Jump to content

Moto Zajednica

Zenski gladijator, gde kupiti i cene

Recommended Posts

• U prolazu, 75 postova

Da, znam, moze sve da se naruci preko neta :D

ali ipak, ako neko zna gde u BG i okolini moze da se nabavi bilo bi od velike pomoci.

Takodje, preporuka bilo kakve vrste je dobrodosla posto nemam iskustva na ovom polju.

Hvala :)

PS  :D

Ovako to izgleda u pozajmljenoj "muskoj" verziji

africa-i-ja.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 75 postova

Hvala.

Ali imaju samo "muske" u raznim velicinama... Hmmm..

sad pitanje je koliko je to velika razlika izmedju jednih i drugih, i da li je manje vishe svejedno koji cu da uzmem..?

• nocni cuvar, 2586 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

A sta tebe tacno interesuje od opreme ? Kornjacom se obicno naziva zastita za ledja a na slici ti nosis gladijator koji pruza daleko vecu zastitu , tako da su to dve razlicite stavke .

• U prolazu, 75 postova

A sta tebe tacno interesuje od opreme ? Kornjacom se obicno naziva zastita za ledja a na slici ti nosis gladijator koji pruza daleko vecu zastitu , tako da su to dve razlicite stavke .

Hvala, nisam znala :)

Gladijator onda.

Imas li nekih informacija o tome?

Mada koliko shvatam i samo kornjaca uz dobre protektore za laktove je prilicno u redu za nekoga ko ne divlja?

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Mada koliko shvatam i samo kornjaca uz dobre protektore za laktove je prilicno u redu za nekoga ko ne divlja?

Razlika je u tome sto gladijator stiti i ramena i grudi, a sto se divljanja tice, pada se sa motora i bez divljanja...

Moje misljenje je da treba koristiti maksimum opreme koji mozes da priustis, i koji ti nece smetati u svakodnevnoj upotrebi, tj. ako ti ne smeta da nosis gladijator, i ako mozes da ga priustis, definitivno je bolja opcija od kornjace i stitnika za laktove.

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

video sam u batajnici prodavnica kopp,za bardahl ulje i neznam koje vse opreme!

Ima radnja i u Zemunu, Tosin bunar ;)

• U prolazu, 75 postova

Razlika je u tome sto gladijator stiti i ramena i grudi, a sto se divljanja tice, pada se sa motora i bez divljanja...

Moje misljenje je da treba koristiti maksimum opreme koji mozes da priustis, i koji ti nece smetati u svakodnevnoj upotrebi, tj. ako ti ne smeta da nosis gladijator, i ako mozes da ga priustis, definitivno je bolja opcija od kornjace i stitnika za laktove.

Slazem se. Cuj, ja sam tip coveka koji vecito nosi ogroman ranac sa sobom po principu nikad se ne zna sta ce mi zatrebati, tako da nosenje opreme nije problem :D

E sad ovo mi nije bas najjasnije, kako je najbolje nositi gladijator? Preko jakne ili ispod jakne? Ili je potpuno svejedno?

• Zainteresovan, 599 postova

Muski i zenski gladijator se razlikuju samo u grudnim plocama koje su kod muskaraca ravne a kod devojcica imaju mesto za  ....  "grudne misice" ;) . U principu mozda bi bila zadovoljna i sa muskim modelom . Probaj pa vidi. Pre neki dan procitam negde da neka poznata firma je pocela da pravi zenske modele gladijatora,sto znaci da je kuriozitet na trzistu a narocito nasem. Mozes misliti za cenu tek.  Zato u prodavnicu,mali broj muskog modela i probaj.

• U prolazu, 75 postova

Jel to znaci da ti imas paypal?  ;D

Ne znam koji od njih je "zenski" nisam videla da bas ekspilicitno pishe za neki od njih. Mislish na ovaj sa razdvojenim plocama napred?

velorta1m.jpg

Inace sam se odusevila kako ovo izgleda, ko svemirska policija  :D .. i bolje bi mu bilo da vredi svaki evro posto je baaaaas skup:)

dainese JACKET WAVE PRO 2

1875959_001_F_S.png

• Svrati ponekad, 331 postova

hm... imam ja negde dovukao sa kosova mile dragitj pancir .. fin onako .. medved velichina .. .. znachi povadimo joj ploche .. i taman da joj

bude do kolena ... da ima i tu zastitu :) ..

sorri za off :)

• Drug član, 1359 postova

alpinestars pravi baszenski gladijator Stella Bionic se zove <http://www.crfsonly.com/catalog/images/alpinestars-stella-bionic-2-protection-jacket.jpg

Cini mi se da neko uvozi njihovu opremu u BG-u... Kosta oko 130-150e

Good. Sve do 150 evra je prihvatljivo.

Hvala  ;D

imaju radnju u zemunu , batajnicki put cim se predje zadnji semafor kod galenika naselja ,gledano prema batajnici levo(stari put) , ja sam muski platio oko 210eura ima razlike u duzini

nebi bilo lose  da kontaktiras nekog ko donosi robu iz luisa po nazivu (kalina je napisala tacan ) mozda mogu da nadju , vidi samo na netu ima razlikau duzini.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja