos par dana, verovatno... Lose... da ali on nije stalno ulogovan vec je se ulogovao 10 minuta pre postavljanja mog posta.. robina verovatno, mada sam se ponadao da su pogresili i da je to ipak on ziv i zdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan crn vikend za bajkere u srbiji....Neka pociva u miru. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan strašno. Saučešće.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Maj 9, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je zao Dragana, neka pociva u miru. Da li se znaju detalji nesrece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( Saucesce porodici :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Maj 10, 2010 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je tesko kada cujem da je neko od nas na dva tocka poginuo, ali je posebno tesko kada je to neko cije sam postove citao i koga sam makar preko foruma upoznao... Neka mu je laka crna zemlja... :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 10, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas!!! Saucesce prodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...