D.B. 0 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zrenjanin / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ;DPozdrav svima, duze vreme sam se smarao po netu trazeci motoro koji moze da zadovolji moje potrebe, u planu su bili i kinezi... za malo da uzmem jedan sprintov apollo kad naleteh na ova dva modela... e sad opet dilema, o yamahi sam procitao dosta, jedina mana po meni je potrosnja... o gileri ne znam nista... ama bas nista, pa reko da pitam vas iskusne bajkere sta bi bilo bolje. Yamaha TDR125 Gilera XR 125 Budzet mi ide do 1200 eura maximalno... da i to napomenem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 17, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ovako gilera ima 30ks a yamaha od 22ks do 26ks znaci jso veca potrosnja. Gilera je hard enduro a yamaha soft enduro. Od ostalih imas: suzuki ts 125 22ks moze da se nadje oko +1000e -njega je vrlo moguce da cu ja uzeti moja preporuka yamaha dr 125 malo slabija sa otprilike 15ks oko 1200e varira navise zavisno od godista yamha tdr 125 ona je malo vise za put nego za off nju mozes naci za +800e ali 94god iz uvoza imas jako lep suzuki dr 125 ali on je 4t ima oko 15ks on je oko 1000e i vise kawasaki kdx 125 odlican ne znam cenu ali mislim da je oko +1400e prava off masina i ima dosta konja gilera xr2 125 sa svojih 30ks jako lep hard enduro oko 1000 i nesto evra aprilia rx 125 aprilia pegaso 125 oko +1200e honda dominator 125 4t 15ks oko 1200e honda varadero 125 4t 15ks +1800e sach x road 125 4t 15ks +1100e suzuki dr 125 4t 15ks +1200e pa ti vidi sta ti se svidja napomena svaka 2t 125 trosi od oko 3.5 minimum 4l srednja potrosnja pa navise. Izvini za off ali sad znas za vecinu 125-tica enturo-cross Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.B. 0 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zrenjanin / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan au... hvala mnogo, potraga se nastavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 17, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Nakoju kategoriju ti ciljas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.B. 0 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zrenjanin / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nesto izmedju off-a i za putovanja.. znaci soft enduro kao sto je yamaha TDR .. mada sad bas nadjoh odlicnog suzukija DR 125 i to od mog drugara drug prodaje... kakvi su DR-ovi za dalja putovanja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 17, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Niakd g aniasm probao ali jedan covek na forimu ima dr 350 i prezadovoljan je njime a sto se tice daljih putovanja za to je +250ccm 125 je slabasno Ali ako ipak hoces uzmi varadera 125 2 cilindra dusu dao za put ali i kosta. Najbolje resenje ti je dominator 250 moze da se nadje za 1200e-1500e malo pristedi ali veruj mi za njega neces uopste pogresiti bolje sad malo sacekaj pa posle uzivaj nago da se zlopatis sa 125-ticama ako vec ne moras. Moj savet je dominator 250 uzeo bi ga licno ali nemam para za odrzavanje ipak jos ne radim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.B. 0 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zrenjanin / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih ja uzeo dominatora, ali kao i ti ne mogu sebi da priustim trenutno takav motor. A motor mi je i vise nego potreban tako da mi ne ostaje puno izbora osim 125cc , mozda me usere pa naletim na nesto jace a jeftinije.. ali opet onda potrosnja i registracija igra ulogu. Planiram da uzmem motorce koje ce da me sluzi ovu sezonu, onda cu da ga sredim prodam pa da dodam malo para sto cu vremenom ustekati, pa mozda padne transalp ili tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.B. 0 Napisano April 18, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zrenjanin / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan danas idem da probam suzukija dr 125 pa vam javim utiske, elem yamaha tdr je nekako glomaznija pa kontam da mogu nesmetano koferi da se nakace... sto je velika prednost. jel neko video yamahau tdr 250 ? ovako izgleda ali je nema nigde po oglasima ??? btw dao sam oglas zelenasima da trazim 500 eura u zajam pa ako se neko javi uzimam dominatora ili transalpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 18, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka imas i dominatora od 125 4t masina potrosnja oko 3l na 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ja se nebi zezo sa motorima starijim od 8 god stalno treba ulaganja veruj mi skupi pare strpi se i uzmi varadera to ja upravo radim neces se pokajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 18, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ma mogu i stariji motori samo treba znati da izaberes da nije krs Mnogi legendarni motori kao afrika se veios en proizvode i stari su vise od 10 god pa ih ljudi kupuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.B. 0 Napisano April 18, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zrenjanin / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da ... ja za sad imam samo pozitivna iskustva sa starim motorima (posto nov u zivotu nisam imao) mislim rikne tu i tamo neka stvarcica, ali nije strasno, cak ume da bude i zabavno rasklapati (ali samo rasklapati ) motor, upoznati ga bolje... pa kad nesto rikne ti lepo alat u ruke i sredis to za ocas posla. ma meni je ta yamaha tdr bombona motor, eto jedino ta potrosnja... jedino mu je to mana .. i zbog toga bi ciljao na 4t motor. a i kod 4t motora zvuk je lepsi.. 2t su nekako prdunjavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan najbolja ti je yamaha od pomenutih. za tu gileru ne bi ni sijalicu našo od delova. ne troše ti sve isto. ne znam gde si vido da mnogo troši ali motor joj je valjda kao na dt pa ne verujem da mnogo troši. 125 ti je bolji 2taktni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 18, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi se slozio da je isti dt ima 15ks a tdr 22ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema svaka dt toliko. na svakom sajtu je različito. oko 20 i nešto imaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.B. 0 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zrenjanin / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta cu.. ako odlepim na kraju cu da uzmem nekog kineza od 250cc i teraj ;D elem izbor se prosirio na: 1. honda nx 125 (ovaj vodi, samo ako lik bude hteo da spusti cenu uzimam ga) 2. yamaha tdr 125 3. suzuki dr 125 (malo je neudoban ali nije lose) ------------- a ako ne nadjem nista od toga, (ili ako ne budem mogao da priustim) uzimam sprintovog apollo-a ili qingqi 200gy ... admin bi mogao da preimenuje naslov teme u sta uzeti za pocetak ako hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ckovla 3 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Arilje Motocikl: TDR125R Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha tdr 125 odlican motor neces se pokajati ako uzmes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 19, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Temu mozes i sam da promesnis nego sta bi za nx-a nece baja sa cenom dole i sta bisa dr-om koliko je on taj od tvog ortaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.B. 0 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zrenjanin / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan lik spusta cenu za nx-a 50 eura i nece vise... a mrzi me da ga ubedjujem i da mu objasnjavam da treba to doneti iz pirota u ns/zr pa puci jos para za prevoz + registracija ... suzuki dr 125 nije los lik trazi 900 eura ali nije fiksno, ovo je njegov oglas pa ako je neko zainteresovan motor je stvarno u ok stanju, meni ne odgovara udobnost. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=58735&trazi=1&ur=1&model=63&tip=DR&m=Suzuki-DR125 cekam jos par dana da vidim sa likom za NX... ostaje jos jedna shema da uzmem jednog NX-a 250cc da ga uvezem, ali to samo ako sredim na carini nesto sto pokusavam da spetljam. ako ne uspem nista od gore pomenutog, uzecu qingqi 200gy, mala potrosnja jeftini delovi.. pa za jednu sezonu bice ok, dok ne ustekam za nesto vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 19, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sto je ovako jeftin ispod svake cene i dali je prodat ili se jos prodaje Nesto meni tu skripi cim je ovako jeftin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.B. 0 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zrenjanin / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jos ga prodaje... on je drugi vlasnik, uselio se u novi stan hitno mu treba kesh... e sad koliko su te informacije tacne... tako on kaze. prednja guma je malo losija... valjalo bi je zameniti. a za ostalo nemam pojma. ako hoces pogledacu bike detaljno i islikacu ga pa ti posaljem slike. EDIT: evo izjebendisao sam nesto u photoshopu... ovako bih ja sredio kineza.. ako je to moguce.. nadam se da vam se svidja novi QINGQI TDR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6390 Napisano April 20, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gileru XR2 sam imao, bas kao sa slike. Za svoju kubikazu izuzetno jak i brz motor (navlacio sam ga do 140 km/h), udoban je, ima dobru zastitu od vetra. Mana mu je velika potrosnja - od 6lit pa do 8lit po offroadu. Inace nije hard enduro, a dosta je i tezak. Od svih koje si nabrojao, ja bih uzeo yamahu DT125 cetvorotaktnu. Kinkije i ostale kineze bi zaobisao u sirokom luku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.B. 0 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zrenjanin / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa vidis situacija je malo komplikovana... motor mi treba hitno, a para ima malo. da uzmem nekog kvalitetnijeg novijeg japanca treba mi oko 2000 eura, ako uzmem nekog za 1000 eura mogu slobodno da ocekujem kvarove, a delovi skupi. Pricao sam sa covekom iz subotice, on ima yamahu tdr-a, motor je stvarno dobar, ali evo nesto mu zabrljavio klip i treba da pukne 300 eura na nove delove. Do kraja ove nedelje cu znati koliko sam dobar sa parama, pa ako uleti neki povoljni japanac meni super, ako ne bicu zadovoljan i sa kinezom kojeg cu malo modifikovati. Kod kineza mi se svidja mala potrosnja i jeftini pristupacni delovi... kao napravljan da ustedis za nesto vece BTW da se razumemo, ne planiram da se izivljavam na motoru, treba mi za laganu voznju, tu i tamo da se popnem na neko brdo, ili da odem na neko autu nepristupacno mesto da kampujem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6390 Napisano April 20, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za 1500e ima da se nadje sasvim pristojna DT-jka 1995-1999god. Ako je u pristojnom stanju ima da se izvozas mnogo bez ikakvih intervencija na motoru, a za godinu, dve ces je prodati maltene za iste pare. Malo trosi, a solidno ide. S'obzirom na cenu goriva i potrosnju bi trebalo da uzmes u obzir. Skoro sam gledao za druga, zvali oglase, pa sam u toku. Nisam te razumeo da li hoces novog kineza, ako je tako, cim ga isteras iz salona odmah gubis 400-500e kod kasnije prodaje, polovnim kinezima mnogo brze pada cena nego japancima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.B. 0 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Zrenjanin / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan polovnog kineza, nikako novog. ne znam da li si procitao temu od pocetka, mislim da sam negde napisao da mi je budzet 1000 eura, maximalno 1200 znaci iznad toga nema sanse da predjem, trenutno je neizvodljivo. da imam 1500 iz odmah bih uzeo to sto kazes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...