Vlada GS 190 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ali ipak da idemo na ovu voznju kada se stabilizuje vreme. Mnogo je lepa, i stvarno ima sta da se vidi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jos uvek ZA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 7, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Što reče Arakis, sledeće nedelje je akcija dobrovoljnog davanja krvi. Ovu vožnju ćemo prebaciti za neki drugi datum jer je zaista lepa i vredi poći. Sve ćemo na vreme objaviti, bez brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E do mojega..Dva nasa clana koja mnogo njajuke a slabo voze sad ga ispuhashe..A slobodna subota placena 1,5l krvi... Povukli veze i zvali ministarstvo za turizam, kaze coek malo ljudi a za kishu nema veze kad je to bio problem.. Kad bi nas bilo bar preko 10? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro. Ovaj vikend ostaje Umag, a Dunav kad bude lepse vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 7, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Za svaku vožnju je najbolje da je lepo vreme. Ali za Dunav zaista treba da bude lepo i sunčano jer se inače pretvori u njesra i voziš da bi seo u kahvanu da jedeš a ne možeš da uživaš u svim lepotama kroz koje voziš. Poenta ovde je u prelepim krajevima kroz koje se vozi i kojih nema na drugim mestima u Srbiji. Zato treba sačekati lepo vreme i onda je užitak potpun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam hteo da idem, al sprecen ovaj vikend + cekam regler, tako da mi ovo pomeranje bas leglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mom sinu rodjendan u nedelju, pa zato nisam mogao da idem. I meni laknulo kada sam pročitao da se odlaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da je dosta nama laknulo sto se odlaze za drugi dan tura je super ja sam je inace planirao za august ali nije za zgoreg sa drustvom ici i ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 7, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 7, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ovog vikenda takodje bio sprecen. I ako taj put mogu da vozim kao misko ;D (vezanih ociju) - ne bih da propustim to zadovoljstvo da se ponovo vozim tuda. Prvo, zbog drustva i voznje u grupi jer je to za mene poseban dozivljaj. Drugo, Lalajko je u program ubacio Viminacijum - Busman i ja smo se provozali prosle godine i to zaista treba videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18361 Napisano Maj 7, 2010 Integrisan, 8459 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo u tim krajevima bili proslog vikenda. Sada je nastao i putopis: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54568.0 Ko nije bio, obavezno da ide! (ko je bio, obavezno ponovo ). PS: Viminacijum je fantasticno uredjeno nalaziste iz rimskog doba. Ne propustite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ej,narode, tek sada sam procitao da je voznja odlozena. Pa, eto, i meni je laknulo. Zamislite kako bi mi bilo super da veceras pred spavanje nisam otvorio ponovo ovu temu, i da smo VAS po ranijoj najavi cekali kod Golubackog grada??? Sada mi je stvarno laknulo, jer cemo se provozati Djerdapskom magistrlom, i necemo vas cekati u Golubackom gradu. Barem ne do sledeceg termina. PS: Laknulo je i mom zencetu, jer nije mogla uzeti slobodan dan za ovu najavljenu voznju, pa se nada da ce vise srece imati iduceg puta...XE XE XE XE- nada se... A usput me malo i poprckuje kako sam zamalo ispao "VEVERICA". POZZZ svima iz KLADOVA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 8, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, oprosticemo im, ipak se to ne desava cesto... Problem je veci..Paranemija ste rece Ciko O) Nemoj samo da resenje bude: s podkapom u menjacnicu ili postu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan @ VLAJKO: Otkud znas da sam iz te ekioe??? Ovi "moji" jos uvek cuce u CZ-u, u Bgd-u, i nestrpljivo cekaju da se dokaze da "nisu krivi". A stvarno i nisu- priznali su. Ipak, ako se ipak odlucite na tu varijantu- fantomke, macete, menjacnice, poste... i na kraju CZ, imam dobru vezu za obezbedjeno letovanje. Naravno, sa "ovima mojima". XE XE XE XE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da sacekam nov termin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da sacekam nov termin zeno ce ides?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujem novi termin. Ovu turu sam planirao da odvezem ove godine al nikako mi nije odogovaro ovaj termin, pa sam mislio da je odvezem solo. U novom terminu ocekujte mene(bagzi_obr) i devojku(jarick@). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nagovestaja kada bi bio taj novi termin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 12, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nagovestaja kada bi bio taj novi termin? + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 13, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nagovestaja kada bi bio taj novi termin? i ja i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 14, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je za organizaciju ove ture u skorije vreme problem sa terminima. Naime, 15.05. je DDK, sledeci vikend Delibatska pescara, onda KEPIN enduro vikend... Jedino ako neko smogne snage (i vremena) pa se upusti u to vikend pre relija. ;D Mada, to je stvarno tesko ostvarivo... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 14, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan pa deliblatska je mogla da bude usput,pa se lepo ispozdravljamo,jedni se vrate po planu a drugi nastave opet po planu,lagano put dunavske ture... a i kepin enduro je tematska voznja... opet bi oni koji neidu(citaj nevoze enduro)mogli da se organizuju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da onaj ko zeli da vozi dunavsku turu uvek ce staviti to ispred drugih tura koliko vidim ovo ce se prolongirati za jun mesec sto i nije tako lose sto se vremena tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 14, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan pa deliblatska je mogla da bude usput,pa se lepo ispozdravljamo,jedni se vrate po planu a drugi nastave opet po planu,lagano put dunavske ture... a i kepin enduro je tematska voznja... opet bi oni koji neidu(citaj nevoze enduro)mogli da se organizuju... U principu, mogla bi pescara da se doda u okviru dunavske ture, ali onda ne bi se islo na Homoljske planine, a i tu bi trebalo organizovati prelaz preko Dunava skelom sto, za grupu motora, nije zanemarljiv posao. U svakom slucaju, ture su definisane od strane organizatora i oni ih i mogu menjati. Mada sam misljenja da su lepo i kvalitetno osmisljene. ;D Sa druge strane Enduro voznja jeste tematska, ali opet, treba energije i vremena za organizaciju iste... ;) mislim da onaj ko zeli da vozi dunavsku turu uvek ce staviti to ispred drugih tura koliko vidim ovo ce se prolongirati za jun mesec sto i nije tako lose sto se vremena tice Ja sam vec vozio Dunavsku turu ove godine i svako moze da je odvoza u svojoj organizaciji. E sad, BJB zajednicke voznje imaju neku svoju draz, pa je tako lepo voziti i u njoj ovu turu, ali je mnogo lakse umetnuti voznju u neki prazan vikend nego pomerati nekoliko voznji i pretumbavati pola godisnjeg kalendara... :o A da ce se voziti, pa mora se... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...