panta_kg 687 Napisano Jul 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ima jedan u oglasima... http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/honda-silver-wing-oglas-48684/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan nebi kupio ovo u životu, pre bi kupio tenk Verovatno ne bi nista komentarisao da nisam video ovu lubenicu koja stalno nesto minira, ovako moram... kao prvo nisam siguran da li ti "NEBI" ovo kupio u zivotu ili ne bi ovo kupio u zivotu??? drugo tenak ti je mnogo skuplji i za registraciju, a pogotovo za odrzavanje, i na kraju da ne pricamo o okretnosti po gradu (tako da odma mozes da preskocis i tu soluciju) ... Mene samo zanima ako ga nikad "NEBI" kupio zasto uopste obilazis ove teme gde ima ljudi koji bi vrlo rado posedovali i provozali ovaj i slicne njemu "TENAK-e" ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Jul 5, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan nebi kupio ovo u životu, pre bi kupio tenk Verovatno ne bi nista komentarisao da nisam video ovu lubenicu koja stalno nesto minira, ovako moram... kao prvo nisam siguran da li ti "NEBI" ovo kupio u zivotu ili ne bi ovo kupio u zivotu??? drugo tenak ti je mnogo skuplji i za registraciju, a pogotovo za odrzavanje, i na kraju da ne pricamo o okretnosti po gradu (tako da odma mozes da preskocis i tu soluciju) ... Mene samo zanima ako ga nikad "NEBI" kupio zasto uopste obilazis ove teme gde ima ljudi koji bi vrlo rado posedovali i provozali ovaj i slicne njemu "TENAK-e" ??? Al si bre cepidlaka ko još gleda pravopis u slovo danas, pogle samo statuse na fejsu i sve će ti biti jasno Ma voleo bih i ja ovo krilce, ali samo da sam malo bogatiji nego što jesam, a i znam tačno da sednem jednom da ga provozam, verovatno bi mi isprao mozak i mislio bih skroz drugačije Ali para se nema pogotovo toliko, tebi želim da se navozaš sa TENAK! P.S. Video sam danas kod kalinić pijace parkiranu Hondu GOLDEN WING auuuuuu e j.... mi sve ono stvarno jeste tenk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan druze obrni okreni to je recimo 200 evrica vise na godisnjem nivou, ali vozis pravu makinu pa ko moze i zeli vozice se... Ja uopste nemam ni trip ni nameru da pricam i ubedjujem ljude kako je to naj naj skuter, samo kazem da od svih koje sam vozio (poveliki broj) ovaj mi ponajvise prija i vrlo rado dam tih 200evrica za nesto sto volim... ove price o provlacenju po gradu su stvarno smesne, osim scootera sa "usi" retrovizorima svi se lako i voze i provlace, a zato kad se zagrabi asvalt eeeeeee tu su :care: - vi :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosNis 0 Napisano Mart 25, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Srbija,Niš Motocikl: Suzuki Burgman AN 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ponosan vlasnik Silver Wing 400 ccm 2006 god.Perla bela .Skuter je predobar .Gde i kako nabaviti delove .Tipa svećice,kaiš ulje ,filter ulja i tako to .Hteo bih da mu uradim kompletan servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Mart 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku da vidimo kakav je perla silkan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosNis 0 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Srbija,Niš Motocikl: Suzuki Burgman AN 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Izvolte.Komentarišite sta bi vi menjali ovde. http://s14.postimg.o...0324_155226.jpg http://s10.postimg.o...0324_155259.jpg http://s7.postimg.or...0320_163705.jpg http://s7.postimg.or...0324_155239.jpg 400 ccm 28,7 kw 2006 god 12000 din registracija sa novim tablama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5186 Napisano Mart 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo neko lepo koferče, eventualno drugi disk napred Motorić k'o puška. Verujem da je to najpametnija kupovina maxija za naše potrebe obzirom da je jedini dvocilindraš od 400 ccm. Odličan motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Мењ'о би власника, уместо тебе, ставио би себе! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano Mart 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan uh...prelep je...skidam kapu... ja bi jedino ofarbao ove felne u belo...ili bar stavio bele trakice...bio bi tako jos lepsi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Mart 26, 2013 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan druze obrni okreni to je recimo 200 evrica vise na godisnjem nivou, ali vozis pravu makinu pa ko moze i zeli vozice se... Ja uopste nemam ni trip ni nameru da pricam i ubedjujem ljude kako je to naj naj skuter, samo kazem da od svih koje sam vozio (poveliki broj) ovaj mi ponajvise prija i vrlo rado dam tih 200evrica za nesto sto volim... ove price o provlacenju po gradu su stvarno smesne, osim scootera sa "usi" retrovizorima svi se lako i voze i provlace, a zato kad se zagrabi asvalt eeeeeee tu su :care: - vi :zdravo: Slazem se sa kolegom Za 200evra bih rado posedovao makinu koja ovako ubrzava...5 sek...naivno li je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan (silver wing 600 gt) ,jer to neka nova verzija ili sta skoro naletim na netu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosNis 0 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Srbija,Niš Motocikl: Suzuki Burgman AN 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A meni se felne pa baš i sviđaju sto su mat crne .Stvar ukusa .Nikad nisam voleo bele felne.A koferče ne znam gde da nadjem fabrički sa hondinim znakom_?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5186 Napisano Mart 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6052 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Najpre e-bay ali nema potrebe da se sa tim opterećuješ. Ima gomila kofera koji bi se odlično uklopili sa silkanom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11647 Napisano Mart 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu ovo baš lepo izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosNis 0 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Srbija,Niš Motocikl: Suzuki Burgman AN 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Stavljam fotke kad stavim i koferče .Pa da ga uljudim.Inače bas je zgodan za grad.Uopšte mi ne smeta što je veliki skuter.Iprovlačim se kao i pre sa Apriliom Atlantic 125 ccm 2007 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosNis 0 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Srbija,Niš Motocikl: Suzuki Burgman AN 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan druze obrni okreni to je recimo 200 evrica vise na godisnjem nivou, ali vozis pravu makinu pa ko moze i zeli vozice se... Ja uopste nemam ni trip ni nameru da pricam i ubedjujem ljude kako je to naj naj skuter, samo kazem da od svih koje sam vozio (poveliki broj) ovaj mi ponajvise prija i vrlo rado dam tih 200evrica za nesto sto volim... ove price o provlacenju po gradu su stvarno smesne, osim scootera sa "usi" retrovizorima svi se lako i voze i provlace, a zato kad se zagrabi asvalt eeeeeee tu su :care: - vi :zdravo: Slazem se sa kolegom Za 200evra bih rado posedovao makinu koja ovako ubrzava...5 sek...naivno li je Odličan je transalp.Sada smo uvezli jedan za prodaju.Ide kao blesav. 2002 650 ccm 39 kw.Opasan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Mart 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan lep nema sta, bela mu bas lepo stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam vise maxi skutera i nemam neke zamerke, trenutno prodajem mog Majesty-a 400 i prelazim na skuter sa dva cilindra Silver Wing 400ccm sa 39 ks, je po meni idealno resenje ( bar za mene ),bio sam ,probao ga i nema spavanja dok ga ne kupim,!!! mislim da necu pogresiti sa njim, kaze mi prijatelj sto ga ima da kada ga jednom kupim mogu samo da kupim jednog dana novi model.. rad motora izvanredan, udobnost na najvisem nivou,a sto se tice odrzavanja ni za Yamahu nije nista jeftino tako da isto mi dodje ali ako volis kvalitet moras i da platis. cekam da prodam Majesty 400 jer me Silver Wing ceka da ga kupim.. praticu temu pa cim ga uzmem stavljam neku fotku da se malo hvalim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan probao sam jedan silver 600 , kada se vozi oko 50-60kmh ima neke vibracije malo pozadi... ako moze neki komentar znacio bi mi jel sam hteo da ga kupim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen napokon.... SW 400. !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16263 Napisano Jul 14, 2013 Integrisan, 9372 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i da se slatko navozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Jul 14, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 14, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan foooootka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...