vladacbrpc25 162 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko da li ovo moze da se ispravlja? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade R-ash 0 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima neki majstor dragan sa crvenog krsta koji ispravlja viljuške, ali ja nemam broj. mogao bi neko ako ima da postavi broj pa da pozoves i da pitaš jel može i pošto. kažu za njega da je čarobnjak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 23, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, moze. Samo nadji pravog majstora i to je tili cas ispravljeno ;D Ja sam moje na bivsoj fzr ispravljao kod caletovog strugara, doduse samo par stepena su bile krive i izvukao ih na 0 na strugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Nađi Radoicinu temu-čukanje ER6, ima tamo telefona i informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 24, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispravlja se bez problema na običnoj hidrauličnoj presi...samo treba dobar majstor,uradi se da se ne poznaje!Izduvne grane će ti napraviti više problema,traži polovne! Gdje da nadje polovne? Mislim da ce biti tesko za tako star motor naci dobre polovne grane. Mozda da po ovima napravi nove kod nekog auspuh-carobnjaka (ala Ada ili sta ja znam). Ne bi trebala biti velika razlika u cijeni... LM, bash fino sto je pocela diskusija o oporavku motora (znaci nema vise potrebe o oporavku vozaca) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 24, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na prvim dvema slikama se vidi da je deo štapa koji ulazi i donji deo viljuške skoro prav. A šta je s trouglovima? Tačnije s donjim trouglom. edit: a ima i ovo. možeš da ispratiš aukciju da vidiš za koliko će da ode. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-CBR-600-F2-FRONT-FORKS_W0QQitemZ180497433682QQcmdZViewItemQQptZMotorcycles_Parts_Accessories?hash=item2a067c4452 a ima i ovo za fixnu cenu. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/94-95-96-CBR600-CBR-600-F2-Engine-Exhaust-Headers-Pipes_W0QQitemZ220586086324QQcmdZViewItemQQptZMotorcycles_Parts_Accessories?hash=item335bf48fb4 treba da pogledaš na ebay.de Ja ne znam nemački pa mi ameri služe ko referenca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravlja se bez problema na običnoj hidrauličnoj presi...samo treba dobar majstor,uradi se da se ne poznaje!Izduvne grane će ti napraviti više problema,traži polovne! Gdje da nadje polovne? Mislim da ce biti tesko za tako star motor naci dobre polovne grane. Mozda da po ovima napravi nove kod nekog auspuh-carobnjaka (ala Ada ili sta ja znam). Ne bi trebala biti velika razlika u cijeni... LM, bash fino sto je pocela diskusija o oporavku motora (znaci nema vise potrebe o oporavku vozaca) vozac je 90 posto popravljen,potrebno je jos par fizikalnih terapija da bi bio 100 posto popravljen ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Već sam negde postavio br telefona majstor Dragana, čovek radi ispravlanje ramova, felni, štapova, trouglova... br mob 063/8070891, nalazi se u Južnom Bulevaru iznad Opelovog servisa. Skini kpl štapove sa sve trouglovima i odnesi čoveku da ti to sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6578 Napisano April 24, 2010 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ali obavezno i trouglove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade R-ash 0 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan a od kog motora je ova viljuška ? ja se pitam da li ispravljene viljuške mogu da utiču na upravljivost i stabilnost motora u krivinama, i da li se to sve kad se uradi potpuno sigurno. ja se sa mojim motorom (R-1) ne bi igrao sa tim ispravljanjima nego bi potražio negde polovnu viljušku. cuo sam da ja majstor dragan čarobnjak, ali ipak su to velike brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6578 Napisano April 24, 2010 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ako su stapovi ispravljeni kako treba i provereni na strugu, da su potpuno ravni, nema nikakve bojazni da ce motor iole drugacije da se ponasa. Sad, pitanje je sta je sa unutrasnjoscu viljuske, da tu nioje nesto krvo i kako je to ispravljeno. Najveca opasnost je da se pri ispravljanju ili od udarca, osteti hrom, pa tu pocne da rdja. Ako je ta rdja, ostecenje, negde na mestu gde viljuska "radi", lako osteti semeringe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Dragan nije jeftin, meni je za ispravljanje oba trougla i proveru štapova uzeo 50e, ali su odrađeni vrhunski. Što se vožnje tiče nema rizika, jer čovek zna šta radi. Dragan ze bavi ispravljanjem već 30god, stari bajker. Bolje on da odradi kako treba nego nešto polovno u ko zna kakvom stanju. To je moje mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 24, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ovo prosta viljuška sa "damping rod-om". T.j. nema šta (nema kartridža )da se iskrivi u delu kojem je štap kriv. Sem opruge, koja ako nije uštinuta trpi krivljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 24, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima finu grbicu ispod trougla. Pitanje je kako to ispravljanje utice na materijal, tj. cvrstocu istog. Mislim kao kad zicu savijate tamo-vamo, ona se slomi. Najbolje je da to taj majstor pogleda, a ako je toliko dobar koliko ga hvale, sigurno nece zaobici i ovaj aspekt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan a od kog motora je ova viljuška ? ja se pitam da li ispravljene viljuške mogu da utiču na upravljivost i stabilnost motora u krivinama, i da li se to sve kad se uradi potpuno sigurno. ja se sa mojim motorom (R-1) ne bi igrao sa tim ispravljanjima nego bi potražio negde polovnu viljušku. cuo sam da ja majstor dragan čarobnjak, ali ipak su to velike brzine. USD viljuške se ispravljaju ako su malo krive, a ako je udarac dobar obično im nema spasa. moj savet je da juriš neke polovne a ako ipak odlučiš da ispravljaš onda obavezno nosi i trouglove . imaš i peci iz SM, servis motoline. on je meni radio par puta i nema greške. mada ko god da ti bude ispravljao poznavace se ovde gde ti se štap previo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6578 Napisano April 24, 2010 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam... koliko znam, ako se napravi mehur, grbica, tesko da ce se dobro ispraviti. Ali, neka Dragan to kaze /ili neki dobar majstor/. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam... koliko znam, ako se napravi mehur, grbica, tesko da ce se dobro ispraviti. Ali, neka Dragan to kaze /ili neki dobar majstor/. Ako su blago iskrivljene moze a ako ima prevoj tesko. Najbolje odnesi kod majstora pa ce ti on reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Moje licno misljenje je da se nemogu ispraviti postu su se naborale,ali ako kojim slucajem uspes postavi slike i telefon majstora koji ti je to odradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Posalji da ti ja to ispravim, nece biti skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Posalji da ti ja to ispravim, nece biti skupo. Preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ako je zid tanak nemoze,nema gde da osloni i krivi se gde ono hoce,tako npr kod ducatija nema sanse,pa sam morao drugi stap uzeti,al probaj neki stapovi se i mogu ispraviti,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetima,odoh danas do dragana da vidim koliki je carobnjak da li ce uspeti ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan nazalost ni dragan ne moze da ih ispravi :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji Havarisanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...