sergio 2328 Napisano April 28, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, samo da vas obavestim da sam danas primetio veliku koncentraciju sobracajne policije na 2 tocka. 3 Policijska motora parkirana ispod gazele. Zaustavljali su kola (nisam video ni jedan motor), a posle sam u gradu video i jednog koji "krstari". Eto toliko od mene, mozda ce nekom ovaj podatak koristiti ... poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 28, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mene u NS vec zaustavio jedan KOLEGA na beverliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene u NS vec zaustavio jedan KOLEGA na beverliju Sta je hteo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 28, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mene u NS vec zaustavio jedan KOLEGA na beverliju Sta je hteo? Samo je pogledao da li je motor registrovan i da li imam kategoriju. dve sekunde je bacio pogled u saobracajnu i vozacku i hvala lepo i dovidjenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ispasce da filozofiram al ti su mi najgori.Stanem skini kacigu ,rukavice,nadji novcanik ,da bi on reko dobro je ,a ja izgubio 10 minuta da se raspakujem i spakujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ispasce da filozofiram al ti su mi najgori.Stanem skini kacigu ,rukavice,nadji novcanik ,da bi on reko dobro je ,a ja izgubio 10 minuta da se raspakujem i spakujem. A da je jos 35 stepeni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Mene su pre dva dana zustavili saobracajci na cukarickoj padini parkirali pezoa sa strane, zaustavili jedan skuter i mene. Kad je video da uredno stajem sa migavcem i imam opremu na sebi samo rece ti si sigurno regularan cim stajes, nije me smarao da vadim dokumenta. To mi je prvi put da me zaustavljaju obicni saobracajci kad sam na motoru, jesu li i vas zaustavljali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan momci sta ja da kazem izlazim iz kuce tek sto sam ga upalio zaustavlja me motorista ja nemam A i ides ma nsud ovih dana sa 16 god ali imao sam psp valjda nadaqm se ce da me puste sa opomenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan jos zivim na banovom brdu ima ih tu pazi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 873 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam u novinama juce-prekjuce da je u toku akcija policije u vidu pojacane kontrole saobracaja. Posebno ce obratiti paznju na prekoracenje brzine. Mislim da traje nedelju-dve ili tako nesto. Sezona lova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano April 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas kod Buvljaka na NBgd idem nekih 60 na sat, opušteno, kad vidim u retrovizoru beli BMW, policijski. Priđe mi, vozimo se uporedo, ja ga pogledam, klimnem glavom, on klimne meni glavom i ode A lep li je onaj 1150, k'o lutka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam u novinama juce-prekjuce da je u toku akcija policije u vidu pojacane kontrole saobracaja. Posebno ce obratiti paznju na prekoracenje brzine. Mislim da traje nedelju-dve ili tako nesto. Sezona lova ;D tacno tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan U zadnja 2 dana zaustavili su me 5 puta....jednom interventna...rekose da su dobili posebne instrukcije da kontrolisu motocikle..... Toliko puta nisam zaustavljen u zadnjih 10 godina.... Doduse bilo je i komentara tipa izmedju njih "ovaj je sigurno regularan".....verovatno sto sam stao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 28, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kod Buvljaka na NBgd idem nekih 60 na sat, opušteno, kad vidim u retrovizoru beli BMW, policijski. Priđe mi, vozimo se uporedo, ja ga pogledam, klimnem glavom, on klimne meni glavom i ode .... Što mu nisi dao "mošu" ramenom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano April 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma i on je na dva uska točka kao i mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene juce zaustavi saobracajac na 300 m do moje kuce. Nije mi nista trazio samo je rekao "sto ti je lep motor" ;D Utome nailazi moj komsija sa Fergusonom, nema kabinu, nema rotaciju i dunuo 0,8, pisali mu tri prijave po raznim tackama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6426 Napisano April 28, 2010 Drug član, 3039 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, uopste mi nije zao tvog komsije. Malo mi je muka od onih na traktorima i od onog svega sto nam svakodnevno priredjuju po putevima svojim nemarom i bezobrazlukom. Vrlo ostro bih ih sve pricepio da se uvedu u neki red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 28, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Misom, treba da pojacaju kontrolu saobracaja ali poseban akcenat na traktore, pola ih nije registrovano, 90% nema odgovarajucu signalizaciju, izlaze sa blatnjavim gumama na put itd itd itd. Svake sezone traktori budu vrlo cest uzrok nesrecama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 28, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Misom, treba da pojacaju kontrolu saobracaja ali poseban akcenat na traktore, pola ih nije registrovano, 90% nema odgovarajucu signalizaciju, izlaze sa blatnjavim gumama na put itd itd itd. Svake sezone traktori budu vrlo cest uzrok nesrecama... Ovo stoji, al bese nesto tako pre nekoliko godina, pa se i seljaci pobunili. Rekli " ma sredicemo mi signalizaciju, al nam platite zito sto smo predali prosle godine ", pa ih ovi ostavili na miru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni 65 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan momci sta ja da kazem izlazim iz kuce tek sto sam ga upalio zaustavlja me motorista ja nemam A i ides ma nsud ovih dana sa 16 god ali imao sam psp valjda nadaqm se ce da me puste sa opomenom Ne bih da te plasim ali: Član 330. Kaznom zatvora od najmanje 15 dana i 14 kaznenih poena kazniće se za prekršaj vozač koji: 1) upravlja vozilom bez vozačke dozvole one kategorije kojom upravlja, osim u slučaju kada je vozačkoj dozvoli istekao rok važenja, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, uopste mi nije zao tvog komsije. Malo mi je muka od onih na traktorima i od onog svega sto nam svakodnevno priredjuju po putevima svojim nemarom i bezobrazlukom. Vrlo ostro bih ih sve pricepio da se uvedu u neki red. Ima tu logike Miso u tvom postu, i ja sam za, ali kad uzmes u obzir da je 80% traktora u Srbiji fabricki bez kabine, nasta se onda svodi novi zakon, nego na cistu otimacinu para! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 28, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Mene juce zaustavi saobracajac na 300 m do moje kuce. Nije mi nista trazio samo je rekao "sto ti je lep motor" ;D Utome nailazi moj komsija sa Fergusonom, nema kabinu, nema rotaciju i dunuo 0,8, pisali mu tri prijave po raznim tackama! ni ovaj nema kabinu , al zato ima kacigu ... a i rotaciju ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6426 Napisano April 28, 2010 Drug član, 3039 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Neka stavi sipku pa rotaciju, ako vec nece da popravi farove i stopaljke i da ne izbaci blato po putu. Za sve ove godine sam samo jednom video /u Vojvodini/ da je traktorista stao kad je izasao na put i lopatom sklanjao blato iza sebe koje je naneo na put. Jest da je stao na sred puta, neoznacen, naravno, ali se bar potrudio nesto. Ja bih im svima, umesto rotacije, uveo lopatu kao obavezan pribor i da ko ne pocisti blato za sobom, ostane bez dozvole, dugo, vrlo dugo. Isto bih im zabranio kretanje magistralnim putevima, kao i svima koji ne mogu da idu brze od 50 na sat, ili ako ne stane na svakih 100 metara negde sa strane /cim iza sebe primeti brze vozilo, a kamo li kolonu od pola kilometra/. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano April 28, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan +578643548 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 28, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-24-04-2010/motociklista-zakacio-policajca-pa-pobegao mozda su se razmileli zbog ovoga mozda ... a bolje da se nisu razmileli , onda ne bi doslo do ovoga ... http://www.dnevnik.rs/node/22134 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...