Nile. 1467 Napisano April 9, 2010 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, brzinomer radi, ali mi se desava da ponekad pocne kazaljka da skace gore dole i da ne pokazuje brzinu kako valja, ne uvek ali se to obicno desi na 80-90 a nekad cak i na 50, kako neki kazu ili mi je sajla nezategnuta dovoljno ili je pinjon otiso, jel bi mogao ja to sam da pogledam da ne teram u servis za badava? Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes. Skines sajlu sa tocka i sa brzinometra, lepo podmazes, pre toga proveris da ti sajla nije ostecena, Vratis nazad i lepo sve dotegnes kako valja, mozda ti se sada od vibracije ili ko zna cega olabavila navrtka koja drzi sajlu na brzinometru ili dole na pinjonu... i proveri da ti pinjon nije ostecen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 9, 2010 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan aha, obicno mi se desi kad je put neravan, cim malo pocne volan da mi podrhtava od neravnina tad i kazaljka poludi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo skini, podmazi i lepo vrati i na more xexe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 10, 2010 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Mora ceo tocak da se skida a to ne bih sam da radim.. A sajla je nauljena cela cim dodirnem dole rukom odmah se zamazem, izgleda da je ipak pinjon.. Ako jeste, koliko to kosta? i jel mora bas od mog modela ili moze da pase sa nekog drugog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...