rale avg 2 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vstromic Prijavi odgovor kao problematičan Juce oko 17:30 Dzona Kenedija, raskrsnica odmah nakon glavne sa Bul. Mihajla Pupina (pravac ka paviljonima).Ispred mene tri automobila, isprekidana linija, kecem u preticanje jer je prvi opel astra dosao na lezeci i usporava preko njega. Dok sam usao u preticanje istog, on dolazi na pesacki koji je prazan i na onu staru foru ne gleda u retrovizor i daje signalizaciju u trenutku skretanja u levo ( tip je krenuo u levo a da nije po onoj zamisljenoj jos ni usao "kako treba" u raskrsnicu. Pokusavam da izbegnem i uspevam da izbegnem direktan ali ga cesem i PADAMMMMM...jbg....Oprema je majka, tako da sam pao meko (sreca nikoga u raskrsici) i nakon nekoliko sekundi ustao, proverio sebe i tipa i cicu u opelu i naravno odlepio. E sada...iskreno....nakon lezeceg imaju jos dve isprekidane koliko se secam, nekih 10 metara puna i pesacki....znaci po pravilima donekle je moja krivica, ali sam popizdeo jer sam u preticanju lagano bio nekoliko sekundi...ssvim dovojno da me vidi ako vec skrece i to ranije od normalnog ulaska u samu raskrsnicu.Da ne gresim dusu, tip je sasvim korektan (mada mu je cica izasla iz kola i prvo sto je pogledala je njen branik....ni da pita da li sam ziv) Covek preplasen koliko i ja, pita da li je sve ok, da li da zove hitnu......E sad, cekamo pandure....njih nema 40 minuta, mene pocinje da boli ruka...A uz mene je sve vreme bila Mina ili Nina bajkerka (nije Mina sa foruma) i dugujem joj sta god pozeli jer je cica lafcina.....stala je...skinula kacigu, parkirala i do kraja uvidjaja bila tu i konstantno pitala da nekako pomogne. Nakon njenog poziva odredjene persone, stizu panduri za 2 minuta, patrola, saobracajci, hitna koju nisam trazio iako su me pitalio....Sta ti je neka tamo persona. Odvezli u urgentni....nakon tri sata gips na desnu (lakat otisao).Puuuno hvala svim bajkerima koji su stali i pitali da li mogu da pomognu, a bilo ih je sigurno sest-sedam (osim dvojice celavaca na r-ovima). Hitman i Cvika su odvezli motor u garazu i hvala im do neba....i naravno mom disi Ninoslavu sto me drzao za ruku kod cika doce....OPREMA MAJKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6353 Napisano April 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12471 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam čuo za tvoj "slučaj" ali nisam znao ko je...hvala bogu da nije strašno, sam vidiš da bez opreme nigde! A za preticanje...bez sirene i blicanja nikad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano April 28, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si prosao bez vecih povreda. Jako dobro znam tu raskrsnicu jer zivim 50m odatle, nezgodna je. Traka kojom si isao u preticanje je iskljucivo za skretanje u desno ili polukruzno, i da je ovaj lik postovao to pravilo, ne bi bilo niceg. Ako si vec hteo da ga preteknes,trebao si ga, verovao ili ne, sa desne strane. Opet, tu se svaki cas uparkiravaju i isparkirtavaju ovi "sposobni" iz Contacta, pa je te dve isprekidane trake su non stop zauzete, pa ljudi imaju naviku da skrecu iz trake za pravo. Zelim ti brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14134 Napisano April 28, 2010 Integrisan, 7739 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporovak kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, Videh juce uvidjaj u komsiluku, posto stanujem (po Dzambovom metru) 10m od raskrsnice i sreca da nije bilo ni vecih povreda, a ni ostecenja. Bio sam tu kada je motor pomeran sa raskrsnice. Znam da mozda nije uputno, ali moram da kazem, preticanje automobila koji stoji ili je zastao u raskrsnici, a pri tome ne daje nikakav znak (od sebe) je rizik i kao sto vidis, Marfi je uradio svoje, auto je skrenuo, takodje, levo, jebiga, ajd vise srece (paznje) sledeci put. Nego, da ne otvaram novu temu, takodje u mom kraju videh jos jedan udes. Malo kasnije (oko 20:15) na raskrsnici kod starog Merkatora, videh grupu ljudi, odoren skuter i dvoja policijska kola sa upaljenim rotacijama. Ajde da vidim sta se desava... Skuter se kretao ulicom Goce Delceva iz smera Dunava prema paviljonima, a Dacia Logan u suprotnom smeru, ali je bila prestrojena za skretanje levo (prema Zemunu). U trenitku kada je skuter bio u raskrsnici, gospodja za volanom Dacie odlucila je da napravi polukruzno skretanje i da se vrati nazad pravcem kojim je dolazila (ali suprotnim smerom). Vozac skutera, sa kacigom u majci, je izgubio kontrolu, nije mogao da se zaustavi, nego je naleteo na trotoar, prevrnuo se i tom prilikom pokupio (neku) zenu sa dvoje dece. Koliko sam cuo nisu ozbiljnije povredjeni, a vozac skutera se zalio na neke bolove dok je davao izjavu policiji. I tako ... niko se nije bunio kad je Bog delio pamet. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Jel' bre, sto svi pisete Paviljoni malim slovom, pa nije to lepo ;D Salu na stranu, dobro je da nema tezih povreda. Brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zar nije pun naziv, tj pravilno, Paviljoni-Rodjaci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan kada sam ja ovako propustio motor na 2gom polaganju na B ... mene pandur obori ... uz komentar pa zgazi ga ko ga ... sta onda ocekivati od ljudi koji poloze uz takve komentare policije .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan automobil je duzan da se uveri da je sigurno za skretanje osim ako ga ne pretices u raskrsnici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ rale avg Sta si imao na sebi od zastitne opreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 28, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan @ rale avg Sta si imao na sebi od zastitne opreme? Air-bag ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan a sta je tacno sa laktom? brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan zar nije pun naziv, tj pravilno, Paviljoni-Rodjaci ? ;D ;D Ne to je citat iz filma Rane koji ocigledno nisi gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3320 Napisano April 28, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se brzo oporavis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 28, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Cuvaj se Rale! Ko da mi radi stampu, bre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale avg 2 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vstromic Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam privezao air bag (Hitmaneeee, Hitmaneeeee...) Polomljen lakat od udarca ali nije tako strasno kako zvuci, a od opreme standardno...Cizme, dobra jakna , Nolanka full face. Bike je za nepoverovati sasvim ok, polomljen levi migggggg, bar sa leve se istanjio od klizanja po asfaltu ali je muski odradio posao (znaci jos jednom ako mozete-obavezno ga odradite ), izvijena polugica kocnice, izgrebana maska. (e sada cu najzad da jaaaaaaaaaa pravim nalepnice za seeeeeeeeebe YOman ;D ). Imao sam ljudi srece jer nikoga nije bilo ni blizu raskrsnice, u suprotnom....... Sada jedino da ne bude ono- preticao si na pesackom, a mozda i u raskrsnici....bla bla ali nije bitno. Da sam jos uvek ziv i za tri sedmice eto mene opet ali pametniji. Jbg....Sve bi bilo ok da je tip samo bacio pogled na retrovizor, da je pre skretanja dao migu a ne u trenutku skretanja, i da nije sekao u levo dijagonalno kroz raskrsnicu (a ona prazna, a on kao kad je uslovno na semaforu pa da presece....jbg), i da je Messssssi dao gol... Sve jok na kraju krajeva i hvala jos jednom drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano April 29, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan E da je Mesi dao gol.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 69 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak želim, evo i ja posle akcodenta na mom motoru nemogu da vozim a prošlo je deset dana ko deset godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jbt...odem na 7 dana i ostavim te samog i odma pretices po paviljonima.. ;)..da si ti nama ziv i zdrav ..brzo da se oporavis..(da mozes da drzis misa u ruci.. ;D ;D)...a zeljezo ce da popravimo....aj na rehabilitaciju do mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale avg 2 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vstromic Prijavi odgovor kao problematičan BOOOOOOOOOOLI TEBE...... (mene stvarno boli :'( ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa tu kod kontakta svake sezone obore jedno 5 -6 komada ... prolazim tu svaki dan skoro i ne chudi me ... mada je zeznutija situacija kad ulazi riba i negleda iz sporedne ulice u tu raskrsnicu proshle godine video to 4 od 6 puta ista situacija , zena za volanom a motorciklista na trotoaru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...