Dragance. 52 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast organizatorima...sad mi je žao što nisam došao kad sve ovo vidim... ali 4:10 defilea mi je najjaci momenat kad lik prodje na onom mini motoru... Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo sedim vec tri dana i tugujem :'( :'( :'( :'( Zao mi sto se nisam pridruzio svojom kolegama iz kluba i pomogao oko ove fenomenalne organizacije i naj boljeg skupa u Srbiji. Svaka cast kolegama iz MC Srem, ako da bog do godine sam sa vama rame uz rame Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 3, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sedim vec tri dana i tugujem :'( :'( :'( :'( Zao mi sto se nisam pridruzio svojom kolegama iz kluba i pomogao oko ove fenomenalne organizacije i naj boljeg skupa u Srbiji. Svaka cast kolegama iz MC Srem, ako da bog do godine sam sa vama rame uz rame Eee..Kobaja,nemas pojma sta si propustio. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Nama je bilo extra! Svaka cast Sremci!!! By zmajcek79 at 2010-05-03 Pa bili smo komšije, ako se dobro sećam neko je imao problem sa nalaženjem šatora. Evo i moje kuće putujuće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoj sator nasao,ne secam se kako ali nasao sam! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Nama je bilo extra! Svaka cast Sremci!!! By zmajcek79 at 2010-05-03 Pa bili smo komšije, ako se dobro sećam neko je imao problem sa nalaženjem šatora. Evo i moje kuće putujuće. Ti smo. ;D Bilo je tu raznih "incidenata" ali se na kraju sve lepo svrsilo. Verovatno se vidimo i kod vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se pa će mo da popričamo po jednu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za skup! Nama je bilo mnogo dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 4, 2010 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tri predivna dana u Sr. Mitrovici! Samo rijeci hvala imam za MC SREM! Otvaranje i posjeta Carskoj palati su mi se najvise svidjela! Veliki pozdrav za Rimljane! Ako moze neko da mi napise rimske nazive legionara koje je citao Chombe II! Pozdrav i vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Tri predivna dana u Sr. Mitrovici! Samo rijeci hvala imam za MC SREM! Otvaranje i posjeta Carskoj palati su mi se najvise svidjela! Veliki pozdrav za Rimljane! Ako moze neko da mi napise rimske nazive legionara koje je citao Chombe II! Pozdrav i vidimo se! To su konspirativna - ratna imena, ne znam da li bez znanja Cezara mogu objaviti. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Mene su krstili Zdekus Forum Adiktus. ;D ;D ;D ;D Drugi iz organizacije izleta , Vlada limar je Limenijus Pocinkus. Treći iz naseg sektora ,Rajko, vlasnik pumpe je Dizelijus Razblažikus. Dostavljam i ostale uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Cera-Ceradus cerus profesorioum Giner Zlatko-Ginerus Germanicus Varcagic mladji-Gegulius mangulianum brutalis Chombe I-Chombeum primus Spricerus Chombe II-Chombeum Secundum Pendrecum Relic Rade-Cindapus tractorum Krkelja-Imperator crceelianum aug Nilola Stokanovic-Directorium museum Miroslav Radukic-Zakidarius nazlatus ;D ;D ;D Koviljac Predrag-Bruslius protectorus i ja-Belegiskum eticetum,inace sam bio i rimljanin,onaj jedini u crnom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan DEFILE Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Kakva horda Sremci svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cera-Ceradus cerus profesorioum Giner Zlatko-Ginerus Germanicus Varcagic mladji-Gegulius mangulianum brutalis Chombe I-Chombeum primus Spricerus Chombe II-Chombeum Secundum Pendrecum Relic Rade-Cindapus tractorum Krkelja-Imperator crceelianum aug Nilola Stokanovic-Directorium museum Miroslav Radukic-Zakidarius nazlatus ;D ;D ;D Koviljac Predrag-Bruslius protectorus i ja-Belegiskum eticetum,inace sam bio i rimljanin,onaj jedini u crnom! Hahahaha... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ave Sirmium:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Cera-Ceradus cerus profesorioum Giner Zlatko-Ginerus Germanicus Varcagic mladji-Gegulius mangulianum brutalis Chombe I-Chombeum primus Spricerus Chombe II-Chombeum Secundum Pendrecum Relic Rade-Cindapus tractorum Krkelja-Imperator crceelianum aug Nilola Stokanovic-Directorium museum Miroslav Radukic-Zakidarius nazlatus ;D ;D ;D Koviljac Predrag-Bruslius protectorus i ja-Belegiskum eticetum,inace sam bio i rimljanin,onaj jedini u crnom! Bobana ste zaboravili - Sremus forum koordinatorus ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ave Sirmium:) AVE ! Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Krkelja-Imperator crceelianum aug Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Cera-Ceradus cerus profesorioum Giner Zlatko-Ginerus Germanicus Varcagic mladji-Gegulius mangulianum brutalis Chombe I-Chombeum primus Spricerus Chombe II-Chombeum Secundum Pendrecum Relic Rade-Cindapus tractorum Krkelja-Imperator crceelianum aug Nilola Stokanovic-Directorium museum Miroslav Radukic-Zakidarius nazlatus ;D ;D ;D Koviljac Predrag-Bruslius protectorus i ja-Belegiskum eticetum,inace sam bio i rimljanin,onaj jedini u crnom! Bobana ste zaboravili - Sremus forum koordinatorus ;D On je u postu pre mog,pa zato nisam stavljao...Zdekus forum adictum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiral1 0 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Požega, Raška Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, ODLIČAN SKUP. Puno motora,stvarno se imalo šta videti. Prostor odličan, organizacija, Sremska Mitrovica (prvi put bio) jako lepo mesto, ljudi pozitivni i korektni... Pasulj za ručak bio solidan, a onda sam negde uveče otišao po još jednu porciju, e tada je bio vrh vrhova. Izgleda da smo prerano bili ogladneli, ha-ha-ha. Jedino što imam zamerku a to je muzika. Doduše ja i nisam neki fan AC/DC, ali brate, sve da su i oni bili, verovatno bi mi dosadili. Oni momci (u stvari samo jedan) prevrištaše celo veče. Ipak mislim da nema atmosfere dok se ne čuje neki dobar domaći (EX domaći) ROCK. Ko je bio prošle godine u Brčku, znaće o čemu pričam. Pozdrav svim dobrim ljudima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 4, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan sta sve covek mora da pretrpi da bi susret uspeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 4, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta sve covek mora da pretrpi da bi susret uspeo. Bas tako... ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=3dx6BfFHTnM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan sta sve covek mora da pretrpi da bi susret uspeo. Jaoooooj,Murko imas pivo za ovo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sve fotografije na jednom mestu. Možda ste i vi na njima. http://picasaweb.google.com/114605394327382775342/XVMotoSusretUSremskojMitrovici2010Godine# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio odlican! Super provod,pasulj iz najveceg kazana u dve porcije uziman! Sve pohvale za organizatore i sigurno dolazimo i sledece godine!!! Eto me uskoro sa vaucerom da iskoristim nagradu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...