Janjke 42 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast majsotri, i onom ko radi i onom ko plaća! ja nisam neki ljubitelj stavljanja oklopa sa jednog motora na drugi, više volim neke fajter prerade ali kao što rekoh skidam kapu. e sad ono što mene interesuje je od čega je zadnji blatobran? kolega janjke može da odgovori na pp i pošalje cenu eventualno. neko reče da viljuška ne bode oči jer je opokriva oklop i pogodio je 100 posto, i ja mislim da nema potrebe da se menja viljuška. i zanima me kako će na kraju da ispadne cev auspuha, ja imam isti problem. Hvala puno an komentaru.... Blatobran je od Triumph Daytone 600, 2004 godiste ali je prepravljen dosta skracen ukrojen za viljusku od fzr 1000 itd.... Cenu sam ti poslao na pp Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigle prve slike sa peskarenja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Trebali ste izduvne grane zameniti, na tim se bas vidi da su nagužvane :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan U buducnosti da, ali sad se nema kesa i za njih... Jbg Bicje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 8, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan da, ovo sam zaboravio. exup sistem nemoj da skidaš, tom motoru jako puno znači i to na obrtajima na kojima se najčešće vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan da, ovo sam zaboravio. exup sistem nemoj da skidaš, tom motoru jako puno znači i to na obrtajima na kojima se najčešće vozi. Onda ga moram rastaviti jer unutra na ovom nesto sklopoce, ali na srecu imam drugi pa cemo od 2 sastaviti jedan valjani Hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 8, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ha- u pravom momentu se ukljucujem na temu... ;D LM, kad videh fotke motora PRE, tuuuuga.... Majstoru svaka cast da je od onog 'motora' ( da ne kazem onog sto je bilo ostalo od motora ), napravio ovo! Jedva cekam da vidim kako je ofarbana azdaja! Vlasniku zelim puuuno, puno, puno predjenih km sa azdajom! P.S. Mislim da neces skidati osmeh sa lica tokom voznje! Jer, ti ces uvek znati koliko je truda ulozeno u tvoju mezimicu ( LM, posto svi muskarci svoj motor oslovljavaju zenskim rodom- rekoh mezimicu ) i znaces to da cenis! Pozdrav! Nadalina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan da, ovo sam zaboravio. exup sistem nemoj da skidaš, tom motoru jako puno znači i to na obrtajima na kojima se najčešće vozi. Onda ga moram rastaviti jer unutra na ovom nesto sklopoce, ali na srecu imam drugi pa cemo od 2 sastaviti jedan valjani Hvala za info verovatno čaura, ja je uopšte nisam imao u grani (u poklopcu je bila). ako nameravate da izbijate čaure samo oprezno jer su od neke legure koječega i krnje se jako jako lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ha- u pravom momentu se ukljucujem na temu... ;D LM, kad videh fotke motora PRE, tuuuuga.... Majstoru svaka cast da je od onog 'motora' ( da ne kazem onog sto je bilo ostalo od motora ), napravio ovo! Jedva cekam da vidim kako je ofarbana azdaja! Vlasniku zelim puuuno, puno, puno predjenih km sa azdajom! P.S. Mislim da neces skidati osmeh sa lica tokom voznje! Jer, ti ces uvek znati koliko je truda ulozeno u tvoju mezimicu ( LM, posto svi muskarci svoj motor oslovljavaju zenskim rodom- rekoh mezimicu ) i znaces to da cenis! Pozdrav! Nadalina Hvala, hvala Lepo sroceno, istinito ali tako ce i biti da, ovo sam zaboravio. exup sistem nemoj da skidaš, tom motoru jako puno znači i to na obrtajima na kojima se najčešće vozi. Onda ga moram rastaviti jer unutra na ovom nesto sklopoce, ali na srecu imam drugi pa cemo od 2 sastaviti jedan valjani Hvala za info verovatno čaura, ja je uopšte nisam imao u grani (u poklopcu je bila). ako nameravate da izbijate čaure samo oprezno jer su od neke legure koječega i krnje se jako jako lako. Ovaj drugi sto imam je verovatno ispravan, pa moracu prvo njega da proverim pa ako valja samo da ih izmenjam. Puno hvala na pomoci, sad bar znam sta je verovatno u pitanju. Dugujem pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo prvih alu delova bacenih u alu prajmer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Pratimo pazljivo...samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu od pocetka, samo ne zelim da je zatrpavam bzv. Svaka cast za preradu!!!!! Cekamo finis.... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Temeljno, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno drugari, polako se privode kraju radovi. Ako Bog da, sreda/cetvrtak ce biti gotov I onda ce biti sve lepo slikano a naravno i prikazano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo novih slika! Priprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan josh malo...samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Farbajte, pogoresmo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan josh malo...samo napred Spremaj jetru Farbajte, pogoresmo! Ih, sta ja da kazem... xexe Neka, bice za koji dan sve gotovo, necu Majstorcinu da pozurujem, ovo sada je najbitnije a ide u max details Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ma polako ima se vremena i ovako do vikenda nece biti vreme za voznju zato bolje polako da se negde ne omasi ,pa posle ponovo ista radnja ............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ma polako ima se vremena i ovako do vikenda nece biti vreme za voznju zato bolje polako da se negde ne omasi ,pa posle ponovo ista radnja ............ Upravo tako. Bice gotov do vikenda, Boze zdravlja, pa 17-tog na proteste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan ma polako ima se vremena i ovako do vikenda nece biti vreme za voznju zato bolje polako da se negde ne omasi ,pa posle ponovo ista radnja ............ Upravo tako. Bice gotov do vikenda, Boze zdravlja, pa 17-tog na proteste Jel preko Becmena? Biće bike pravi grom, nikad se ne bi usudio, na takav poduhvat. Dosta ste "prepatili",i ti i motor, pa pamet u glavu, i samo pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nego....hocete li vi to znati da sastavite? sala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D o tome se razmislja kad dodje na red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ma polako ima se vremena i ovako do vikenda nece biti vreme za voznju zato bolje polako da se negde ne omasi ,pa posle ponovo ista radnja ............ Upravo tako. Bice gotov do vikenda, Boze zdravlja, pa 17-tog na proteste Jel preko Becmena? Biće bike pravi grom, nikad se ne bi usudio, na takav poduhvat. Dosta ste "prepatili",i ti i motor, pa pamet u glavu, i samo pun gas Hvala, nadam se i sam Necu u Becmen, jer bi tako samo sebi natovario prijavu, verovatno krivicnu.. Nego....hocete li vi to znati da sastavite? sala Ma ce ga sastavimo kako znamo i umemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...