majurac 0 Napisano Mart 25, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zna li neko sta trosi kawasaki zx6r 95 godiste.....slabije se razumem u starije modele a treba mi za prijatelja.uvezao motor a nije pitao sta da sipa...sta da se radi pa trazimo ovde pomoc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 101 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan A da proba benzin ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majurac 0 Napisano Mart 25, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan d ali benzin ili bezolovni benzin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 25, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan neka obavezno obrati pažnju i na boju! ej brate koji je to problem, pa neæe se pokvariti da mu naspe bilo koji. ja mislim da je bezolovni. po nekim podacima koje sam našao u mog zzr-a ide bezolovni pa pretpostavljam daje i kod njega tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Mart 25, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Drugari zna li neko sta trosi kawasaki zx6r 95 godiste.....slabije se razumem u starije modele a treba mi za prijatelja.uvezao motor a nije pitao sta da sipa...sta da se radi pa trazimo ovde pomoc... Svi karburatorski modeli BEZ obzira na marku i godište mogu na super ako nemaju katalizator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majurac 0 Napisano Mart 25, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan a ako imaju katalizator?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 52 Napisano Mart 25, 2007 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Sa bezolovnim sigurno neces pogresiti, samo se u medjuvremenu raspitaj da li ima katalizator, pa ako nema, mozes u njega i super, po mogucstvu 98 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Mart 25, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Drugari zna li neko sta trosi kawasaki zx6r 95 godiste.....slabije se razumem u starije modele a treba mi za prijatelja.uvezao motor a nije pitao sta da sipa...sta da se radi pa trazimo ovde pomoc... ZX 6 R (ZX 600),1995-98 bezolovni 95 okt.(Moto Data Service Book).Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Mart 26, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Npr. swe Yamahe od 70-ih do dan danas troshe samo bezolowni .. lepo pishe u swakom manualu unleaded fuel only ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...