drumskalisica 8741 Napisano Septembar 23, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Skini te hulahopke pa probaj ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako cemo posto vsam ja iz Stitara(10 km od Sapca)sledece godine ja vas pozivam na Sabacki vasar da budete moji gosti jedino sto to moramo odraditi jedan dan ranije posto ja na dan vasera imam obavezu da posetim rodbinu i prijatelje u Sapcu To je moje obecanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Biće prilika da se uživo dogovorimo o tome, imaćemo sledeće sezone redovan Skup i dve vožnje po Srbiji pa sve može da se utanači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Topoli manifestacija zvana berbe grozdja,tu bude veliki vasar,mislim da je ove godine 9 i 10 oktobra,ja vec godinama unazad to ne propustam,obavezno probajte svadbarski kupus sa projom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan A sutra je u Aleksandrovcu berba grozdja,ima fontana kroz koju tece vino,tako da cu gledati da sutra nadjem vremena da odem malo do Zupskog kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan @lisac mislis da nisam stavljan i neki prepotopski zicani filter,mislim da je bio od nsua, i ovako,ionako... ma ide ko blesav. jedino taj originalni nikad nisam imao. zato i pitam jel to obican sundjer ili nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 24, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa moglo bi se reci da je obican sundjer, debljine oko 1 cm. , al bolje potrazi sundjer bas namenjen za filtere ( otporan na benzin ), da se obican ne raspadne i uleti u masinu. Jednom sam radio nekog Voshoda, i nikako da proradi lepo. Dignem sediste, a filter, sav ulepljen - nikakav. Skinem ga, upalim motor, radi, al ima knedlu i ne prima dobro gas. Stavim neki bezveze sundjer za probu, motor proradi odlicno. Posle nadjem pravi sundjer i sve bude kako treba. Neko je te sundjere prodavao na " Limundu ", al sad ga nema. Treba pogledati po radnjama. Taj sundjer za filtere je crne boje ( bar sam ja samo takve imao ), dok je originalan ruski zut . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan aaa... fala. pitacu u auto rus,kad dodjem u nis. ako ne, terace i ovako ko i dosad... jedino ne znam sta da radim sa kurburatorom ako nastavi dazeaza. no o tom potom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan EXtra tema odusevljen sam rusima ima li kod nas neki uvoznik ruskih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Petko koliko ja znam nema ali ostani s nama pa mozda naleti nesto interesantno mozda bi bila dobra ideja da se u ovoj temi postavljaju i oglasi za ruske motore naravno ako niko nema nista protiv Vujo sta ti mislis o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne pomenu "vrh" ruske moto produkcije posvecen "nocnim vukovima", Ural wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I u varijanti sa prikolicom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ništa protiv da se ovde ostavljaju oglasi forumaša koji prodaju svoje motore. No, to je vredno kao informacija i ne verujem da ovde postavljena informacija može da dovede do okončanja posla, potrebno je ipak staviti oglas u Oglasnik da bi do zadovoljavajućeg odziva došlo. Razboleću se od ovog Urala sa prikolicom. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 26, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan EXtra tema odusevljen sam rusima ima li kod nas neki uvoznik ruskih motora Bio je zvanicni uvoznik Urala za srbiju, ali mislim da vise to ne rade : Starter d.o.o. Pionirska aleja 14 24413 Palic Tel: +381 24 754 850 Fax: +381 24 754 850 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ova zenska je deo standardne opreme...! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Razboleću se od ovog Urala sa prikolicom. :-[ Pa zbog tebe sam i stavio naknadno ovaj sa prikolicom ali nista nisam komentarisao da bih te postedeo.Znam da si boleciv na tematiku pa da ne pogorsavam stanje. ;D Ja sam vise za tematiku domacice koja se montira na Uralu. Nekako, pre bih znao sta sa njom nego sa prikolicom.Tebi izgleda bolje idu prikolice..... Jedna od pozadi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A, da...Cena je 13.999 $. Plavusa je znatno jeftinija..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Колико на њиховом сајту видим, најјефтинији приколичар кошта 250.000 рубаља, а мења се 40 истих за један евро. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 27, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Колико на њиховом сајту видим, најјефтинији приколичар кошта 250.000 рубаља, а мења се 40 истих за један евро. ipak dosta prikolicara imaju vucu na tocku prikolice a i pozudane su to masine... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 27, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja bi vozao ovu plavusu...i kao prikolicu i kao .... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Колико на њиховом сајту видим, најјефтинији приколичар кошта 250.000 рубаља, а мења се 40 истих за један евро. Cena je za Americko trziste: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi vozao ovu plavusu...i kao prikolicu i kao .... ;D ;D ;D Da se ne svadjamo, rekao sam joj da dovede drugarice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ima 2 komada u Beceju takva sa prikolicom, oba je posedovao isti vlasnik ali je 1 prodat za 3500 evra cini mi se. Letos je tip otisao i vratio se iz Beca bez gasenja Urala, ali imao je mali problem prethodni majstor bas nije dobro namestio podizace ventila tako da je zadnjih 350 km vozio na 1 cilindar i da na svu srecu nije skrljao nista na drugom cilindru malo otisle vodjice i zagoreli ventili samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма 'беш приколице - имам две тракторске и није неки филинг. Штета што нису и даље размишљали у овом правцу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo pravljeno za dakar? ;D sta je ovo uopste, ne mogu da ga provaliml? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...