Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha XT 600 TÉNÉRÉ

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 167 postova
  • Motocikl: CRF 450

dobro je ako ima anlaser.....al to nije to....pravi enduro=kurble.....moj kad je hladan 2-3kurblanje i pali...ak je radio na 1. kurblanje pali....al hocu da stavim anlaser...moj je nekad imao..... al je neko skidao :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Evo kako sam ja svoju nakazu unakazio, mozda pokupis neku ideju.

iz ove

index.php?action=dlattach;topic=41805.0;attach=114728;image

u ovu

dddddd.jpg

bw-1.jpg

fabricki mi svidja....a i hocu da ofarbam moji za fabricku plavu ili belu...al taj sa kawa plastikama mene ne svidja....veoma je gore rep....a ostalo ajde....meni vise svidjaju one stare hard enduro motore kao i xt,tt....a ovaj zeleni je tvoj?

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Taj zeleni je crveni  , tacnije kad je bio crveni dobio je ime Govece. Jedini ruzniji motor od Afrike 

• XL, 460 postova
  • Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i

Taj zeleni je crveni  , tacnije kad je bio crveni dobio je ime Govece. Jedini ruzniji motor od Afrike 

Ма дајте, па који је то мотор ружнији од Африке???

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: R6 2005

E blago tebi ti bar imas satove  ;D

Ako neko ima jedne viska pa mu netrebaju ili neke pojeftino da i ja stavim na svoju tenericu bio bi mu vjecno zahvalan  ???

e owako...pitacu drugovima za satove :D...ima nekoliko ko je iz madjarske i tamo ima puno otpad...a meni treba neki zadnji lancanik oko 48-50zuba....i bocna plastika kod auspuha al sa druge strane....vozio sam drugovog tt-a..on ima prenos 14-50 al nenormalno ide..a na moj je 15-40....:C

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: R6 2005

E ovako ljudi, nabavio sam satove, cajgere za Yamahu, nisu od tenere samo znam da su od yamahe i da rade  ;D

Problem je sto nemam sajle da ih povezem... Moze li mi neko objasniti jeli dzek ili saraf, ulaz, kako god, na masini(obrtomer) i na prednjem tocku(km sat) standardan kod svake Yamahe ili ima neku svoju oznaku, sifru po kojoj da je nadjem?? Procitao sam sve moguce manuele ali nema ni u jednom nista o tome...

Nasao sam majstora koji pravi sajle ali tu su mi samo cajgeri a masina mi e daleko pa neznam kako da mu objasnim sta da pravi kad neznam da li su ti ulazi isti kod svake Yamahe??'  ??? >:( ???

Sliku satova ne mogu da ubacim nesto nece  :'( :'(

neznam dal su iste al samo tako moze da te pravi kad doneses mu masinu...najlakse tako moze...

....probao sam kako pali motor najlakse...kad je hladan pali iz 1.-2.ge kurblanja...

....ka ne radi dekompresor, mislim kad je dole kurbla...trazim kompresiju(kad je tvrd) onda pustim gore kurblu da ukljuci dekompresor i oodna jedan veliki kurblanja i ide...samo saug treba da dobro stoje....

ovako izgleda:

http://yfrog.com/16prismimg2007z

i josh jedno pitanje...gde mogu da nabavim zadnju lancaknik 47-48z? i prednji 13 i 14z? i neki dobar lanac? i koje su cene?

to neznam...al kad cu jsoh jednom putu skidati onda cu izmeriti....a od km sata neznam...nekog dana skidacu da namazim....i dakle si ti?

• U prolazu, 6 postova

I JA, I JA, I JA IMAM KAMILU  ;D i vala jasem je vec 4 dobre godine bez milosti, ali posto sam srbenda po pitanju vozila (vozi dokle god ikako ide)

sada vec imam po neki problemcic. POMAGAJTE!!! gde da nadjem levu bocnu plastiku? imam moju, al je skroz pokrsena, mislim da joj spasa nema...

zatim, zadnji amortizer, zapravo samo opruga je dosta oslabila i spala, imate li neki predlog, sugestiju, kako to da sredim, jer bi da stavim neku malo jacu, da drzi motor vislje, i kada ja sa 100 kila sednem. ima jos, ali nije mnogo hitno, bitno da mi je agregat u odlicnom stanju, sem sto sada ima samo kurblu, pa udri, al ne zalim se  ;D

• Ol' dirty bastard, 618 postova
  • Motocikl: TDM

Drive i Atozz vi da se upoznate live obavezno.Tu ste u komsiluku,a vasi motori se odavno znaju.Atozz kupio od mene,a Drivee od mog kuma.  :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja