Minibubica 43 Napisano Maj 15, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Maj 15, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pa jes kad ga ne vozi, mora biti takav, cu da ga vidim na 90k . Mare alal vera, jedan medju najboljim ako ne i najbolji..... Poslato sa JNY-LX1 pomoću TapatokaJa bolji nisam video.. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Maj 15, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nole Bg je napisao: Pa jes kad ga ne vozi, mora biti takav, cu da ga vidim na 90k . Mare alal vera, jedan medju najboljim ako ne i najbolji..... Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Vozim koliko obaveze dozvoljavaju. Uvek garaziran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor1975 2 Napisano Maj 30, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ko dobro poznaje Silver Wing 600. Citam da je to stabilan i okretan motor. Posedujem isti vec dve godine , ne vozam puno zbog ostalih obaveza. Nikako ne mogu da steknem osecaj sigurnosti na tom motoru. Pojavio se mali luft na zadnjem tocku. I prednja viljuska kad je zadrmam kao da mlati tocak. Pregledao sam vise puta nema nigde lufta i viljuske lepo spilaju. Ili je motor jednostavno takav. Ako je neko imao slicnih problema. Mozda je do malih tockova. Predlozite sta uraditi. Vozam motore 30 god. doduse veliki tocak. Unapred hvala. Pozdrav Bajkerima i sigurni putevi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Maj 30, 2020 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi. Tema za silvera vec postoji, pa nije bilo potrebe da otvaras novu. Strucniji neko vec ce se javiti ,da proba da resi tvoj problem. Dobro dosao na ove strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 4768 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ko dobro poznaje Silver Wing 600. Citam da je to stabilan i okretan motor. Posedujem isti vec dve godine , ne vozam puno zbog ostalih obaveza. Nikako ne mogu da steknem osecaj sigurnosti na tom motoru. Pojavio se mali luft na zadnjem tocku. I prednja viljuska kad je zadrmam kao da mlati tocak. Pregledao sam vise puta nema nigde lufta i viljuske lepo spilaju. Ili je motor jednostavno takav. Ako je neko imao slicnih problema. Mozda je do malih tockova. Predlozite sta uraditi. Vozam motore 30 god. doduse veliki tocak. Unapred hvala. Pozdrav Bajkerima i sigurni putevi!!!И да знаш да мотор није такав, ако ниси у стању да откријеш проблем онда иди код неког ко то ради.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano Jun 1, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo kako vam se svidja boja? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 2, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa crni Marko gdje na Hondu boju od Suzukija? Leleeee... Neće ti to upaliti kada završiš... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahaha @GuMi5 procitao sam nedje da je dobro protiv kradje, pa rekoh da je osiguram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 3, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha... Sve je moguće... Radujem se da vidim rezultat rada, mada sam, kao ljubitelj Silver Winga, malo skeptičan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Jun 3, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se moze uklopiti ova boja, sto bi rekli idealna za "otvaranje" slike. Svetlo sive felne u istoj boji fuzasteri i drzac za suvozaca, pozadi vec ima niklovane detalje (amorti, natpis, rozetna cunka), mozda bi i poklopac CVT-a prefarbao u sivu da se slaze sa ostatkom sive. Sediste bi preradio, neki drugi dezen, led sijalica u far, led pozicije napred da ne strci mnogo od oborenog svetla, vizir sa spojlerom, LeoVince SlipOn..... ufff sto bi ga namunjio da izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano Jun 5, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis umjesto sive ce vjerovatno sve ici u karbon hidrografiku, sjediste def ide malo "mladji" dizajn, vizir i leo davno kupljeni, a jedino mi deflektori hvale... Ako neko ima za prodaju ili zna gdje se mogu kupiti neka javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano Jun 5, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan I posto sam krenuo u neku prepravku volana, sto mislite o tome, meni nesto polozaj ne odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Jun 5, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko06 je napisao: @Satelis umjesto sive ce vjerovatno sve ici u karbon hidrografiku, sjediste def ide malo "mladji" dizajn, vizir i leo davno kupljeni, a jedino mi deflektori hvale... Ako neko ima za prodaju ili zna gdje se mogu kupiti neka javi... Samo napred, čekamo s'nestrpljenjem kako će biti. SW ima male točkove, još kad su u crnoj boji dođu još manji u oku posmatrača. Nekako mi greota ići na tamne boje sa tom lepom plavom Al opet, to je apsolutno tvoja stvar kako će biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 6, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nekako protiv malih točkova u tamnim bojama... izgleda kilavo... Kao neki dzabni kineski skuter da vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 6, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš deflektore na ebay-u, džaba.. oko 150£ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Jun 19, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dejanova makina, sveze kupljena za 1.9Ke model bez sonde po recima prodavca sve je sredjeno i spreman za sezonu standardna km za videti aku dobar kao i punjenje, kleme uredne svecice nove zardjali izbaciti, di fali umetnuti zabicu i straf ne obecava na dobro ipak je dobro, skoro je zamenjen usisna reb. guma dobra ulje u motoru sveze, dekla flisuje sredice se kad dodje vreme za servis antifriz u hladnjaku, crevima, termo grupi je jedan antifriz u prelivnoj posudi drugi prednji disk odlican zadnji takodjer, trag kocenja metala stare plocice imaju mesa, skripe, prednje imaju trag ulja iz amortizera umesto sinterusa ide organik neverovatno gde zaticem zaglavljen gornji lim, on treba biti na klizacu nema svrhe meriti ni na prednjoj nije nista bolje ulje reduktor taman za zamenu, CVT treba srediti jasan znak da je lezaj otvaran i krkana mast Koyo ce ga zameniti mnogo bas mnogo prljavstine iz kavcila je izasao oblak prasine, variator, rolnice sve puno, filter zacepljen zvono pregrejano, kais moze gurati jos neko vreme lamele imaju mesa, kvacilo ne hvata ravnomerno merenje ukopanost se ne slaze sa kilometrazom predjenom remen sa propelerom zameniti kad i kais + klizaci ovakvo ostecenje na radnoj povrsini dovodi do cepanja i pucanja kaisa rolnice odlicne Sumar sumarum kais moze jos nekih 5K, tad ujedno zameniti remen sa propelerom i klizace variatora. Lamele kad se potrose, utanje.... remont + obrada zvona + malossi bela cent. opruga opanci prepumpani djob dan sveze odrzavanog aj ziveli 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1605 39 Napisano Jun 19, 2020 U prolazu, 38 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Honda Silver Wing T 400 Prijavi odgovor kao problematičan ovakvo ostecenje na radnoj povrsini dovodi do cepanja i pucanja kaisa @Satelis misliš na ovu rupicu ili ogrebotine (ako dobro vidim). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Jul 4, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nenadova makina sveze kupljena prelivni sud rash. sistema prazan izbacen stari, G12 je sad unutra uvijeni strafovi maske ima lufta, znaci da je nesto krivo zabice Y mske napred patosnica je krojena pa lepljena auspuh je zakacen sa pogresne strane dole imbusi umesto 12-ca nemoz ni stajati sa fabricke jer je nosac malko ukrivo op ovo je trag vode, izgleda da je bio potoljen u vodi do odredjene visine ni unutra nije sjajna situacija filter dobar guma dobra fali straf 1 na poklopcu filtera slini desna dekla mot. ulje i filter napolje odviti nosac motora je bio dug i mukotrpan posao jos jedan pokazatelj da je "plivao" u vodi (jbg sliku srafova nemam) savrseno stanje, dobro je jos malo i gotovo tak i na drugoj strani dekla sredjena, spakovano sve, rucna nastelirana jer je bas imala luft nosac ispravljen sad je dosao na svoje al ne smem ostaviti ovako, predugacak je sraf ubacena deblja podloska, distancer koc. ploc. napred zamenjene, koc. tecnost dobra ulje iz reduktora, cuje se malko, zvuk slican zvizdanju CVT opet tragovi vode nemam vise sumnju kais je dobar pregrejano kvacilo nekad bese ne volim ih nikako pored svih zelja, napora, ferode na lamelama su stradale, proizvode zvuk hucanja pri startu magija ne postoji, samo remont moze ispraviti krivu drinu Generalni zakljucak.... udes je imao, plastike mi sve nekako rade i sve je rasklapano sto se njih tice, nije utegnut sto bi rekli. Misljenja sam da je izvucen iz vode, sto se da videti po auspuhu, nosacu motora i cvt-u. Koc. klesta ili su sredjena ili zamenjena. Reduktor malo zvizdi, nista strasno nit alarmantno, agregat zdrav bez cudnih zvukova u radu. Sve u svemu nemojte se zaletati pre kupovine, svasta se prodaje. Pre Nenadovog SW-a bese jedan drugi, isto sveze kupljen..... radilica kuca svoje lagano! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamaš16 0 Napisano Avgust 13, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Temerin Motocikl: Honda SilverWing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi. Juce sam postao vlasnik Silver Winga 600. Hteo bi da pitam koje ulje preporucujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano Septembar 9, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, jedna razglednica sa Jadrana 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Septembar 9, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 13.8.2020. at 13:42, Tamaš16 je napisao: Cao ljudi. Juce sam postao vlasnik Silver Winga 600. Hteo bi da pitam koje ulje preporucujete? Helo helo Eneos Max Performance 10W40, Tehnolub @Marko06 Gledam sliku i pitam se jer to telefon tako izoblicio ili se meni cini? Prednji tocak dosta veci, far nekako cudan i vizir pod skroz drugim uglom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4717 Napisano Septembar 9, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedino je vizir cudan a ostalo si umislio - poBenavio od tih motora sto tamburas po vasceli dan 1 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salehonda 0 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda Silver Wing Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , moje ime je Aleksandar , iz Banjaluke sam , od nedavno sam vlasnik Honda Silver Wing 2007.gp , imam jedan mali problem , kad ugasim motor tj kontakt , kilometar sat se resetuje , sat se vrati na 01:00 i trip 1 i trip 2 na 0000 , jedino ostaje ukupna kilometraza , pa ako je neko imao slican problem bio bih zahvalan da mi pomogne da ga rijesim . Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11037 Napisano Septembar 10, 2020 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan llici na bateriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...