DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ljudi pomagajte,imam ''problem'' nasao sam fzr-a 'iljadarku,ali-uvek to hebeno ALI,nema papire,video sam da je padano sa njega(polomljena maska i vizir,nema levi far,izguljena plastika sa leve strane,nema oslonac za levu nogu(fuzaster valjda ) i rep mu je VEOMA cudan,tj skoro da ga i nema.a da,i prednja guma je skroz celava.sad mene zanima,da li mogu i za koliko da nadjem papire za njega i koliko bi me kostala popravka svega nabrojanog,posto pretpostavljam da to nije sve sto je shebano na njemu.i da napomenem cena je smesna...zato me i kopka... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Cjena je smješna s razlogom, skup je to sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan koja god da je cena ....SKUPO JE,sem ako ga ne dobijas za DZABE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pa rekao sam ti! ;D ;D neki gs ili cb500 i da se navozas ko covek ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lako je vama da se smejete,niste vi zaljubljeni u taj model... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 17, 2010 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa rekao sam ti! ;D ;D neki gs ili cb500 i da se navozas ko covek ;) mariner nemoj da ti i ovde spominjem ''znas vec koga'' !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ? 400 evara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ? 400 evara Mnogo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno je mnogo dati toliko za skrsenog divljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ? 400 evara mnogo. zaobići u širokom luku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Mart 18, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose da neko ko je posedovao doticni model, napise nesto o njemu. Tacnije interesuje me model iz 1990 godine, posto imam ponudu da menjam moju XL uz doplatu. Izvinjavam se Dejanu na off-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Mart 18, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vidite o cemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Mart 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je malo noviji model , onaj sto trosi ulje ;D i s obzirom na godine ako je u dobroj formi jos nijednom se nisam osjetio ugrozen od neke ove nove mashine.Sve je do stanja tog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Mart 18, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Covek kaze da je ocuvan extra, ima 25000 na satu, da li pravih, ne znam !? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ovo nije exup i nije 1990-o godište sigurno, ovj se pravio samo 87-88. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Mart 18, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko sam ja izbunario sa interneta, trebalo bi da je 1990 god, poslednja godina sa dva okrugla fara, od 1991 ide sa jednim farom i sa exap ventilom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Mart 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko sam ja izbunario sa interneta, trebalo bi da je 1990 god, poslednja godina sa dva okrugla fara, od 1991 ide sa jednim farom i sa exap ventilom. ovo je genesis, model pre exup-a. manja zapremina za par kubika (mislim da su klipovi pola mm manji u prečniku) ugao cilindara je 45 stepeni, kod exupa su za 10 stepeni uspravniji , karike su malo deblje i ne troši ulje. snaga 135ks, kod exup-a 145ks, i mislim da se vrti na manje obrtaja. štapovi prednje viljuške su 41mm naspram 43mm kod exupa, nema deltabox ram već ima dve alu cevi koje idu ispod agregata. toliko iz glave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 19, 2010 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Imenjače, Sve ovo što si nabrojao koštaće te MINIMUM oko 1500E (ugrubo) i dve gomile živaca i tri gomile vremena, sem ako ne nadješ nekog strendžera u top stanju, pa sve lepo ''prepakuješ'' ko pravi ... Kakav god da ispadne moped posle silnih operacija i fejs-liftinga, kad pukneš 300E za registraciju, to daleko prevazilazi njegovu tržišnu vrednost, tako da je tih 400E, paaaa bar 300 skuplje nego što treba. [move] Neka ti spusti za registraciju i prenos i KUPUJ!!!! [/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Imenjače, Sve ovo što si nabrojao koštaće te MINIMUM oko 1500E (ugrubo) i dve gomile živaca i tri gomile vremena, sem ako ne nadješ nekog strendžera u top stanju, pa sve lepo ''prepakuješ'' ko pravi ... Kakav god da ispadne moped posle silnih operacija i fejs-liftinga, kad pukneš 300E za registraciju, to daleko prevazilazi njegovu tržišnu vrednost, tako da je tih 400E, paaaa bar 300 skuplje nego što treba. [move] Neka ti spusti za registraciju i prenos i KUPUJ!!!! [/move] pa kog stranca da trazi kad je i ovo stranac..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 21, 2010 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan pa kog stranca da trazi kad je i ovo stranac..... Nekog čitavog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...