Zen 3 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, znam, moze sve da se naruci preko neta ali ipak, ako neko zna gde u BG i okolini moze da se nabavi bilo bi od velike pomoci. Takodje, preporuka bilo kakve vrste je dobrodosla posto nemam iskustva na ovom polju. Hvala PS Ovako to izgleda u pozajmljenoj "muskoj" verziji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bszcompany.rs/pages/proizvodi/stitnici/moto%20protektori.html tel. 011 342 3407 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ali imaju samo "muske" u raznim velicinama... Hmmm.. sad pitanje je koliko je to velika razlika izmedju jednih i drugih, i da li je manje vishe svejedno koji cu da uzmem..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Vredelo bi pogledati u bolje snabdevenim prodavnicama kućnih ljubimaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano April 22, 2010 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan A sta tebe tacno interesuje od opreme ? Kornjacom se obicno naziva zastita za ledja a na slici ti nosis gladijator koji pruza daleko vecu zastitu , tako da su to dve razlicite stavke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan video sam u batajnici prodavnica kopp,za bardahl ulje i neznam koje vse opreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta tebe tacno interesuje od opreme ? Kornjacom se obicno naziva zastita za ledja a na slici ti nosis gladijator koji pruza daleko vecu zastitu , tako da su to dve razlicite stavke . Hvala, nisam znala Gladijator onda. Imas li nekih informacija o tome? Mada koliko shvatam i samo kornjaca uz dobre protektore za laktove je prilicno u redu za nekoga ko ne divlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Mada koliko shvatam i samo kornjaca uz dobre protektore za laktove je prilicno u redu za nekoga ko ne divlja? Razlika je u tome sto gladijator stiti i ramena i grudi, a sto se divljanja tice, pada se sa motora i bez divljanja... Moje misljenje je da treba koristiti maksimum opreme koji mozes da priustis, i koji ti nece smetati u svakodnevnoj upotrebi, tj. ako ti ne smeta da nosis gladijator, i ako mozes da ga priustis, definitivno je bolja opcija od kornjace i stitnika za laktove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan video sam u batajnici prodavnica kopp,za bardahl ulje i neznam koje vse opreme! Ima radnja i u Zemunu, Tosin bunar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je u tome sto gladijator stiti i ramena i grudi, a sto se divljanja tice, pada se sa motora i bez divljanja... Moje misljenje je da treba koristiti maksimum opreme koji mozes da priustis, i koji ti nece smetati u svakodnevnoj upotrebi, tj. ako ti ne smeta da nosis gladijator, i ako mozes da ga priustis, definitivno je bolja opcija od kornjace i stitnika za laktove. Slazem se. Cuj, ja sam tip coveka koji vecito nosi ogroman ranac sa sobom po principu nikad se ne zna sta ce mi zatrebati, tako da nosenje opreme nije problem E sad ovo mi nije bas najjasnije, kako je najbolje nositi gladijator? Preko jakne ili ispod jakne? Ili je potpuno svejedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ispod jakne.. ili bez jakne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Muski i zenski gladijator se razlikuju samo u grudnim plocama koje su kod muskaraca ravne a kod devojcica imaju mesto za .... "grudne misice" . U principu mozda bi bila zadovoljna i sa muskim modelom . Probaj pa vidi. Pre neki dan procitam negde da neka poznata firma je pocela da pravi zenske modele gladijatora,sto znaci da je kuriozitet na trzistu a narocito nasem. Mozes misliti za cenu tek. Zato u prodavnicu,mali broj muskog modela i probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan To i ja kontam, ionako nemam 5 xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14185 Napisano April 22, 2010 Integrisan, 7762 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izvol'te: http://moto-berza.com/vesti.php?vest=1009&m=Dainese-Thorax-lady Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 22, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam zenske modele na velocitygear.com. Rade dostavu, a placanje je paypal-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel to znaci da ti imas paypal? ;D Ne znam koji od njih je "zenski" nisam videla da bas ekspilicitno pishe za neki od njih. Mislish na ovaj sa razdvojenim plocama napred? Inace sam se odusevila kako ovo izgleda, ko svemirska policija .. i bolje bi mu bilo da vredi svaki evro posto je baaaaas skup:) dainese JACKET WAVE PRO 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan ovde dobih od jednog iskusnog clana link http://www.kompp.co.rs/?pg=oprema&kat=protektori&model=192 da dodam da je : Cena: 10,500.00 din. a onaj dai .. nesto je duplo skuplji ... da li je ovaj krsh ili su nesrazmerne cene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano April 23, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i kod nas ovako nešto: 11.550,00 - 5% za BJB = 10.970,00 Din Ima ih u S/M i L/XL večičini. Baš ženski na žalost nema. http://www.pegaz-moto.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan pa eto .. malo je skuplje ... oko 5e ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan alpinestars pravi baszenski gladijator Stella Bionic se zove <http://www.crfsonly.com/catalog/images/alpinestars-stella-bionic-2-protection-jacket.jpg Cini mi se da neko uvozi njihovu opremu u BG-u... Kosta oko 130-150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan hm... imam ja negde dovukao sa kosova mile dragitj pancir .. fin onako .. medved velichina .. .. znachi povadimo joj ploche .. i taman da joj bude do kolena ... da ima i tu zastitu .. sorri za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan alpinestars pravi baszenski gladijator Stella Bionic se zove <http://www.crfsonly.com/catalog/images/alpinestars-stella-bionic-2-protection-jacket.jpg Cini mi se da neko uvozi njihovu opremu u BG-u... Kosta oko 130-150e Good. Sve do 150 evra je prihvatljivo. Hvala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 99 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Anikka, javi se na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan alpinestars pravi baszenski gladijator Stella Bionic se zove <http://www.crfsonly.com/catalog/images/alpinestars-stella-bionic-2-protection-jacket.jpg Cini mi se da neko uvozi njihovu opremu u BG-u... Kosta oko 130-150e Good. Sve do 150 evra je prihvatljivo. Hvala ;D imaju radnju u zemunu , batajnicki put cim se predje zadnji semafor kod galenika naselja ,gledano prema batajnici levo(stari put) , ja sam muski platio oko 210eura ima razlike u duzini nebi bilo lose da kontaktiras nekog ko donosi robu iz luisa po nazivu (kalina je napisala tacan ) mozda mogu da nadju , vidi samo na netu ima razlikau duzini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta ce ti gladijator kad u ovome bolje izgledas a i bolja je aerodinamika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...